TravelingHoteller

Hotellet "Korston" (Kazan): fotos og anmeldelser

Moskva og St. Petersborg - byen dyrt, ikke kun for deres beboere, men også for turister. Tredjepladsen er besat af Kazan. Hotel tilbudte priser er ganske høj (et hundrede dollars om dagen og derover), og maden i cafeer og restauranter kan blive ramt hårdt råd til rejsende. Men for komfort og højt serviceniveau og har ikke noget imod at betale, - så tror gæster "Korston". Om indkvartering, mad og underholdning, der tilbydes af denne berømte kompleks, læse vores gennemgang.

Business eller fritid?

Korston Hotel & Skoler - er et netværk af hoteller og indkøbscentre i Moskva og Kazan Serpukhov. Hvis du planlægger en tur eller en forretningsrejse i hovedstaden i Tatarstan, at det bedste sted at finde.

"Korston" hotel (Kazan) blev åbnet i 2006 og var det første hotel shopping og underholdning kompleks i regionen. Efter syv år på sit område var der et højhus boliger Korston Tower. Den samlede investering i denne facilitet beløb sig til millioner $ 160.

Det er værd at bemærke, at tilrettelæggelsen af business-arrangementer er en prioritet for dette hotel er:

  1. Komplekset er beliggende i centrum af metropolen af erhvervsaktivitet, i skæringspunktet mellem de store motorveje.
  2. I nærheden ligger et moderne business-center (kontorer for klasse "A").
  3. Hotellet har konferencelokaler og mødelokaler, samt alt, hvad du har brug for at afholde arrangementer af enhver kompleksitet.

Fritid hotel "Korston" (Kazan) foreslår at holde i underholdnings kompleks, som vi vil fortælle dig mere.

Korston Royal

Hotellet "Korston" (.. Adresse: Nikolai Ershov osv 1A) giver gæster, der reserverer to muligheder - Korston Royal og Korston Tower.

Korston Royal interiør vil helt sikkert nyde elskere af skønhed, overlegen komfort og luksus. Dette er en mini-by, hvor alle betingelser for fritid og erhverv. Gæster kan vælge mellem 202 værelser i kategori "5 stjerner": antallet af den første kategori, Suite, Presidential Suite og Executive Floor.

Hver bolig mulighed inkluderer morgenmad "buffet" format, som serveres indtil 17:00 i Le Buffet. Hertil kommer, at prisen inkluderer IP-telefoni og ubegrænset trådløs internetadgang, underjordisk parkering, fitnesscenter (fitness, sauna og 2).

Betragtes de dyreste værelser på udøvende gulvet, som tilbyder et hotel "Korston". Priser i kategorien "business" er helt i overensstemmelse med de angivne fem stjerner - et gennemsnit på 6.600 rubler, baseret på et dobbeltværelse.

gæst Kommentarer

Gæsterne opmærksom på, at "Korston" er perfekt til enhver form for tur. fordele:

- infrastruktur (underholdning, shopping, fitness center og skønhedssalon);

- lækker morgenmad, bliver til middag;

- design af hotellet og værelser;

- gratis opkald til overalt i verden.

Om hotellet "Korston" rigtig gode anmeldelser. Men nogle gæster forklare: det største problem af komplekset er personalet. Den manglende opmærksomhed og ligegyldighed ikke svarer til den høje status i institutionen. Meget ofte, kan tjenerne ikke klare strømmen af gæster til morgenmad, åbenlyse inkonsekvens interne tjenester og arbejdet i ledere på modtagelsen er dårlig.

Korston Tower

Hotel "4 * Korston" (Kazan), beliggende i det højhus tårn på status nedenfor Korston Royal og har i alt fire stjerner. Overnatning muligheder:

- "Comfort".

- "Apartment".

- "Studio".

- "Lux".

I alt 211 værelser er udstyret med kabel og satellit-tv, trådløs internetadgang og IP-telefoni, klimaanlæg, pengeskab og minibar. Bookingen Prisen inkluderer:

- Velkomstdrink;

- badekåbe og tøfler;

- Parkeringskælder;

- adgang til fitnesscentret.

