FormationGymnasier og universiteter

. Moskva Universitet S. Yu Vitte: grene, fjernbetjening uddannelse og feedback

Længe forbi det tidspunkt, hvor de offentlige universiteter var i mange henseender bedre end kommercielle. I øjeblikket kan disse og andre uddannelsesinstitutioner give deres kandidater de nødvendige færdigheder for en succesfuld karriere og en tilstand diplom. En af de bedste private universiteter i Rusland er det Moskva Universitet S. Yu. Vitte.

Historien om universitetet

Moskva Universitet. Witte er forholdsvis ung. Det blev oprettet i 1993. Universitetet er en af de første kommercielle institutioner for videregående uddannelse i Rusland. Mere end 20 års universitetet forbereder specialister til økonomi, ledelse og jura.

Ikke tilfældigt universitetet er opkaldt efter den berømte russiske økonom og reformator Sergeya Yulevicha Vitte. Da denne store mand, studerende og dimittender fra universitetet er klar til at ændre verden af finansiering, for at gøre det bedre, at sætte deres hjemland til et nyt niveau. Og til dette er de i stand til at komme i gymnasiet al den nødvendige viden.

Inden for uddannelse. Økonomi og Virksomhedsledelse

Hos Moskva Universitet S. Yu. Vitte kan gøre dem, der søger at få en god uddannelse. Der er mange områder af uddannelse.

Meget populær blandt studerende nydt regnskab, analyse og revision. Uddannet på dette område, kan unge fagfolk finde job i hele landet og i udlandet i små og store virksomheder, myndigheder og ministerier.

Alt i stor efterspørgsel på arbejdsmarkedet er marketingfolk. Uddannet på dette område kan også være i universitetet. Witte. Virksomheder, der ønsker at blive en succes, rentabelt at sælge deres produkter, vil være interesseret i, at de arbejdede i markedsføring med en fremragende uddannelse.

Moskva Universitet. Witte tilbyder en undersøgelse i "Ledelse af organisationen." Ingen virksomhed kan undvære en specialist, der kan udvikle indre liv, anvendt viden om den enkelte medarbejder. Det er ikke let, men interessant erhverv.

Eleverne opfordres til at udforske alle de skatter og afgifter på de relevante uddannelser.

Fans af de eksakte videnskaber og dem, der er velbevandret i computere eller ønsker at lære dette, vil være interesserede retning - anvendt informatik i økonomien. Teknologi indtager en stadig mere fremtrædende plads i tilværelsen for hver eneste selskab. Fordi det er simpelthen umuligt at undvære fagfolk, der ved, hvordan man arbejder med teknologi.

Ikke mindre populære er retningen af "Finance og Credit". Kandidater, der har modtaget en uddannelse kan få et job i banksektoren, til at arbejde med mennesker. Ansøgere, der er interesseret i denne retning, er det også værd at være opmærksom på programmet "Banking".

Ikke mindre interessant at studere økonomi og virksomhedsledelse. Denne tendens nydt næsten lige så populær som den finansielle forvaltning.

Mens verden er svimlende finanskriser, er i stigende grad opmærksomme på ansøgernes Krisestyring". Specialister med uddannelse i vores vanskelige tider vil ikke forblive uden arbejde.

Og for dem, der ønsker at starte deres egen virksomhed, bør du helt sikkert være opmærksom på "Entrepreneurship". Det er her, taler om de grundlæggende love for at gøre forretninger, hvordan man bliver en succes.

Mennesker, der er interesseret i kreative erhverv i relation til økonomi eller ledelse, bør være opmærksomme på den "Project Management". Denne tendens er relativt ung, men allerede ved at forberede højt kvalificerede specialister.

Retning af uddannelse. retspraksis

Denne tendens er interessant, fordi de fyre, der ønsker at forstå de snørklede af loven. Den mest populære destination universitet - retsvidenskab. Må her er ikke let, skal du grundigt forberede sig på at modstå det høje niveau af konkurrence. Men med uddannelse, som giver Moskva Universitet S. Yu. Vitte, vil være efter endt uddannelse let kan finde højt betalte job.

Ikke mindre interessant er tendensen som "Public Law". Studerende, der har valgt ham til at være en masse at udforske, forstå og huske. Men efter endt uddannelse, de kan arbejde i forskellige organisationer, herunder kommuner.

Meget populær er retningen af "Strafferet". Lige så fortjent herlighed og fakultet "Civil Law".

Andre områder af uddannelse

Meget ofte ansøgere ind i Moskvas Universitet S. Yu. Vitte, at lære, hvordan komplekse tilfælde af statslige og kommunale ledelse. Lidt mindre populære "Told".

De, der ønsker at arbejde med mennesker, der ville være meget interesseret i at lære af en sådan retning som "Public Relations". Studerende, der får en uddannelse, en bred vifte af organisationer, hvor de kan finde interessant og godt betalt job.

Fans af geografi og de mennesker, der elsker at rejse, kan blive en succes, hvis de vælger den retning "Turisme". Bachelorer, kan kandidater fra dette fakultet være sikre på, at deres arbejde aldrig vil kede sig og vil være sjovt, ligesom børnene har gennemgået uddannelse på denne retning, som "restaurationsbranchen".

Hvordan deltager universitetet i Witten

For at indtaste skal du være forberedt på forhånd. Oftest ansøgere bringe til universitetets eksamensresultater. 1-2 år før staten afsluttende eksamen er nødvendig for at finde ud af, hvilke emner der kræves for at få adgang til den valgte fakultet, og derefter få klar til at score nok point og tage et højt sted i placeringerne.

Da Moskva Universitet. S. Yu. Vitte holder eksamen i deres vægge. Datoen de er lavet, og resultaterne kan også ses på den officielle hjemmeside.

vandrerhjemmet

Mange studerende er tiltrukket Universitet. Witte. Moskva for det meste heraf er ikke hjemby, derfor nødt til at søge ly.

Universitetet tilbyder også sine studerende bor i en sovesal. Men det er værd at huske, at der hvert år, der ønsker at tage en masse plads, så du har brug for så hurtigt som muligt at søge om et sted. Du må heller ikke glemme, at hostel indkvartering vil være værd en vis mængde penge.

anmeldelser

Før du går på universitetet, Witte, anmeldelser bør læses ansøgere. Studerende, der allerede er indskrevet på universitetet, roste lærerstaben og kvaliteten af uddannelse. Men også advare ansøgere, at universitetet ikke vil tolerere slackers der spiller pjækker, downloade arbejde fra internettet.

Moskva Universitet. . S. Yu Vitte - en af de bedste private universiteter i landet. Lær interessant her, og den opnåede viden vil være nyttigt at opbygge en succesfuld karriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.