TravelingHoteller

De bedste hoteller i Svetlogorsk: En liste, beskrivelse, billeder

Hvad ved du om Svetlogorsk? Hvis du har svært ved at svare på dette spørgsmål, så er denne artikel for dig. Ved første øjekast, er dens placering ikke tillidsvækkende meget, kold Østersøen er ikke alt for venlige. Selvfølgelig er det ikke Sochi, men det er anderledes Svetlogorsk største varigheden af varme dage i de baltiske lande. Hvert år er der hviler et stort antal turister (mere end 120.000 personer) i Rusland og europæiske nabolande. Klimaet er behageligt for behandling og hvile. Som regel er det forlænger badesæsonen i juli og august, men ofte solbade og slappe af på stranden, kan du også i foråret og efteråret. Svetlogorsk hoteller er aldrig uden besøgende, så vi ønsker i dag at fortælle dig om de bedste af dem, så du kan forudbestille et sted.

Hvil i Svetlogorsk

Vi er stadig en lille afviger fra hovedtemaet, kort at beskrive den udvej selv, dens funktioner og fordele. Som en udvej Svetlogorsk har været kendt i omkring 200 år. Gennem årene er der skabt fremragende infrastruktur her. Turister ikke kun rejser til dase på stranden, og forbedre mit helbred, de mange attraktioner i denne region tiltrække besøgende. Svetlogorsk hoteller tilbyder gode betingelser for at leve. Svetlogorsk er meget interessant for sin arkitektur, har det bevaret sine tyske funktioner. Byen er meget hyggelig og elegant, er beliggende langs kysten. Det har alt til en perfekt ferie, caféer og restauranter, diskoteker og en række attraktioner, og der er vandsport centre. Særligt interessant er de udflugter. Svetlogorsk hoteller tilbyder et bredt udvalg af destinationer i Kaliningrad og nationalparken.

Falke Hotel Resort

Svetlogorsk hoteller for deres fremragende service, men mod alle andre skiller sig ud flere hoteller, som nu vil blive diskuteret. Falke Hotel blev åbnet efter en komplet rekomstruktsii i 2006. En væsentlig del af arbejdet blev rettet mod at skabe en atmosfære i SPA-stil, hvilket afspejler sig i dusinvis af positive tilbagemeldinger fra lånere. Sofistikeret system, klimaanlæg og luksuriøst indrettede værelser vil tilfredsstille selv den mest krævende gæst.

Omkostningerne ved helligdage her vil koste ret dyrt, men kvaliteten af tjenester i overensstemmelse med dette niveau. Et værelse koster 5700 rubler per dag, forbedret en-plads - 6600 rubler, en to-værelses - 8000 RUR Suite - 10500 rubler, Superior-suite - 12500, to-værelses suite - 13500, og endelig suite-lejligheder - 25.000 rubler. Dette hotel er muligheden for en familieferie, en bred vifte af programmer for nygifte. Dette er en meget bekvem mulighed for at korrekt udforske Svetlogorsk. Hoteller ikke altid giver en så bred vifte af tjenester. Du kan gå til poolen og tage et varmt bad med mineralvand, sauna og en vinterhave. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Grand Palace

Og vi vil fortsætte med at se på de bedste hoteller, der kan tilbyde dig Svetlogorsk - hoteller, hvor alle kan føle sig som en rigtig monark. En af disse er Hotel Grand Palace. Det er placeret tæt på havet. Dette hotel, som tilhører overklassen. Selv uden for hotellet er slående i sin elegance, som om soshedny fra siderne i historien om det gamle slot. Det kombinerer elegance og raffinement, luksus interiør og den bedste service traditioner.

Hotellet har 32 værelser af højeste kategori og Lux Studio, alle af dem udmærker sig ved sofistikeret design. Alle værelser er udstyret med italienske møbler og elektroniske låse. Hver gæst har en ubegrænset adgang til internettet på værelserne har telefon med direkte adgang til lange afstande, aircondition og klimaanlæg, pengeskab og minibar, balkon eller terrasse. Næsten alle af hotellet har udsigt over havet og byder på en betagende udsigt over den grønne dragt af udvej. Værelserne i den anden kategori er værd 5200 per værelse per nat, Studio - 7500 er antallet af den første kategori med udsigt over havet - 8550, såsom en balkon - 10300, og endelig luksus - 26400 rubler.

"Lumiere" hotel

Hoteller Svetlogorsk (Kaliningrad-regionen) adskiller sig i sådan sort, at turisten er ikke altid nemt at være på én ting. For en person eksemplarisk hotel det er en typisk sovjettiden hotel, mens andre vil have noget nyt, originalt og lyse. Det er af disse turister og skabt en ny kunst hotel "Lumiere". Det er beliggende i den centrale del af den udvej byen, så du kan hurtigt komme til ethvert punkt, selv til fods. Åbnede dette hotel var kun i 2009, er de besøgende velkommen af en lys og original indretning, komfortable værelser, en kunst café og SPA-kompleks. At dømme efter de anmeldelser, der er meget venlige personale, der bekymrer sig om din komfort hver dag og time.

Værelser Hotel "Lumiere"

Vi besluttede at blive på denne lidt mere, på grund af dette vil du ikke finde, selv om alle vil rejse Svetlogorsk. Hoteller sjældent afviger i denne sort og lyst design beslutning i udformningen af værelserne. Standart værelse type omfatter luksus seng madras merinould, sengetøj af egyptisk bomuld og gulvtæppet af naturlig uld. Alle værelser er udstyret med elektroniske nøgler. Dens pris 4700 per værelse per nat. Hvis du er en fan sidde på terrassen, så vil din mulighed - antal "Borte med blæsten". Især for dig 30 meter terrasse, hvor du kan drikke te eller solbadning. Omkostninger - 4900 om dagen.

