Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning karamel sauce til kød og fiskeretter

Kun få mennesker ved, at karamel sauce er egnet ikke kun for desserter, men også for kødretter. Han fremhæver smagen af den vigtigste ingrediens, i modsætning til de skarpe krydderier, hvilket gør en usædvanlig note i lang velkendte opskrifter.

Typisk er denne sauce fremstillet specielt til nogle retter. Men du kan gøre det, og for fremtiden, er det godt opbevares i køleskab. Ud over kød-og fiskeretter, er det godt kombineres med grillede grøntsager. Lad os prøve at lave mad karamel sauce. Opskrift med billeder vil hjælpe med dette.

ingredienser

I hjertet af saucen - processen med karamelliseringen. Normalt bruger regelmæssig eller sukkerrør. For tæthed og smag er det ofte tilsat frugt puré. Mange opskrifter til denne sauce indeholder hvidløg eller chili. Krydret smag kan opnås under anvendelse ingefær, asafetida, kardemomme, muskatnød jorden. Ofte brugt citrus - det giver fadet Lugt.

I stedet for sukker, brug honning tider. Men i dette tilfælde, siger vi med sikkerhed er umuligt at karamellisere. Sauce en mindre tæt. Nogle mennesker forsøger at opvarme honningen, men opvarmning til høje temperaturer, for det første den ønskede effekt ikke virker, og for det andet, mætter parabol sundhedsskadelige komponenter. Tilføjelse dette produkt til saucen er kun mulig ved temperaturer op til 70 grader.

fremstillingsmetode

Du ved ikke, hvordan man laver karamel sauce? Så lære det: i en støbejern stegepande er nødvendigt at opvarme sukker, omrøring det kraftigt træspatel, indtil det begynder at smelte. Når denne proces begynder, er det meget hurtigt du har brug for at tilføje flydende ingredienser: sojasovs, vin, bær, grøntsager eller frugt saft. Smeltet smør giver fadet en delikat tekstur. En limesaft, grapefrugt eller orange tilsat til afslutning af tilberedningen, vil foretage den nødvendige surhed.

Hvis du planlægger at bruge friske krydderurter, tilføje det direkte til saucen ikke kan. Hun razmoknet miste smag, skabe unødvendige blodpropper krænker smuk struktur. Det er ønskeligt at drysse det over fadet klar sauce.

anvendelsesområde

Oftest, karamel sauce anvendes til retter af kød og fjerkræ. Den serveres og bagt fisk. Stor det til svampe, stegte stykker eller bagt i ovnen i form af udstoppede kurve. Klar sauce kræver ikke yderligere varmebehandling i øvrigt er det ofte kun gør ondt ham. Derfor dressing eller vanding måltid i slutningen af madlavning, eller tjene det til tabellen i særlige underkopper.

For at lære at lave mad karamel sauce, kan du argumentere længe. Men en sådan mangfoldighed af udtalelsen bliver grundlaget for nye opskrifter. På grund af denne alle kan samle op og koge noget lignende.

Kød med karamel sauce

Fremragende sovs til flæskesteg, kalvekød, lam. Og bruge det i tilberedning af kød af vilde dyr: elg, bjørn, rådyr. Forberede karamel sauce til kødet på følgende opskrift.

Til fremstilling af pund del af kød tager omkring 400 gram æble, pære eller blandinger deraf, halve skefulde sukker, 0,5 tsk honning, 70 g sojasovs, krydderi, og et lille stykke smør.

I en stegepande, støbt fortrinsvis jern, sukker brug for meget varme, indtil det bliver mørkere. Tilsæt derefter olie og sojasauce. Efter kogning af blandingen tykkere og er det nødvendigt at sænke de afskårne tynde skiver af frugt. Af den måde, sammen med æbler og pærer, kan anvendes mango, ananas, papaya. Når de er stegt, hæld al saucen i en anden beholder og lad det køle lidt. Bagt kød i 5 minutter, indtil kogte drys en lille mængde sauce og vende tilbage til ovnen. På dette tidspunkt, saucen forsigtigt tilsæt honning. Afhængig kan få en smagsprøve på en lidt salt på. tilsættes også krydderier og hvidløg i slutningen. Når kødet dopechet, skåret i tynde bøffer og hæld saucen rundhåndet. Til bordet serveret med frisk grønt, årstidens eller syltede grøntsager, hjemmebagt brød.

Karamel sauce til kylling

Især elsker kombinationen af fuglen og den skarpe-sød sauce kinesisk. I deres nationale køkken et udvalg af retter baseret på linket for kontrasterende ingredienser.

Ligesom de fleste af de fremragende retter, der kom til os fra Kina, kylling i karamel sauce kombinerer flere smagsvarianter: sød, krydret, salt, surt. Denne virkning opnås ved at kombinere hvidløg med citrussaft, honning, sojasauce. Perfekt med sart ingefær og grøn fugl med en skarp smag.

Før madlavning kyllingen, er det ønskeligt at sylte det. Så vil det færdige parabol være saftigt og mørt, udtryksfuld. Efterfølgende kan den bruges til marinade med smeltet karamel. For at forberede et kilo kylling (vinger, ben, lår, filet, eller en blanding af forskellige dele) skal bruge omkring 50 gram af sojasovs, en spiseskefuld sukker, saften af en halv citron, 50 gram hvidvin, et stykke ingefær, et par stykker af svesker.

forberedelse princip er ligner den klassiske. I en pande brug karamelliseret sukker, skal det fortyndes med væske og kog. Efter tilsætning af krydderier kan fyldes med ristet kylling kød. Usædvanlige accent kan gøres ved at tilføje til en opskrift af friske kirsebær, udstenede. Denne bær vil tilføje ikke kun pikant syreindhold, men også en vidunderlig rubinrød farve. Og vellykkede eksperimenter med skiver blommer, der i form af karamelliseret perfekt med mørt kød kylling.

æglæggende

Selv hvis saucen er fodret sammen med hovedretten ønskes at sætte på et bord og underkopper med en lille ske dybt på en lang håndtag. Gæsterne kan efter eget skøn, tilsæt saucen direkte ind i pladen. Mest imponerende det ser ud i de transparente underkopper, så overveje rav farve og en særlig struktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.