HjemlighedHavearbejde

Charmerende Begonia. plantning knold

Lad os tale om, hvordan man korrekt plante den knoldbegonie. Begonia selv er fordringsløs plante. Og for at sikre, at det ikke bare en fryd for øjet, og der var en have ornament, følger ham omhyggeligt passet. Begonia knold, beplantning, der kræver frugtbar jord med dressing (både organisk og mineralsk), er værd hele tiden brugt på det - denne plante er fascinerende. landing essens ligger i det faktum, at spidsen af knolden steg og blev drysset. Roden af bøden, så vanding kræves ofte. Det skal sikre, at rødderne ikke rådner. Det betyder ikke dekanteres vand tilstrækkeligt.

Begonia - en photophilous plante, så du skal ikke begrænse den i god lys for normal vækst. Anlægget selv godt placeret på den østlige eller vestlige side af huset. Således vil lyset være nok, men vil ikke ske overophedning. Da begonia elsker meget vand, og luften omkring planten er bedre at sprøjte godt.

Hvis anlægget har været udsat for direkte sollys, kan de brænder dannes på bladene. Hvis adgangen ikke er tilgængelige direkte stråler, og bladene gul, derefter begonier brug fodring eller ikke rigelig vanding (men der er også den modsatte situation). Hvis planten er brug endnu mere fugt, så kan du finde ud af bladene. I denne periode, de tørrede op. Og hvis du falder af knopperne, derfor er der et overskud på kunstvanding.

Hovedopgaven i omsorgen for Begonia - er at støtte sundheden for jorden. Knoldbegonia kræver særlig jord, nemlig det næringsstof jord. Hvis du har tætte jord, skal du bruge hybrid begonier. Den ideelle jord til anlægget mulighed - en blanding af blad jord og sand med tørv (3: 1: 1), med tilsætning af organiske gødningsstoffer.

I sommeren skal du forberede alle de nødvendige betingelser for at vokse og dekorere din have Begonia. Knold plantning begynder i begyndelsen af juni. I indendørs områder er det muligt at sætte anlægget i midten af maj. Hvis den planlagte skarp temperaturfald, bør de planter skal dækkes. God producere hærdning, indførelse af bakterier til det fri i et stykke tid. Hvis du køber Begonia knold plantning, selvfølgelig, ikke nødvendigt - det er kun nødvendigt at omplante blomsten. Når omsorgen for planter skal du ikke glemme den daglige vanding. Når landing på et blomsterbed bør holde sig til nøjagtighed, ellers planten kan dø, hvis uforvarende bryde stilken.

Hvis kimplanter dyrkes fra frø i jorden det sidder på 2 centimeter dyb. Under alle omstændigheder meget snart vil du vokse smukke begonier. Knold plantning sker i en afstand på 30 cm mellem planterne.

Hvis pleje af høj kvalitet, anlægget udvikler en sund, der er tilfreds med sin blomstring og udseende generelt. Grundlaget for frieri, som nævnt ovenfor, er den korrekte vanding. Det er bedst at vande planten i morgen timer, som den fordampede fugt i løbet af dagen, som vi ved, er det absorberes. Den vigtigste udvikling finder sted begonier i sommertiden, så det er vigtigt at udvikle et anlæg til den varme indelukkede luftmodstand. Dette kræver særlig håndtering et vækststoffer. Hvis begonier vokser i beholdere, så det kræver sprøjtning med varmt vand (om morgenen og i aftentimerne). Til løv var det også sundt, efter landing i jorden for at fodre anlægget skal være nitrat (så kompleks gødning). De vigtigste ting - gør ingen skade gødning, dvs. at bruge et minimum af kvælstof.

Da begonia overlever i lang tid, er det vigtigt, at jorden er løs og ukrudt-fri. Høj plante størrelse bør være bundet til den støtte, beskytte det fra stamceller frakturer.

Ugyldig Care Begonia kan føre til sygdomme. For eksempel, såsom meldug eller rådne. Meldug vises, når den ekstreme varme og fugtighed. Hvis bladene er set tegn på sygdommen, bør de fjernes. Rot vises også i vådt vejr eller koldt. Det skal også huskes, at anlægget kræver behandling mod parasitter.

Hele sommeren vil glæde din øjne Begonia. Plantning og pleje er ikke så svært som du måske tror. Og resultatet er umagen værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.