Intellektuelle udviklingMystik

Navn Diana: værdien af oprindelsen. Betydning af navnet Diana for piger

Alle er bekendt med sætningen "Sådan kaldes skibet, så det vil flyde", fordi valget af navnet altid behandles med en speciel gys.

Dianas navn. Værdi. oprindelse

Oversat fra det latinske navn på Diana er "guddommelig", fordi dens udseende er forpligtet romerske gudinde Artemis (Lunolikaya Huntress). Det er ikke svært at gætte, hvad er navnet Diana for romerne. Således Rimskaya Diana er udførelsesformen for måne på jorden og er analog med den græske gudinde. Men selv med sådan en vidunderlig værdi ved navn Diane, til piger fra SNG-landene, kan det ikke være hensigtsmæssigt. Selvom selve navnet er smukt og harmonisk, men det passer ikke godt sammen med den slaviske efternavn. Når efternavn Petrovna Sidorovna, I. og lignende Diana - navn for en pige ikke er egnet. Navnet vil være godt med efternavn såsom V., Igorevna Arkadievna.

navn Egenskaber

Betydning af navnet Diana for piger er stor, livet er en jæger, et barn er i stand til at nå dette mål. Snu og forsigtighed Diana ud sejrende fra enhver situation. Strenge moral og principper er ikke for det, følger den regel: Hvis du ligger, den målet helliger midlet. Snyd til piger - normen. For pigen, hvis navn er Diana, værdien af oprindelsen af deres eget navn at vide, er meget vigtigt at forstå dig selv. Mindst for at bekæmpe den tendens til at overdrive egne resultater - det er meget almindeligt for unge damer.

At vide, hvad er navnet på Diana og især dens art, vil mænd behandle det med ekstrem forsigtighed, da det er for pralende. Efter at have vundet retten til at hendes mand, vil hun dele denne gode nyhed med alle fra venner og slutter med naboerne. Piger med dette navn vises, så de kan få den respekt og berømmelse.

Hvis du ønsker at give navnet på datteren Diana, værdi, oprindelse, som tiltrækker mange, er det bedre at endnu engang afveje fordele og ulemper, og først derefter træffe en beslutning. Efter alt, på trods af sådanne positive kvaliteter som vedholdenhed og beslutsomhed, der er et hav af negative aspekter, der ledsager personer med en sådan karakter. For eksempel, hver succesfuld person succes avler misundelse og sladder hav af misundelige kritikere, især på grund af det faktum, at Diana selv dyrker alle disse spekulationer og sladder.

Du skal vide, hvad "fare" bærer navnet Diana. Dette er oprindelsen dette navn antyder allerede, at hun har brug for at lære selvbeherskelse som barn. Hvis en pige vil forsøge at være rolig, så hendes liv vil ikke være nogen problemer.

Navn Diana: kompatibilitet med andre navne

En pige med samme navn er altid havet af venner, de er enkle og nemme at tale med. Men når det kommer til kælen anliggender Diana adfærd ændre taktik. favorit pige bygger geniale planer for erobring af hjertet. Når målet er nået og erobret, om der besøgte hende i sengen, vil alle vide. Især elsker at dele kærlighed sladder det med venner og kolleger.

Mænd med navne Andrew Roman, Valery, Cyril passer til Diana stormfuld og lidenskabelig, men desværre, korte romaner. Forholdet til disse navne er levende, intens, men sagen vil ikke komme før ægteskabet.

Diana har brug for en stærk og kraftfuld herre over sin egen, og efterfølgende deres liv sammen. Godt vil en alliance med Alexander, Dmitry, Vladimir.

berømtheder

Hvad er skæbnen for navnet Diana? Piger med denne smukke og sjældne navn født til at være berømt, kan bekræftelse være følgende liste over berømtheder med samme navn:

- popsanger - Gurtskaya Diana.