For gæster i executive-værelser derudover forudsat shuttle, strygning og morgenmad på værelset. Den mest beskedne plads kategorien "komfort" for to vil koste 5500 rubler.

gæst Kommentarer

Rating Korston Tower er lidt højere end for Korston Royal. Først og alle gæster nyde en panoramaudsigt, der åbner fra vinduerne i værelserne. Desuden et godt indtryk efterlader det indre af værelserne og de mange morgenmad på Le Buffet.

Af de minusser siger ofte forholdet mellem personale til gæster. Stor ulempe levere funktionsfejl tre elevatorer - det er uacceptabelt for højhuse. Støj og højt musik kommer fra klubben Ekstra lounge og forhindrer rejsende planlægger en tur tidligt i Kazan.

Hoteller, priser af dem er over gennemsnittet, bør yde den nødvendige service. Men faste gæster i Korston netværk enige om, at der hvert år den vifte af tjenester og holdninger er ved at ændre sig til det værre.

til børn

Trods det faktum, at hotellet "Korston" (Kazan) anses for at være mere egnet til en forretningsrejse, er der også glade og unge gæster.

Familier med børn kan planlægge en tur uden frygt. Det vigtigste sted for børnene - det er underholdning center. Byer med rutschebaner og labyrinter, ball pool, kreative workshops, spil, lyd kontrollamper og tegnefilm - selv den pickiest af lille barn roligt lade mor på shopping og bo hos professionelle animatorer.

du kan markere eventuelle børns parti i underholdningscenter. Festsal, dekoration bolde, eventyrlige figurer og tryllekunstnere, akvagrim, kage og konkurrencer - fødselaren vil blive glad.

På anden sal i komplekset er en vidunderlig tiltrækning "Lokomotiv", og selv i hotellet er der et område med spilleautomater for enhver smag: airhockey, racerbane, karrusel, videostimulyatory, sport maskiner og meget mere. De fleste af dem er en bonus, og derfor kan gevinsten veksles til et stykke legetøj, slik og andre gaver.

søndagsbrunch

Søndagsbrunch - et relativt "ungt" tradition for russerne. Men mange mennesker kan lide tanken om morgenmad, jævnt strømmende til middag - især hvis det er i selskab med venner og bekendte.

Hertil kommer, at børnefamilier ikke til hurtigst muligt at kigge efter en babysitter. Arrangementet Ekstra for børn, som finder sted på søndag i Ekstra lounge, nyde ikke kun børnene, men også voksne. Mens forældrene nyder et lækkert måltid og socialt samvær, børnene deltager i en ekstraordinær program. Underholdende og informative konkurrencer, teater historier, workshops og pædagogiske spil - gæster er inviteret til at deltage fra 3 år.

voksen

I weekenden, hotellet "Korston" (Kazan) bliver til én stor klub. Der er flere natklubber:

- Berømte selfie Bar Disco kombineret med billard og bowling, og i weekenden, kan man komme til den tematiske unge parti.

- Musik ventilatorer 80-90s venter i Ju-Ju Bar.

- Tag en tur tilbage i tiden i Rockabilly Bar. Interiøret i stil med 50'erne, europæisk køkken, og en karaoke ydeevne Merilin Monro i weekenden.

- Hour Vodka Bar.

I stueetagen er der et Casanova Bar. Hver onsdag besøgende vil være rollespil og originale shows. Plakater hele hotellet klart antydede på den "fortsættelse af banket" i Casanova Bar.

Ah, dette bryllup!

Infrastrukturen i hotellet "Korston" antager organiseringen af alle omstændigheder, så de unge i Kazan er meget ofte bemærke her den vigtigste begivenhed i deres familieliv.

I de kommende ægtefæller har et stort udvalg af festlokaler, der kan rumme fra 10 til 600 personer:

- Ballroom (1225 sq M.). Til den storslåede bryllup - maksimalt 600 gæster.

- "Pushkin" (384 sq M..) - 150 gæster.

- "Shostakovych" (184 sq M.). Og "Chaykovsky" (92 sq M..) - 80 gæster.

- "tykke" (154 sq M..) - 70 gæster.

- "Kejser" (132 sq M.). Og "Dostoevskii" (121 sq M..) - 50 gæster.

- "Lermontov" og "Chekhov".

Organisering et bryllup nøglefærdige giver festsal dekoration valgt, hvilket gør kagen, servicevirksomhed og særlige priser for booking værelser til gæster. Også, når du bestiller en banket på 80 tusind hotel "Korston" tilbyder nygifte gratis plads på dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.