TravelingHoteller

Hotel Barcelo Capella Beach 4 (Dominikanske Republik): fotos og anmeldelser

Det Caribiske Hav har altid været pustet af en glorie af romantik pirat eventyr, skønhed og originalitet. Beliggende i Sea Island, som er den Dominikanske Republik, blev opdaget af Christopher Columbus, og er berømt for sin kapital hus-museum for den store opdageren. Men det mest levende indtryk af øen er dem, der kommer her på det marine fritid. Skønhed, renhed og miljøvenlighed i de dominikanske strande, måske ingen rivaler i verden.

Hvor hotellet ligger

Af Barcelo Capella Beach Hotel 4 * ligger på den sydøstlige kyst af Den Dominikanske Republik, på stranden Villas del Mar, som er berømt for sand blændende hvidhed, der dækker kysten som en fe fe. Hotellet er komfortabelt placeret i udvej område kaldet Juan Dolio. Afstand fra hotellet til lufthavnen i Santo Domingo, hovedstaden, som kaldes Las Americas, kan overvindes ved en taxa for en halv time til hovedstaden for at gå lidt længere - cirka 40 minutter.

Hvem er sikker på at nyde hotellet

Hotellet er ideelt ikke kun for romantisk par, men også for familier med børn. Det ligger lige ved kysten, havet lige uden for døren. Hvidt sand er sikker på at nyde de børn, fordi det er så rart at køre barfodet. Hotellet er beliggende nær to golfbaner - alle, der ønsker at spille i eliten spil kan have en stor tid, nyder den fascinerende proces.

værelser

Havet er det vigtigste aktiv i Haiti, er det ikke underligt, at de hotelværelser, alle og enhver, har en vidunderlig udsigt over havet. Hotellet har 500 værelser. Halvdelen af dem er "Standard", hvert område er lidt mere end 36 kvadratmeter. m. Der er også 158 superior værelser «Deluxe» serie, og antallet af «Superior værelser» 60.

Hotel Barcelo Capella Beach 4 * har også en Junior Suite på 44 kvadratmeter. m Total Suite-værelser -. 35, som hver har et areal på 64 sq. m. Dette superior værelser, de har en udvidet stue, mange af dem er også udstyret med et solarium, et boblebad og en stor seng, en king-size. Disse værelser er ideelle til afvikling af familier.

Defekt aircondition, balkon, tv med satellit modtagelse, telefon og minibar er de væsentlige egenskaber ved hvert værelse Barcelo Capella Beach Hotel 4 *.

Badeværelset kan være tørrere hårtørrer gratis, men for at se respektabel selv på øen, har et strygejern og strygebræt. Hvis du ønsker at drikke te i aften på terrassen, kan du bruge et sæt af kaffe eller te.

Systemindstillinger "All Inclusive"

System All inclusive Hotel Barcelo Capella Beach Resort 3 * tillade at glemme alt om økonomi og slappe af på et hundrede procent.

Det tilbyder et stort udvalg af mad og lokale drikkevarer (herunder alkoholiske) til morgenmad, frokost og middag i ubegrænsede mængder. Måltider er organiseret i en af restauranterne på hotellet. Inden for en time hver dag, kan du nyde alle vandforsyninger og afprøve forskellige sportsgrene på vandet (den eneste betingelse, der er præsenteret hotel, er det, der bruges både skal være udstyret med en motor).

Hotellet tilbyder et varieret underholdningsprogram i løbet af dagen og aftenen, samt en spillehal og en miniklub - dagligt og gratis.

mad

På det område af Barcelo Capella Beach 4 * (Dominikanske Republik), er der 4 restauranter, caféer og barer.

El Pescador Restauranten er åben dagligt og dækker for alle gæster "buffet". Restaurant El Battey de la Costa arbejder på samme princip, og hver aften tilbyder hotellet sine gæster en bred vifte af lokale og andre køkkener - mexicanske, italienske, brasilianske og Øst.

På havet, bare ikke forlader stranden, frokost og middag i Grill Los Olas. Fans af franske køkken vil nyde restaurant a la carte restaurant Chez Fontaine.

