Mad og drikkevarerOpskrifter

Dumplings med et kirsebær - smag af sommer sol

Der er retter, som er begrænset til en bestemt sæson. Gourmeter der foretrækker dumplings med kirsebær, ikke altid vente på disse frugter. De er villige til at gå på kompromis og nøjes med at fylde med kirsebær, eller bruge frosne bær, for at bringe smagen af sommer.

Dumplings - fad slaviske køkken, som er meget populær i det tidligere Sovjetunionen, især Ukraine. Beundrere af retterne er ikke begrænset til kirsebær fyldning, alle har deres egne præferencer. Til ære dumplings med kirsebær og andre bær, samt med kød, ost, grøntsager. Du kan tilberede en ret for enhver smag. Desuden kan dumplings med kirsebær være forberedt på usyrede dej med tilsætning af gær, eller yoghurt. Alle versioner er lige gode, men valget af gøre værtinde, på grundlag af deres kulinariske færdigheder og husholdningsartikler præferencer.

For at forberede dejen til boller med kirsebær, skal følgende ingredienser: hvedemel - 250-300 gram, kefir (mælkevalle) - 150-200 gram vand - 100 gram, 5 gram salt, æg - 2 stk, 5 gram bagepulver, 50 gram sukker.

Æg til at piske med et salt i skummet mixer, blandes med det afkølede kogt vand og yoghurt. I en skål Sigt mel gennem fin sigte at løsne produktet. Nu sive gradvist hælde en flydende del i melet med sukker og bagepulver (ingen eddike), hvor alle vymeshivaya blander med en særlig dyse indtil homogenitet. Dejen skal være temmelig stejl, så forstyrre yderligere med sine hænder. Den færdige vægt af bryg giver 15 minutter ved en temperatur på 20-25 ° C for den ønskede kvældning af gluten, så den bliver mere bøjelig.

Til dumplings med kirsebær får en velsmagende og saftig, er det nødvendigt at korrekt forberede frugten til fyldet. Vask kirsebærrene under vand, og hæld på håndklæde at udviske restfugtighed. Med anordninger eller manuelt ved udhugning ene ende, fjerne knoglen af fosteret. Sæt kirsebær på pladen og giver stå 10 minutter at stable saft fra bær. Hvis madlavning ikke er i sæson, friske bær og brug af frosne kirsebær, er det nødvendigt for 7-9 timer for at få dem ud af fryseren til at tø og sættes i køleskab ved en temperatur på højst 3-5 ° C, den fugttab var minimal.

Dejen rulles ud på bordet ved hjælp af en kagerulle ca. 3 mm tyk. Dumplings med kirsebær kan være en hvilken som helst form, så vælg selv. Traditionelt er de støbt i en måned, og kan være i form af foldede trekanter eller firkanter. Derfor baseret på deres egne præferencer, og skære emnet. Hvis dumplings med kirsebær vil være i form af en måned, laver cirkler; hvis den trekantede form, derefter skåret i firkanter. Det bør erindres, at dumplings end ravioli i størrelse, så cirklen og diagonale emner bør ikke være mindre end 5 cm. Midt i den ønskede form af testen lægge ud strengt i centrum af 3 kirsebær, drys med lidt sukker og semulje (til at opsuge saften til dumplings er ikke indsat ). Fastgørelse kant, og dumplings med kirsebær klar.

Skålen er god, fordi du altid kan gøre det i fremtiden. Til dette dumplings med kirsebær spredt i et enkelt lag (ikke fast) på pergamentpapir og anbragt i en fryser, indtil de bliver hårde. Nu kan de foldes og opbevares i en plasticpose eller en kasse-nul temperaturer. Saftigt og mørt dumplings vil glæde både sommer og blandt den hårde vinter.

Forbered dumplings med kirsebær til et par. Du kan bare lave mad ved at placere i kogende vand, omrøring samtidig, indtil de flyder til ikke holde sammen og ikke fast på bunden af gryden. De blev derefter spredt på en plade. Dumplings fodret til bordet med kirsebær hot vandes kirsebær sirup eller creme fraiche. For at forberede sirup, der skal indsamles som en sikkerhedsforanstaltning kirsebærsaft. Det tilsæt sukker (baseret på 100 gram sukker saft 10-15 gram) og kog i cirka fem minutter på svag varme, indtil en tyktflydende konsistens. serveres sirup i en sovs båd eller dumplings i a la carte retter. Kan leveres med kirsebær dumplings og kold te som en dessert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.