Sport og FitnessOpbygge muskler

Hvorfor har jeg brug for protein, og hvordan man korrekt tage?

Hvis du begynder at gå til gymnastik, blandt de mennesker, der var i gang med? Du kan ofte hører ordet "protein". Hvad er det? og hvorfor vi har brug for protein? Lad os prøve at forstå.

Hvorfor har jeg brug for protein? Dets sammensætning og egenskaber

Jo mindre tid forbliver indtil sommer, jo flere drenge og piger begynder at tænke på figuren tilstand. Stram din krop, føre til muskeltonus og forbedre deres egen sundhed vil hjælpe dig motionerer regelmæssigt, og, selvfølgelig, sport ernæring. Disse omfatter protein og protein. Hvorfor har jeg brug for protein? Groft sagt er det taget at opbygge muskler. På grund af, hvad der foregår? Det faktum, at proteiner udgør en stor del af musklen. De anvendes til at tabe sig, at opretholde en god fysisk form og, som tidligere nævnt, at øge mængden af muskler.

Hvordan skal jeg tage protein?

Tal om en protein shake. I udseende er det en beigefarvet pulver (farven kan ændres som følge aromastoffer eller farvestoffer). Normalt sælges protein bank killograma 1-2. Naturlig pulver er ikke billigt. Killogramovuyu til en krukke med god protein bliver nødt til at betale 1000 - 2500 rubler. Selvfølgelig kan du finde steder, hvor produktet er meget billigere (ca. 400-700), men ofte er det nefasovany pulver uden en udpeget mærke sammensætning og fremstillingsdato. Hvis du ikke ønsker at skade deres helbred, så tag et protein stærkt ikke anbefale. Protein kan købes i butikken sports ernæring (absolut nogen) eller i netværket. Gå direkte til hovedspørgsmålet. Dette protein er normalt tages i partier: en portion om morgenen, før og efter den del trennirovki. Hvis du ikke motionerer på daglig basis, bør proteinet ikke drikke, fordi man hurtigt kan få fedt i stedet for muskler. Således er pulveret normalt blandes med vand, mælk eller frugtsaft (det må nødvendigvis være angivet på emballagen af det produkt, du har købt). Væsken skal ikke være varm, eller blot minimerer protein og taber det meste af deres egenskaber. Hvor mange milliliter væske tilsat til proteindele skal også angive fabrikanten på etiketten.

Behøver jeg at bruge det protein du?

Du ved allerede, hvilken slags protein. Du også Zaneta, hvorfor vi har brug for protein. Nu forstår, om du har brug for at forbruge protein shakes. Mange mennesker går på om farerne ved dette protein. Dette er ikke sandt. Godt, naturligt protein, der er taget i den rigtige mængde og på det rigtige tidspunkt, kan ikke skade. Men før du tager protein er bedre at konsultere en læge til råds, hvis der er mistanke om, at kroppen ikke ønsker at tage protein. Mest sandsynligt, har du besluttet at tage disse cocktails til at tilføje muskelmasse, men husk, selvom du begynder at bruge dem, behøver en måned ikke forvente at have en figur som en fyr med en pakke. For at se ud i årevis at spise på alle andre stoffer er ikke så harmløst, lignende protein. Du kan også rådføre sig med din træner om, hvorvidt du skal bruge proteinet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.