Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder marmelade fra blommer og valnødder?

Jam fra blommer med valnødder - en reel behandle. Dets fremragende smag på en gang opløftende og glad sommer minder Springtime. Brug denne dessert under familiesammenkomster eller venlige te.

Sådan koge marmelade af blommer og valnødder

Nødvendige ingredienser:

  • sukker - ca. 1 kg;
  • moden blomme lilla - 1 kg;
  • filtreret vand - 400 ml;
  • valnødder - at tage på antallet af frugter.

Har et udvalg af basisprodukter

Jam fra blommer med valnødder en særlig velsmagende, hvis en dessert at gøre hel-frugt proppet i stedet for knogle. Det anbefales at købe et produkt moden lilla farve med en lidt barsk papirmasse. Hvis du køber overmodne blomme, vil de være ganske vanskeligt at stuff nødder. Med hensyn til den nævnte ingrediens, er det bedre at købe i en renset form, da skallen er meget ofte støder på bitre eller ugyldige nukleoler.

Processing produkter

Før du koge marmelade af blommer og valnødder, frugter skal vaske godt og derefter foretage et lille snit i dem og fjern forsigtigt knoglen. Det er nødvendigt at sikre, at produktet har været uden ormehuller. Følgende slags skrællet nødder, lægge dem i et dørslag og godt vaskes først i meget varmt, og derefter i koldt vand. Efter dette, at den kerne som du ønsker opdele i 2 lige store dele og placere dem i vasken. Hvis frugten er for blødt, er kernen ikke falde ud under tilberedningen.

varmebehandling

Jam fra blommer med valnødder forbereder sig på en lang tid. Efter alt, for at lave en lækker dessert i særdeleshed, er det ønskeligt at tilberede etaper. For at gøre dette, skal fyldt med frugt blive sat i en emaljeret beholder, tilføje dem til sukker og hæld lidt af filtreret vand. Under konstant omrøring, produkterne har brug for at bring i kog, kog i 5-7 minutter, derefter fjerne fra varme, dække med en avis og lad i denne stilling, indtil den næste dag. Processen ønskeligt gentages to gange. På den tredje dag blomme marmelade skal koge igen i 8 minutter og derefter sætte i steriliserede glas og roll covers. Efter at de har brug for at vende om og forlade under dynen for en anden knock. Efter 24 timer papirstoppet skal sættes ind i køleskabet, eller delfelter kælder.

Spis dessert sådan umiddelbart efter produktionen ikke anbefales. Efter alt, blommer gennemblødt med sirup først efter 1-1,5 måneder.

Det skal bemærkes, at der ikke nødvendigvis gør et sådant produkt i et par dage som marmelade af blomme "fem-minutters" viser sig ikke mindre velsmagende. Det er imidlertid ønskeligt at tage en meget blød og overmoden frugt. De skal omhyggeligt vaskes for at fjerne knogle og derefter slutte sig sammen med sukker og langsomt bring i kog (regelmæssigt omrøring) og koges i nøjagtig 5 minutter. Fest sådan hurtig dessert kan umiddelbart efter fremstilling, men opbevares i køleskabet fortrinsvis ikke mere end 2 måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.