HjemlighedHavearbejde

"Agate Don" (druer): beskrivelse, anmeldelser

Generelt er der mere end 20.000 arter af druer, men det er ikke grænsen. Antallet af sorter er stigende.

Hvad skal overveje, når du vælger den rigtige druer? Først og fremmest - mængden af afgrøden, dets kvalitet og hvor længe det kan bære frugt.

Denne art blev opnået i 1986 i Forskningsinstitut. Ya Potapenko (Novocherkassk). Det tilhører en vinterhårdfør.

Druer "Agate Don": beskrivelse af sorten

Druer Euro-Siberian oprindelse er en tabel sorter af russisk avl. Jeg var det oprindelige navn "Knight".

Blade gennemsnitlige størrelse, trefliget eller næsten fast kanterne bøjes opad slaborassechennye, hård og mørkegrøn. I den nederste del af pladen har pautinistoe pubescence.

Klyngerne er store, konusooobraznye, med en gennemsnitlig densitet. Deres vægt når 400, den meget bær runde, sorte eller mørkeblå farve, temmelig store, med en masse på 6,5 gram. Kød drue ved at rive tykhudet saftigt og kødfulde. "Agate Don" - druerne med en almindelig smag.

Hver bær har et gennemsnit på 2 knogle. Produktiviteten er meget høj, samt frugtbarhed.

Blomstringen begynder i begyndelsen af juni, og varigheden af det at fuldføre modning er ca. 120 dage.

Yield, egenskaber, fordele

Druesort "Agate Don" har en tendens til at overbelaste stor høst, bidrager til forværringen af dens smag. Har næsten altid en stabil og høje udbytter på op til 14 kg pr bush bær.

Reduceret sukkerindhold er karakteristisk for denne klasse. Når de findes i frugt modenhed 13-14 gram sukker pr 100 ml bær, 6-7 gram syre pr 1 liter og ca. 17,0 mg per 100 g af vitamin C. Den høje salgbarhed afgrøde svarer til nummer ikke er mindre end 90%.

Variation er godt resistente over for sygdomme: bladskimmel (meldug falsk) og gråskimmel. Leverer 26-graders frost. "Agate Don" - drue, som også har en høj evne til at komme sig over den betydelige skader forårsaget af alvorlige frost. Men måske de mest tilintetgørende bær i tørre forhold under modning af afgrøden.

Vines sredneroslye med fremragende modning vinstokke. For dem er det anbefales stam Forming (kort beskæring vinstokke til 1-2 knopper, og en busk 20 at indlæse skud).

De vigtigste fordele ved denne form kan betragtes som en høj vinter hårdførhed og udbytte, fremragende modstandsdygtighed over for sygdomme, samt en temmelig store klynger.

Druer "Agate Don": beskrivelse. Sorter egnet til dyrkning i midterbanen

Den forskelligartede klima i det centrale Rusland - en mindre hindring for den slags. Han var allerede på det andet eller tredje år efter plantning, høstudbytte og god.

Først skal du nødt til at bestemme det sted, plantning og sorter.

Praksis viser, at "Agate Don" - drue, som vokser næsten overalt (ikke kun i en fast skygge), og hvis korrekt pleje for dem, vil være en god idé at bære frugt. Man skal huske, at plantning af druesorter af dårlig kvalitet kan føre til en komplet skuffelse.

Hvis der er en veranda eller havepavillon, vil det være det gode sted for underholdende gæster på den elegante frugt-bærende vinstokke i haven eller på det lokale område.
Plads til fremtidig vin skal være godt oplyst af solen og beskyttet mod vinden.

Hvis webstedet har nogen bias, er det nødvendigt at plante druer på den blide sydlige skråning eller syd-vest. Når det flade område skal kunstigt skaber et sted i en kontinuerlig hegn "øst-vest" height omkring 2 m baseret på linjen, eller at anvende eksisterende konstruktion (veranda, pergola). Du kan anvende til dette formål og tætte hække eller skærme, såsom siv og skrot.

Den midterste bånd er ønskeligt at plante tidligt og superranie klasse, som tilhører og "agat Don." Druer flere andre sorter overlever også godt i disse områder "victoria" "smuk", "glæde", "Denal" "Pleven" "Chernish" et al.

Små tips om plantning begyndere

Fremgangsmåder til plantning af en lang række, de afhænger af jordtype. Der er forskellige muligheder, men det er normalt anbefales at plante druer i små grøfter i den mest sandede, godt varmet jord.

På køligere segl off jord og ler anbefales landing på kamme ( "skabe" i gamle dage), som optræder på steder sådanne grundvand.

Til vanding og gødskning er bekvemt indstilles mellem kimplanter flasker, plast hals ned til bunden af snittet. I processen med voksende buske skal ændre flaske på skære rør (asbestcement). Voksen samme drue selv i stand til at udvinde vand fra jorden. Jo længere og dybere rødder vinstokke, jo bedre vinen er fremstillet ud fra sine modne bær.

konklusion

Bemærkelsesværdig æstetiske og smag druer "Agate Don". Svar om ham overvejende positive. Mange gartnere, der dyrker druer, ikke dårligt at sige om denne klasse. Især mange kommentarer om den gode vyzrevaemosti og høstudbytte. Ja, og på eksterne parametre buske og vinstokke ser godt ud på kolonihaver, især i kombination med en række forskellige bygninger. Men der er en opfattelse, at markedet for denne type ikke meget efterspurgt blandt køberne.

Under alle omstændigheder bør alle gartner (vinbonde) være til smagen at vælge en sort, der fuldt udstyre ejerne ikke kun smukke saftige og søde bær, men også bringe til udformningen af haven sin egen smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.