SundhedSygdomme og betingelser

Grow majs - årsager og helbredelsesmetoder

Det er ganske naturlige processer altid efterlade spor på den menneskelige krop. I stedet for de varme somre er det helt kolde årstid - efterår, når det er nødvendigt ikke blot at sætte på flere varmt tøj, men også de passende sko. Benene føler ændringen meget godt, som frie og lette sandaler erstatter stramme, isolerede sko. Næsten hele dagen fødder hud er i et lukket rum, som ikke tillader den at ånde, der forårsager irritation, svedeture, konstant begrænset af staten, som et resultat - det dyrkede majs. Hvad er det, hvordan man håndtere sygdommen og hvilke forebyggende foranstaltninger bør tage folk til dette opstod ikke, vi forklare i denne artikel.

Majs vokser - det er en anden størrelse tætning, som opstår på grund af den store ophobning af døde celler på samme sted. Denne type majs ikke forekommer spontant, hvilket sker, når gnide fodtøj ubehageligt og ubehagelige ved længere tids tryk på samme plot. Lanceret vokse majs udvider dybt ind i huden væv og forårsager en masse besvær til sin herre. Disse omfatter - smerter, ubehag, når iført sko, og selvfølgelig ubehageligt udseende. Oftest vokser majs vises på storetåen eller Pinkie, og en anden på bunden.

Især smertefuld og "utilgængelig" anses for at være en blister på hælen. Ikke kun det, den følelse er ikke særlig behageligt, så mere og mere vanskeligt at helbrede det hele, så der fra starten af proceduren er bedre ikke at forsinke. Inden jeg går til eksperterne kan være lidt ubehageligt fornemmelser mute, forbandt ligtorne eller sidder fast på det berørte område et særligt plaster, som kan findes på ethvert apotek. Derhjemme er bedre ikke at bære en bandage - lad huden hvile, og du kan foretage flere procedurer til at afhjælpe hård hud, såsom et saltbad. Generelt, hvis kornet ikke vokser nyt, det vil sige, der er konsekvent i forskellige steder, er det nødvendigt, mindst en gang om måneden for at besøge pedicure salon.

Hvordan kan slippe af med denne plage? Generelt vokser ind majs kan behandles som et middel til apotek og folkemusik - hvem bekymrer sig for alle. Ud over majs plastre, som allerede er nævnt ovenfor, er der også en majs puder, svampe eller ringe lavet af filt og andre meget effektivt middel. Efter at have taget bakker med salicylsyre nødvendigt at behandle en del af det coarsened hud pimpsten, fjerne alle de partikler, der er mulige. Senere kan du lave en fodmassage med aromatiske olier eller behandlede læsioner, men allerede renset område med amerikansk olie eller lanolin.

Generelt, når du kører version indgroet majs er bedre at konsultere en specialist, der hurtigt og smertefrit fjerner irriterende ømme. Men som praksis viser, sådanne problemer par kører hovedkulds ind på klinikken, mange er taget for selvstændige. Hvis vi begyndte at engagere sig i en sådan, ikke falder tilbage til det sidste, i sidste ende, vil du lykkes.

Som forebyggende foranstaltninger kan rådes til at bære kun behageligt at have på, at netesnuyu sko, såvel som fra tid til anden bære majs plastre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.