Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad æble marmelade? Apple marmelade i hjemmet - opskrift fotos

I sin struktur, marmelade - en tyk, gelé-lignende produkt. Kog det meget lettere end marmelade, fordi der ikke er behov for at forsøge at bevare strukturen af frugten, ved hjælp af en lang maceration. Marmelade fremstilles i et trin. Du kan bruge forskellige frugter og bær, eller vælge en type af frugt. Vi vil fortælle dig hvordan man laver æble marmelade, ved hjælp af forskellige tips og opskrifter.

Valg af råmaterialer

Hvis du er interesseret i de oplysninger, hvordan man laver æble marmelade, det første spørgsmål sandsynligvis forbundet med sammenhængen i det færdige produkt. Tyk, tyktflydende pasta, der falder jævnt på brød eller bruges i bagning. - hvordan man kan opnå et sådant resultat derhjemme?

Vær opmærksom på det originale produkt. Det er bedst at bruge en lidt umodne æbler. At de indeholder mere pektin, som er ansvarlig for densiteten af marmelade, som et geleringsmiddel.

Forbered æbler

Frugterne renses og skæres i små stykker. Det går meget hurtigere madlavning processen, hvis æbler rist på et rivejern. Fjern skræl eller ej, selv bestemme. På den ene side, i sværen indeholder værdifulde vitaminer, pektin er til stede. På den anden side, kan huden blive for grov, hvilket forringer udseendet af det færdige produkt. Sådanne sorter som Antonovka eller hvid fyldning, kræver ikke ekstra rengøring, og en marmelade af dem vil vise sig meget velsmagende og duftende.

Hvordan at koge marmelade i sukkerlage

Sukker (ca. 800 g) blev blandet med vand (nok halvt glas). Af disse ingredienser koge sirup. Andel beregnet per 1 kg friske frugter (cut og flåede frø kasser). At lave mad æble marmelade derhjemme, nødvendigt i kogende sirup foldet snit (eller revet) frugt. Kog jam omkring 1 time. Konstant omrøring vil reducere risikoen for stikning. Det resulterende skum bør fjernes. Af den måde, kan tilberedningstiden variere en smule afhængigt af saftige æbler.

Den klassiske version af forkogt frugter

1 kg af de vigtigste råmaterialer for at tage 1,1 - 1.150 kg sukker. Før du koge æble marmelade, Råmaterialer fremstilles på en konventionel måde, foldes ind i beholderen til madlavning, og koges i omkring 10 minutter med en lille mængde vand. Når der tilsættes sukkeret. Blandingen skal være grundigt flyttes, bring i kog og lad det simre, gradvist stigende magt brand. Det tilstrækkeligt til en halv time for at give en tyk marmelade. Det færdige produkt er lagt ud på bredden og forseglet.

Æble marmelade: opskrift med citronsyre og kanel

Forberede ingredienserne kommer fra den del, der indeholder 1 kg vigtigste råmaterialer sukker 3 kopper (hvis det findes, kan erstattes af en tredje reed), 1 tsk kanel og citronsyre, 3 vandglas.

Frugter vaskes, skæres i skiver eller gnides på et rivejern. Jo mindre stykker, vil forberedelsesprocessen være hurtigere. Den vigtigste råvare er fyldt med sukker, tilsæt kanel. Citronsyre forhånd omrørt i en lille mængde vand og kombineret med ingredienserne.

Hvis du kan lide opskriften, og du ønsker at lave mad æble marmelade til vinteren nemlig på denne måde, opvarm blandingen simre. Konstant omrøring for at undgå brænding, der ofte opstår i forbindelse med udarbejdelsen af tætte produkter. Klar marmelade holder sin form godt og ikke spredes på en plade. Dial 1 teske af produktet, sat i en underkop. Når den er kold, tilt plade: marmelade bør forblive på plads. Produktet er klar til brug, og yderligere lagring i bankerne.

Gourmet engelsk opskrift

Denne metode til madlavning sikkert er nyttig for de husmødre, der ønsker at forkæle husholdninger usædvanlig og lækker dessert. Således, 1,5 kg af det vigtigste råmateriale nødvendig ingefær og kanel (1 teske), 120 g kandiserede frugter, rosiner 0,5 kg, 0,7 kg sukker, citronsaft (90 g) og sherry (3 dessertskeer).

Før du tilbereder æble marmelade på denne opskrift, æbler, vaske, fjern skræl og skæres i små pæne skiver. Retter, som vil blive kogt marmelade, smurt med smør. Spread æbler, rosiner, hældt i 0,5 l vand, og blandingen blev kogt i ca. 30 minutter. Næste du nødt til at hælde saften, tilsæt kandiserede frugter, sukker og krydderier. Madlavning marmelade anden 25 minutter, hæld sherry og straks nedbrydes produktet i den præ-fremstillet, opvarmes krukker. Forseglet og opbevar det i et varmt sted. Efter en måned kan du få en marmelade og nyde den usædvanlige smag. Denne dessert vil appellere til alle.

Jam fra stormfald af æbler

Hvis dette års høst havde til at indsamle fra jorden, kan du drage fordel af vores råd og også at koge marmelade hurtigt.

Frugter, vask og rens fra huden (som indsamlet fra jorden og efterlader huden er ikke nødvendigt), skåret i skiver. 1 kg af de knuste æbler skal 1 kg sukker, 70 g citronsaft. Krydderier (nelliker, kanel eller muskatnød) tilsættes efter ønske i små mængder (0,5 tsk).

Før du tilbereder æble marmelade i en skål tilsæt skåret frugt, drys halv dosis af sukker. Blandingen bør overlades til dage i et mørkt køligt sted, så saften dukkede op. Den færdige masse opvarmes over en langsom brand, afkølet og hældt i en separat beholder sirup. Æbler knust i en blender eller et blandeapparat. Sirup koge lidt længere med den resterende sukker, citronsaft og krydderier, kombineret med æblemos, kogt i 12-15 minutter. Perle klar til capping. Denne opskrift viser sig en vidunderlig dessert, som takket være den minimale varmebehandling, anderledes rige aroma og smag af frisk frugt.

Apple marmelade i multivarka

Takket være denne metode, kan du hurtigt tilberede en lækker færdigt produkt, hvilket sparer den maksimale mængde af næringsstoffer. 1 kg snittede æbler skiver koge 500 g sukker, 5-6 g citronsyre. Hvis du ikke er sikker på, at produktet vil vende tyk nok, et par minutter før afslutningen af madlavning i marmelade, kan du tilføje gelatinen (6 g opløst i 2 spiseskefulde vand).

Skålen Multivarki tilføje op æbler, hældt sukker og syre. Indstilling af "Bagning" mode, indholdet opvarmes til kogepunktet. Efter installation "Braisering" mode, kog yderligere 45 minutter. For al den tid du har brug for at røre i marmelade et par gange. Når tilberedningen er afsluttet, kan det færdige produkt skal hældes på banker, kork og sendt til opbevaring.

Færdige syltetøj kan spises med te eller anvendes til fremstilling af kager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.