HobbyBordspil

To grunde til, at skak - er en sport

Mange af os forestille os en sport som tungt fysisk aktivitet for at opnå et bestemt resultat. Så er det logisk at spørge: "Hvorfor skak - er en sport"

historie

I øjeblikket har skak som en sport er godkendt i 100 lande over hele verden. I 1999 blev skak anerkendt sports spil i Den Internationale Olympiske Komité. Og i 2018, vil dette sports disciplin gøre sin debut ved de olympiske vinterlege.

Selvfølgelig, det synes mærkeligt, men på trods af det faktum, at spillet er enestående intellektuel, det kræver en masse fysisk træning / andet, som det var, talentfuld skakspiller er, at han ikke kan lykkes. Faktum er, at for at vinde i standard turnering skakspiller bliver nødt til at sidde et par runder i samme position. Det er vigtigt at korrekt distribuere kræfterne, både fysisk og psykisk.

Den første grund

Og lad os nu se nærmere hvorfor skak - er en sport spil. For det første, fordi det er fokuseret på resultater og selv-forbedring. For det andet, uden uddannelse er det umuligt at opnå følelsesmæssig stabilitet og selvkontrol. For det tredje, som i enhver sport at vinde nødvendige taktiske og strategiske plan.

Meget ofte er det på grund af dårlig fysisk kondition spiller, der startede turneringen med de bedste resultater, mister midten af kampen. I øvrigt, når man sammenligner skak og brikker opstår forvirring: hvorfor skak - er en sport, og brikker - nej? Svaret er simpelt: for en god spil skak kræver en vis tankegang, der har få, og brikker - bare et spil, udvikle intelligens, men det er bare et spil! I betragtning af ønsket om at lære at spille brikker kan være næsten alle, men at tænke på spil skak kan være et par!

Og uanset hvor mange borgere var oprørt og sagde: "Hvorfor skak - er en sport, hvis du ikke har brug for fysisk aktivitet for dem," konkurrencen erfaring viser det modsatte. Det er ikke bare et spil - det er en strategi, en duel med sin rival, regelmæssig træning af krop og sjæl, og arbejder på resultatet. Det er grunden til skak - er en sport!

Den anden årsag

En anden grund til anerkendelse af skak sport disciplin er lige stor chance for at vinde, da spillerne er forudsat nøjagtig de samme betingelser og tid til at tænke over bevægelser.

Det faktum, at den vigtigste kontrovers ligger i fraværet, som mange tror, regelmæssig motion og aktivitet for at opnå et resultat i denne form for sport. I øvrigt, når tiden kontrol under bundterne var på 4 timer hver skakspiller, de tabte vægt op til 10 kg. Så fortæl mig, at der ikke er nogen fysisk aktivitet!

For at forstå, hvorfor skak - er en sport, så prøv et par timer til at sidde rundt på brættet og på samme tid være i en konstant psykisk stress, tænker enhver bevægelse og enhver handling, og hans modstander. I dette tilfælde, skal du huske, at hver fejl kan fratage dig nogen chance for at vinde.

Hvordan bliver en skakspiller

For at mestre denne sport, at engagere sig i skal starte fra en tidlig alder. Spillere-fagfolk motionerer regelmæssigt, og ikke kun i at løse skakopgaver, men også at forbedre den fysiske form.

Fysisk aktivitet og behov for ikke at være træt i løbet af turneringen, og til at lindre den enorme stress belastning, som er genstand for en skakspiller. Mange kendte stormestre håndvægte var en regelmæssig funktion. Mental stabilitet - en af de vigtigste kvaliteter af professionelle stormester. Du kan spille bare fordi han ikke kunne klare deres følelser, og en sand atlet kan ikke tillade sig en sådan luksus.

konklusion

Afslutningsvis lad os endnu engang svare på spørgsmålet: "Hvorfor skak -? Er en sport". Fordi det er en kamp, der kræver enorme belastninger og konstant stræben efter at være først og bedst. Dette er ikke et spil, en konkurrence, hvor det er svært at være en vinder, hvis du ikke er konfigureret korrekt, er ikke forberedt og ikke tager det hele tiden, at give sig selv forbereder sig på en afgørende kamp.

Historien om det populære spil har omkring fem tusind år, men i løbet af denne tid en masse, der har ændret sig. Men det vigtigste er stadig, uændret: Skak - et spil for eliten. Ikke alle kan vinde det nu allerede er blevet en sport, disciplin. Og det vigtigste: at vinde i skak, er du nødt til at have viljen magt, der ligger kun sportsfolk, kun mestre, ellers dette spil er ikke at erobre kongerne!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.