SundhedPræparater

Analoger "Ksarelto": pris, angivelse af anvendelsesformål

Et af de stoffer, som hører til den farmakologiske gruppe af antikoagulerende midler er medikamentet "Ksarelto". Dette stof inhiberer faktor Xa, og det til gengæld er en bestanddel af protrombinaktivator og en af komponenterne giver rettidig blodkoagulation (sådanne egenskaber og analoger "Ksarelto").

I dag udføres mange forgæves forsøg på at trække stoffet, hvilket vil have en lignende effekt, og således at tilvejebringe et minimum af bivirkninger. Efter flere tidskrævende indsats en værdig pendant - stoffet "Pradaksa". Det stof - kun erstatning, der fuldt ud kan bruges i stedet for "Ksarelto" forberedelse. Dens egenskaber er stort set identisk med den ovenfor, den eneste forskel - indholdet af aktivt stof, som i begge præparater er rivaroxaban.

farmakodynamik

Alle analoger "Ksarelto" har en lignende effekt. Det eneste, de adskiller sig - den kvantitative og kvalitative indikator for bivirkninger. Den eneste værdig analog af lægemidlet, som har en lignende virkning som den, er et lægemiddel "Pradaksa".

Dette stof og dets russiske ækvivalent "Ksarelto" er direkte meget selektive lægemidler, der inhiberer virkningen af faktor Xa, dvs. inhiberer den. Dette stof har en høj oral biotilgængelighed imidlertid enteral administrationsvej er central for det.

Central rolle i den kaskade af koagulationsfaktor X-aktivering spiller en efterfølgende biotransformation faktor Xa via intern og ekstern koagulation sti.

vidnesbyrd

Typisk analoger "Ksarelto" og selve præparatet anvendes i følgende situationer:

 • Forebyggelse og forebyggelse af slagtilfælde.
 • Forebyggelse og lindring af systemisk emboli.

  (I sådanne tilfælde er lægemidlet indiceret hos patienter med atrieflimren, som er ikke-valvulær oprindelse.)
 • Fjernelse eller forebyggelse af tilstopning af dyb venøs trombe.
 • Forebyggelse af tilbagefald af lungeemboli.

Lægemiddel "Pradaksa", som er ens, er også indiceret til forebyggelse af venøs tromboemboli hos patienter, som har undergået kirurgi til at erstatte et af leddene i underekstremiteterne.

Kontraindikationer

Enhver russisk ækvivalent "Ksarelto" har følgende kontraindikationer (de kan være anderledes, men kun i mindre grad):

 • følsomhed eller risiko manifestationer af allergiske reaktioner over for stoffer indeholdt i medikamentet;
 • aktiv blødning, som har tungtvejende meddelsomhed ved klinisk undersøgelse (fx intracavitær blødning eller blødning i hjernen);

 • en situation, hvor der er en øget risiko for blødning volumen, for eksempel ved de aktive ulcus processer i mavetarmkanalen;
 • lægemiddelterapi midler, der besidder lignende egenskaber - forebyggelse koagulation;
 • anvendelse ufraktioneret heparin i en dosis nødvendig for en tilfredsstillende funktion af kateteret;
 • forskellige leversygdomme, kan udviklingen af hvilken forårsage blødninger af forskellige etiologi;
 • alt modparter "Ksarelto" er kontraindiceret hos patienter med nyreinsufficiens, der forekommer i enhver fase;
 • laktoseintolerans, utilstrækkelig indhold af galactose i kroppen;
 • graviditet og amning;
 • også på lægemidlet og forskellige analoger "Ksarelto" der er en aldersgrænse 18+.

Kategori af personer, der kan tage denne medicin med forsigtighed og under tilsyn af en specialist

Med forsigtighed og under tilsyn af en læge anbefaler brug af instruktioner "Ksarelto" til brug (som analoger) i følgende tilfælde:

 • behandlede patienter, der har en forøget risiko for blødning i formationen;
 • nylig overført ulcerativ sygdom med en prædisposition til tilbagefald;
 • behandling af nyresvigt varierende grader i kombination med lægemidler, som forøger rivaroxaban indhold i patientens legeme;
 • Patienter, der gennemgår terapi lægemidler stand til at forøge hæmostase;
 • præparater som er i stand til at øge rivaroxabans, fx, svampemidler azol gruppe;
 • lægemiddel- og analoge tabletter "Ksarelto" er kontraindiceret hos patienter med HIV, hvis de blot tog en række proteaseinhibitorer af viruset.

Drikke under graviditet og amning

Til dato er det ikke præcist fastlagt, da den indflydelse "Ksarelto" analoger af lægemidlet på effekt og sikkerhed hos gravide kvinder.

Eksperimenter blev udført på laboratoriedyr har vist udtalt toksiciteten af det aktive stof af præparatet på organismer vordende mor, som lægemidlet forårsager alvorlig reproduktionstoksicitet af kvindens krop.

