HjemlighedHavearbejde

Stevia: dyrkning, opdræt, pleje, brug af

Stevia - en flerårig urteagtig plante, som blev bragt til Rusland fra Sydamerika. Denne kultur kaldes også honning græs, og det er berettiget, da stevia blade bruges som en naturlig sukker erstatning. Denne upåfaldende kultur er især værdsat i folkemedicinen, kan det dyrkes i hjemmet eller i haven.

Stevia. Dyrkning og formering. helende egenskaber

Bladene af planten indeholder en masse næringsstoffer. For eksempel te brygning af dem, langvarig brug er i stand til at løfte og forbedre immunitet. Endvidere stevia er en naturlig sukkererstatning (det er 200 gange så sødt som saccharin).

Brugen af planter til kosmetiske formål har også en positiv effekt. Kogt maske og bouillon gør huden glattere og fastere, og udligner teint.

Stevia: dyrkning, vedligeholdelse, plantning

Plant frø er sået i slutningen af januar eller begyndelsen af februar. Dette gælder for en frøplante, som derefter vil blive placeret i jorden. I den forberedte jord, er det ønskeligt at gøre gødning og frø kan sås kun på overfladen af jorden, ikke prisypaya. Derudover skulle dette sted lukkes med folie eller glas. Hvornår vil skuddene, er du nødt til at se nøje for at sikre, at kondensatet, der akkumuleres på overfladen af dækslet er ikke udfyldt begyndte at danne skud.

Stevia dyrkning og pleje, der ikke kræver oprettelsen af eventuelle særlige forhold, er let nok til at slå rod i vores klimazone. Vigtigst - Bedding bør kun udføres efter afslutningen morgen frost. I første omgang kan frøplanter anbringes i et drivhus eller et drivhus.

Unge planter er bedst plantet i aften eller i overskyet vejr. Efter dette, skal hver af dem være rigt vandes. Et sted for plantning er bedre at vælge en solrig, men den mest beskyttet mod vinden, træk en negativ indvirkning på væksten af planter såsom stevia. Dyrkningen af denne afgrøde i haven kræver obligatoriske fodringer. Generelt bruger en universel gødning, som er egnet til grøntsager eller frugt afgrøder.

I det første år efter plantning bør ikke forventes fra anlægget intensiv vækst. Om vinteren, det gravede og opbevares i en kælder. Indsamle blade fra planten udføres i begyndelsen af blomstringen, sender en stilk fra omkring 6 cm fra jorden.

Dyrkningen af stevia i hjemmet for nemt at udføre hele året rundt. Det eneste problem, som du kan støde på - det er manglen på lys om vinteren. Under sådanne omstændigheder bliver overfladisk blade planter, og stænglerne trækkes kraftigt. Dette problem er let løses ved at give ekstra belysning kultur. Stevia, hvor dyrkningen sker under omgivelsernes betingelser, skal være tilvejebragt tilstrækkelig vanding. En pot det er bedre positioneret i en varm og lyst sted. Endvidere efter ca. 4 måneder efter plantning afgrødeplanterne bør udføres for at opnå et større antal laterale skud og blade. Næste busk beskæres to gange om året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.