For romantikere og filosoffer har et unikt nummer, lavet i violette toner. Det blev kaldt "regndråber." Omkostninger - 6600 rubler. Men måske det mest interessante er "Wild Orchid". Dette er et stort antal til bryllupsrejsen eller par. Et stort område giver dig mulighed for at danse tango, og originale gardiner gardiner, orkideer billeder, alt dette skaber en ekstraordinær, spændende miljø. Omkostninger - 8800 rubler.

Rummelige, lyse og utrolige surround "Vanilla Sky" rum - et sted, hvor du vil nyde livet. Det er arrangeret under taget, i muren placeret tonede spejle, er hele interiør designet i bløde creme farver. Pris - 6600 rubler. Fuldender vores liste over "Red Riding Hood" nummer. Stilmæssigt er det indrettet som et eventyr tårn med en enorm seng og en vidunderlig udsigt fra balkonen, og en opblødning bruser. Dette er antallet af de par, der elsker dristige eksperimenter. Omkostninger - 6600 rubler.

Pension "Wave"

Turister kommer til denne gæstfrie land, ikke kun for at slappe af, men også for at forbedre deres helbred. Særlig opmærksomhed bør være Svetlogorsk hotel "Wave". Dette fantastiske kompleks, som tilbyder en masse muligheder for en ferie. Det er beliggende på strandpromenaden kun 35 km fra Kaliningrad. Det tilbyder et wellness-center med sauna og tyrkisk bad, et fitness-udstyr. Der udviklet et wellness program for krop oprensning og normalisering af vægt, behandling af bevægeapparatet, såvel som funktionelle, urologiske problemer. De vigtigste helbredende faktorer - mudder og mineralvand, kost og hydroterapi. Værelsespriser spænder fra 2400 til at 6400 per værelse per nat.

"Rus" hotel

Baseret på vurderinger af turister, er dette den bedste hotel i Svetlogorsk. hotel i europæisk stil er beliggende i et smukt skovklædt hjørne af byen, 100 m fra Østersøen. På trods af den imponerende størrelse af hotellet, der er en hjemlig atmosfære og komfort. Originale interiører og fremragende nationale køkken, høj professionalisme personale - alt dette giver mulighed for at tilbringe tid behageligt og uden bekymringer. Værelsespriserne - fra 5700 til 8100 rubler per dag.

Sanatorium "Amber Shore"

Dette er en anden vidunderlig hotel i Svetlogorsk (5 stjerner er det givet ikke for turister glans og luksus, men for en dejlig ferie, og restaurering af sundhed). Det er den største fritidsklubben af Kaliningrad strandkanten. Det er beliggende på bredden af Østersøen, cirka 45 meter over dens niveau. Den sanatorium er omgivet af en fantastisk skov park. Meget praktisk at de sovende værelser er forbundet varme overgange fra hospitalet og spisestue, gymnastik og dansested. På grund af den unikke naturlige og klimatiske faktorer og tilgængeligheden af moderne medicinsk base, udvej byder gæsterne velkommen til behandlingen hele året rundt. På samme sanatorium kupon, som omfatter mad, indkvartering og behandlingen omkostninger er ikke så dyre. To værelser med private faciliteter vil koste 2050 rubler. Dobbelt to-værelses suite - 2620 rubler.

"Universal" hotel

Meget smuk, charmerende hotel i Svetlogorsk på stranden. Det er beliggende i centrum af den udvej byen. Det blev åbnet relativt nylig, i 2001, i den grønne del af byen, kun 100 meter fra havet. Det tilbyder 33 hyggelige, hjemlige og komfortable værelser, som er befordrende for afslapning. Og der er muligheder til nogen, selv de mest krævende turister, der spænder fra små, enkeltværelser til dem, der rejser alene, og slutter med de to-etagers lejlighed. Der er en fantastisk restaurant og en charmerende gårdhave, hvor du kan skjule fra varmen. "Universal" er bygget i den arkitektoniske stil af den gamle tyske by Rauschen, er dens design ikke forlade nogen ligegyldig. Hotellet opfylder alle internationale standarder.

"Flamingo" hotel

Ideel til en rolig, familieferie. Dette hotel ligger kun 200 m fra den sandede bredden af Østersøen og 5 minutters gang fra togstationen. Det tilbyder gratis parkering og en have med alle grillen. I bunden af haven er hotellet selv, en lille og meget komfortabel bygning, lavet i bløde, fløde farver. De lyse værelser har tv og et køleskab, en kedel og eget badeværelse. Gæsterne kan nyde russiske køkken og nyde fred, mens du sidder ved pejsen. Og du kan tage en bådudlejning og svømning i søen, som ligger kun 5 minutter fra hotellet. Kaliningrad Lufthavn ligger 35 km fra hotellet, kan du bestille en overførsel, og ikke at bekymre sig om levering. Leveomkostningerne starter fra 1600 rubler.

Hotel «Golden Bay»

Ikke alle hoteller i Svetlogorsk Kaliningrad-regionen er dyre. Du kan finde det perfekte hotel til meget overkommelige priser. For eksempel, på hotelværelset sats starter fra 990 rubler. Placeret "Golden Bay" 5 minutters gang fra sandstranden ved Østersøen. Ikke langt fra hotellet - banegård og den storslåede løvskov. Det tilbyder 16 komfortable værelser, hver udstyret med en privat badeværelse og tv. Du kan bruge den fælles køkken, som er udstyret med alt det nødvendige til madlavning. Det tilstødende område har en grill område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.