Fra 16:00 til 18:00 kan du drikke te, kaffe og nyde kager, kager og snacks i caféen Chez Fontaine Tea Room.

Hertil kommer, at i det område af Barcelo Capella Beach 4 * Der er fem søjler.

tjenester

Hotellet har en privat strand med sandbund og skrånende indgangen, som er meget praktisk og sikker for børn. Liggestole på kysten fri.

Hvem ønsker ikke at gå til stranden, kan det køle af på en varm dag i en af de to puljer, som byder på er, at de er på forskellige niveauer.

Dem, der gerne vand og massage, kan drage fordel af spa-center tjenester.

Af Barcelo Capella Beach 4 * (Dominikanske Republik) giver gebyr vaskeri, barber shop, og altid tilstedeværende hos lægen vil ekspert hjælp, hvis det er nødvendigt.

Det tilbyder hotellets gæster en gratis telefon og fax, samt adgang til internettet via Wi-Fi-forbindelse. Der er tre mødelokaler, som kan rumme ethvert møde.

til rådighed på stedet valutaveksling og biludlejning faciliteter også. Hvis turister kommer i bil, kan du parkere din bil gratis - ved siden af hotellet har en dedikeret plads til parkering.

Hver aften i amfiteatret, som har plads til 700 mennesker og er vært for forskellige shows og underholdningsprogrammer.

Ikke langt fra hotellet forretningscenter og på stedet er der souvenirbutikker, en juveler butik og supermarked.

Sport og rekreation

Elskere af sportsaktiviteter vil være noget at gøre i sin fritid. Disse omfatter et fitnesscenter, to domstole til at engagere sig i tennis, bordtennis, vilkår for mini-fodbold og minigolf.

Hver dag kan være aerobic, badminton, dart, volleyball, samt at deltage i en masterclass i dans og lære lidt spansk.

Gæster på de af Barcelo Capella Beach 4 * guider tilbyde forskellige muligheder for udflugter.

Ingen strand ferie er komplet uden en vandsport og dykning. I kystzonen kan alle træne snorkling, dykning, samt lære det grundlæggende i windsurfing og kanosejlads. Hvis du slappe af ved poolen, kan du spille vandpolo med animationen team.

Alle elskere af hasardspil, der udbydes om aftenen for at komme til kasinoet. Overførsel til hotellets gæster er helt gratis.

børn

De yngre gæster på hotellet Barcelo Capella 4 * (Dominikanske Republik, Juan Dolio) vil være i stand til at få deres del af nydelse, en legeplads og en miniklub, samt masser af napleskavshis i en af de to børnebassiner. Restauranten laver mad til dem med at forberede børnemenuer, og børn til at være behagelig at sidde her give høje stole.

Børnepasning er tilgængelige på et gebyr basis.

anmeldelser

Turister hvile på hotellet er ikke højden af turistsæsonen, ifølge dem, ikke føler nogen ubehag: ingen kvælende varme og havet er varm og ren. Mange gæster er tilbage på Barcelo Capella Beach 4 * anmeldelser på hotellet. Det skal bemærkes, at disse indtryk som en entusiastisk. Ikke kun, at alle det store rum på hotellet er nedsænket i repræsentanterne for de lokale eksotiske planter samt på toppen af det frit gå de lyserøde flamingoer og påfugle.

Gæsterne på de meget roste lokale kokke til lækre og smukt tjent retter. I henhold til turister, maden er ikke kun lækker, men også rigeligt. Især prise kød og fisk, som er præsenteret i et bredt område og fremstilles ved forskellige fremgangsmåder.

Nogle gæster klager over kvaliteten af vandmeloner (de er ikke sød), til andre frugter har ingen klager.

Blandt de anmeldelser på hotellet, og der er dem, hvor der er klager over rengøringen af stranden. På trods af at den kommunale strand, bør hotellets personale afsætte mere tid til at rydde op. Samlet set stranden gæsterne nyde - den er stor og smuk, og havet er roligt, blid og varm.

Sammenfattende kan vi sige, at hotellet er godt rustet til absolut alle kategorier af turister, og hvis du kommer her, vil du helt sikkert vil komme tilbage igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.