Ifølge laboratoriefund, lægemidlet "Ksarelto" analog, der ligner dem farmakologisk har evnen til at krydse placenta, så lægemidlet er kontraindiceret.

Også i løbet af perioden for anvendelse af "Ksarelto" kvinder bør ikke glemme de effektive foranstaltninger for prævention, da undfangelsen, som ledsager kursen af lægemidlet, kan have en negativ indflydelse fostrets udvikling.

Objektive domme om effekten af lægemidlet anvendes i ammeperioden, i øjeblikket ikke eksisterer, men laboratorieundersøgelser i forsøgsdyr tyder på, at aktivt stof - rivaroxaban - har evnen til at metabolisere og ikke udskilles i modermælken. Derfor bør amning give afkald på brugen af lægemidlet.

Baseret på data fra laboratorieundersøgelser, kan vi sige, at rivaroxaban ikke påvirker evnen af en seksuelt moden organisme at skabe levedygtigt afkom hos rotter, men i mennesker denne slags forsøg er blevet udført.

Metabolisme og udskillelsesvej

Til enteral modtagelse der er tre måder avl, hvilket svarer til en tredjedel af det samlede antal ikke-metaboliseret lægemiddel:

 • urinudskillelse;
 • udskillelse i fæces;
 • elimination via renal udskillelse linje (i dette tilfælde næsten ingen substans metaboliseres og elimineres i umodificeret form).

Biotransformation rivaroksaba udført af mekanismer, der er uafhængige af cytochrom-systemet.

Hovedgangen - oxidation af en morpholinogruppe og også udvidelsen af amidbindinger med vand.

Undersøgelser udført in vitro, kan bedømme, at rivaroxaban er grundlaget for P-glycoprotein og et protein, der giver resistens onkologiske brystsygdom.

Typisk fjernelse af metabolitter udført i 5-9 timer.

bivirkninger

Han siger, at instruktioner Forberedelserne til brug: bør tages analoger "Ksarelto" eller selvstændig medicin kun på recept. Instruktionen selv beskriver detaljeret dosis af lægemidlet, eller analoger. Vær sikker på at læse instruktionen modtagelse!

Højre afspejler alle uønskede processer og reaktioner, som havde lægemiddel "Ksarelto" analoger. Pris piller - fra 900 rubler. Det er billigt, når man betænker, at størstedelen af bivirkninger er undtagelser fra reglen.

 • Bivirkninger, som er blevet observeret ved test blod og lymfesystemet, er anæmi og thrombocythemi, som synes sjældent.
 • Takykardi - den eneste bivirkning, når du tager denne medicin.
 • Blødning.

Det er de punkter kontraindikationer for stoffet "Ksarelto" instruktion.

Analoger af dette stof kan forårsage en fejlfunktion i fordøjelseskanalen: blødning, lokaliseret smerte, dyspeptiske symptomer, til tider - mundtørhed.

Som følge af indførelsen af rivaroxabans lokale reaktioner kan forekomme: feber, hævelse på injektionsstedet, når de indgives parenteralt metode, svaghed og utilpashed.

Fremkomsten af disse processer bidrage til udarbejdelsen "Ksarelto" modstykker. Prisen af lægemidlet, som regel, er standard på alle apotekskæder.

Fremgangsmåder for anvendelse og dosering

Detaljerede oplysninger om den korrekte reception kan give på lægemidlet enten helt "Ksarelto" instruktion. Analoger af lægemidlet i denne henseende ikke er fundamentalt anderledes.

Dette stof er tilgængelig i tabletform, så pille er taget enteral. Hvis patienten eller anden grund ikke kan sluge tabletten - det kan formales og blandes med en passende væske (te, vand).

Efter at have modtaget denne narkotika bør følge umiddelbart efter måltidet.

overdosis

Manglende overholdelse af normer reception "Ksarelto" mulig overdosering som generelt behandles symptomatisk, da stoffet har en specifik modgift.

For at reducere adsorptionen af lægemidlet i tyndtarmen kan være enhver sorbent, såsom aktiveret carbon. Også for at fremskynde udskillelsen af metabolitter, der er nødvendige for at tilvejebringe tvungen diurese, som udføres via anvendelsen af store mængder væske og anvendelse af diuretika.

priser

Afhængigt af producenten, at prisen er "Ksarelto" stof varierer fra 899.00 rubler. for 10 tabletter, som indeholder 10 mg aktiv bestanddel, til 1740,49 RUB.

Pakke, hvor 30 piller, kan købes for 3300.00 rubler.

Den største pakke indeholder 100 kapsler, det koster 8600 rubler.

Prispolitik "Pradaksa" stof afhænger af den kvantitative indhold af aktivt stof pr kapsel:

 • 75 mg - 716.00 rub;.
 • 110 mg - 1574,00 rub;.
 • 150 mg - 1676,00 rub.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.