ComputereOperativsystemer

Hvordan nulstiller jeg Windows 8? Sådan genstart den bærbare computer i Windows 8?

Nogle brugere kan forårsage problemet med et smil, hvordan du genstarter Windows 8, men i dette tilfælde er ikke så enkelt. Windows 8 Udviklere har gjort denne proces lidt forvirrende, derfor vil materialet være nyttigt, især for nybegyndere.

Sådan genstarte Windows 8, eller hvorfor er det så svært?

Ideen om enheder, der kører Windows 8 indebærer ingen grund til helt at slå dem fra, fordi denne teknik er i stand til at operere med lavt strømforbrug. For eksempel, når du trykker på knappen "Power" på tabletten eller lukke den bærbare computer går i sparefunktion automatisk i henhold til de etablerede indstillinger.

Det er grunden til, at mute-funktionen er blevet skjult for nysgerrige blikke. Der er flere måder at hjælpe dig med at nå det. Den første mulighed er mere egnet til brugere af tablet-enheder - holde fingeren (eller mus, hvis du bruger en pc eller laptop) til det øverste højre hjørne af skærmen for at vise den særlige menu Charm Bar (udover, kan du bruge en kombination af Win + C). Efter at trykke på knappen "Indstillinger". At vælge en genstart. Det er det første svar på spørgsmålet: "Hvordan til at genstarte Windows 8" Den næste beslutning er at bruge tastekombinationen Win + I - så du bare åbne panelet, der har knappen "Power". Hvis du ikke ved, hvordan at genstarte den bærbare computer (Windows 8), kan du følge vores anbefalinger. I dette tilfælde, PC og notebook er en enkelt platform arbejde på samme måde.

Windows 8: hvordan at genstarte computeren ved at oprette en genvej?

Du kan altid oprette en genvej til at genstarte computeren, sætter det til skrivebordet. Klik med højre museknap på skrivebordet, i menuen vælge "Opret", så - "Genvej". Fortsæt til oprette en genvej for at genstarte computeren Windows 8. I stedet skal du indtaste den relevante kommando (Shutdown.exe -r -t 00). Klik på "Næste" og gå til den næste dialog, hvor vi foreslår at navngive genvejen.

, Er det naturligvis bedre at give et navn, der er i overensstemmelse med holdet formål. Klik på "Afslut", og fylder ny desktop ikon. Hvis du klikker på det to gange med venstre museknap, vil computeren genstarte med det samme. Vælg nu ikonet for genvejen. Højreklik på ikonet for den manipulator og vælg "Egenskaber". Klik på "Skift ikon", og derefter vælge den passende sæt tilgængelige i dit operativsystem. Derudover kan vi henvise til funktionen "Gennemse" og bruge en tredjepart ikon, som for eksempel er tidligere downloadet fra internettet. Af den måde, oprette en genvej til at nulstille og er tilgængelig for tidligere versioner af Microsofts operativsystemer forfatterskab. Generelt vi regnet ud, hvordan at genstarte Windows 8, og tale om detaljerne på.

Vi bruger kommandolinjen

Nogle gange er du nødt til at genstarte din pc ved hjælp af kommandolinjen. Din opmærksomhed, vi tilbyder holdet, leveres direkte til operativsystemet system. Team genstart «nedlukning» universel. Command parametre: -T 0 - øjeblikkelig genstart, uden at vente; -f - stopper alle kørende programmer; -r - Reboot. Indføre: «shutdown -t 0 -r -f».

virtuos sti

Der er en mere eksotisk måde at genstarte Windows fra kommandolinjen via ping-kommandoen. Indtast følgende tegn: ping -n 0 127.0.0.1> nul & wmic OS HVOR Primær = "true" CALL Win32Shutdown 6. Under alle omstændigheder er vi pege og klikke for at konvertere din pc til dvaletilstand: rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState. For at udføre sidstnævnte skal have administratorrettigheder.

Løsning genstart problemer

Nogle Windows 8-brugere udsættes for forskellige problemer, når du genstarter systemet. For eksempel kan en genstart forekomme vilkårlig software efter fremkomsten velkomstskærm enten hænge under genstart. Lignende vanskeligheder opstår i de fleste tilfælde på grund af den nye mulighed for Windows 8 kaldet "hybrid off."

Denne beslutning betyder, at kernen af systemet og den aktuelle session gemmes i en fil, så den efterfølgende lancering af platformen er meget hurtigere. På den ene side er det yderst behagelig, med en anden - kan forårsage problemer, der er blevet beskrevet ovenfor. Du og jeg kan løse problemerne, der giver op for muligheden for en hybrid af.

skal udføres en række trin. Hvis startsiden åbnes foran dig med at finde skal ringe ordet "Power". Det vil ske til det angivne søgeord i den automatiske tilstand, hvorefter du vil se resultatet. Få adgang til søgefeltet, kan du også fra dit skrivebord, ved at bringe markøren til øverste højre hjørne af skærmen.

Dernæst skal du vælge "Indstillinger", klik på etiketten "Power Button Settings". "Power Settings" vindue vil åbne foran dig. Vi er interesseret i den nederste del af menuen, hvor du skal fjerne markeringen på emnet "Quick Start". Og, selvfølgelig, gemme ændringerne. Næste gang du kører problemet vil forsvinde.

Og hvis ikke?

Hvis problemet fortsætter, så lad os køre kommandoen, som bruges til at løse problemer i Release Eksempel. Gennem en kombination af genvejstaster Win + X, åbne den særlige menu, skal du starte en kommandoprompt, opnå root-rettigheder, og indtast følgende tegn: bcdedit / sæt disabledynamictick ja. Så vi regnet ud, hvordan at genstarte Windows. Faktisk ikke, så det er enkelt, som det først ser ud.

Den ottende udgave af operativsystemet fra softwaregiganten har bragt en række nyskabelser. De fleste nyskabelser gøre livet lettere for brugeren. Den resterende bliver nødt til at vænne sig til. Du har altid nødt til at ofre noget, men Windows 8 er det værd, fordi udviklerne hævder, at det er næsten perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.