Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad frikadeller

Koteletter til i dag er en af de nemmeste at forberede og overkommelige kødretter. De kan tilberede svinekød, lam, kylling eller kanin. Men bortset fra udstopning her brug for mel, grøntsager, brød, mælk, æg, etc., afhængigt af opskriften. Før du tilbereder de koteletter, kød altid vride (nogle gange to gange) i en kødhakkemaskine eller skåret i hånden. Tilsæt derefter de nødvendige ingredienser, giver fadet form og stegt i smør. Og for at forstå, når den er klar, er det gennemboret, punkturstedet af den klare væske skal flyde.

Lad os betragte nærmere, hvordan man kokken burgere.

1. koteletter af svinekød med nødder.

Ingredienser: fem hundrede gram. hakket svinekød, tre pærer, to fed hvidløg, en æg, polstakana semolina, femten stykker af valnød, en teskefuld salt, en halv tsk stødt peber, to laurbærblade, sort peber fem ærter.

Nødder, løg og hvidløg og rengør hakkekød blev tilsat i hakket og blandet. Derefter der lagt et æg, salt og peber, semulje, eventuelt hakket dild og godt omrørt.

I en opvarmet pande med olien placerede dannet fra hakket patties og stegt, pre-roll i mel eller rasp til panering.

2. Koteletter fra kylling "fugl".

Ingredienser: en kylling, en løg, hvidløgsfed to, to skefulde semulje, et æg, en ske af stivelse, salt og krydderier, olie til stegning, og halvtreds gram ost.

Fileter udskåret i stykker lille størrelse, læg dem i en skål sammen med det hakkede løg og hvidløg, tilsæt æg, semulje, stivelse, krydderier og salt og lad på et køligt sted i en halv time.

Som tiden går på en varm pande med vegetabilsk olie med en ske spredt fyldet i form af burgere, toppet med et lille stykke ost, og igen dækket med kød. Steg bøfferne på begge sider.

3. Hvordan til at lave mad frikadeller på italiensk.

Ingredienser: fem hundrede gram svinekød, og tre hundrede gram hakket oksekød, en bolle, hundrede gram mælk, en løg, to fed hvidløg, olie oliven, et hundrede og halvtreds gram ost, et æg og salt, to spiseskefulde basilikum tør, en spiseskefuld af oregano, en tsk stødt peber, hundrede gram finthakkede tomater, vegetabilsk olie.

Før madlavning koteletter, loaf dyppet i mælk, hakket tilsat stegt i olivenolie, finthakket løg og hvidløg, derefter æg, basilikum, oregano, salt og peber.

Mozzarella ost skæres i tern og sat i en skål med tomaterne. På opvarmet pan lægge et lag af kød, så - fyldning af ost og tomat og derefter hakket, stegt på begge sider. Således fyldet er i midten af koteletter, som giver det en unik smag. Servering tidligere drysset med hakkede krydderurter.

Således før kok bøffer, nødt til at forberede kød. Til dette formål er det oprenses fra filmene og vener skåret og rul i en kødhakkemaskine. Og så det var lettere at gøre sin præ-frysning.

Dish vil smage bedre, hvis i opskriften for at bruge to slags kød, såsom oksekød og svinekød eller kylling og kalkun, samt forskellige grøntsager (peberfrugt, gulerødder, zucchini), valnødder, persille. Brød, mens du bruger kun hvide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.