- Rock sanger, kunstner og forfatter til mange musikværker, medlem af populære gruppe "Night Snigskytter" - Arbenina Diana. For hans resultater i kunst og litteratur, blev hun tildelt den "Triumph" award.

- Uforlignelige og elsket af alle repræsentant for den britiske kongelige dynasti af prinsesse Diana. Hun døde i en ung alder. Indtil nu, de nøjagtige versioner af tragedien er ikke kendt, årsagen til den forfærdelige bilulykke er ikke fastlagt.

interessant faktum

Smukke prinsesse Diana, når livet blev tilbedt af folket, sit ry var fejlfri, på trods af at det er i virkeligheden, var en almindelig pige. Men efter død af repræsentanter for den gule presse, nogle fakta er blevet opdaget, som kan siges at have kastet en skygge på billedet af den undvigende Diana. Det faktum, at efter hendes skilsmisse fra prins Charles begyndte at date Diane konventionel kirurgi, som i almindelighed og er ikke forbudt, fordi med dem er det som øjenvidner, var virkelig glad.

arbejde

I livet af Diana altid lykkes. Piger bør være opmærksomme på følgende specialer: syerske, modedesigner, skuespiller, danser, kritiker, lærer, frisør, ingeniør. I arbejdet med Diana succes på grund af hans, kan man sige, den mandlige karakter, kan de insistere på hans, selv om de er forkerte. Selvtillid kan opnå nogen mål. Diane på arbejde ikke kan lide underordnede, anser det for en sand tæve.

Personlige liv

Opnå en kvinde med samme navn er svært, selvom du Prince Charming, er du nødt til konstant at bevise det. I intime udtryk betyder Diana ikke lade for tæt på en elsket, men i et forhold kan være føjelig og kærlig kvinde. Tillid til hende i første omgang, Diana ikke bare ændre, selv en lille løgn kan forårsage adskillelse. Diana hurtigt enige med de mennesker, men lige så hurtigt klar til at skille sig af med dem, hvis kommunikationen bringer negativ eller er ubrugelig. Som en generel regel, Diana kvindelige lykke erhverve en anden ægteskab, som de hele tiden ønsker at være ledere, at adlyde er ikke kærlighed. De er gode husmødre, er i stand til pænt og hilser gæster. Men hans mor, Diana tilføjede et dårligt forhold siden barndommen, som en lydig pige naturligvis ikke kan kaldes.

opkaldt Astrologi

Her er, hvad der kan siges om stjernerne i den kvindelige iført Diana Navn:

- passende stjernetegn er kræft;

- Beskyttelse af planeten - Pluto;

- stone-maskot - en diamant;

- farve-maskot - hvid;

-rasteniya maskotter - glem-mig-og iris;

- dyr maskotter - en tyr og en hjort;

- heldige dag - fredag.

Navnedag Diana juni 9.

træk

Smuk, uafhængig Diana blev lavet for succes, det er udstyret med alle de lederegenskaber. Det er bedre ikke at komme i vejen, vil hun stadig være i stand til at lykkes. Intelligens, charme, lidt nåde - og voila, er målet nået. Karakter Diana mænd, der udtales kvaliteter som brugervenlighed, følelser, intuition, integritet, temperament, lydhørhed. En pige med samme navn er meget kunstnerisk, så andre ikke altid kan genkende den ægte stemning af Diana. Ulempen af den karakter er forbedret selvkontrol, en kvinde ved navn Diana prøve at se mere tilbageholdende end det faktisk er, men indeni er de meget varme natur. På grund af det faktum, at enhver forkert ord sagt i ansigtet forårsager Diana blæse til egoet, i sjælen af hendes akkumulerede negativitet. Den mere retfærdig sex med det samme navn bør være mere direkte og åben, mindre alvorlige til sig selv og andre. Veludviklet intuition, iboende fra fødslen, Diana beskytter mod svig og rænkespil misundelig på andre. Her er en så kompleks personlighed i naturen skønhed Diana.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.