KarriereKarriere ledelse

Frisk pust af forår: hvordan man starter en karriere efter "dvale"?

I foråret, hver af os føler glade opdatering. Der er mange definitioner på denne tilstand: "Spring Fever", "flyvning af sjælen", "ud af dvale", og andre. Alle af dem repræsenterer en tilstand af ophidselse, lidenskab og grundigt gennemsyret af nye drømme. Og hvis foråret er så godt for en genoptagelse af lidenskab i et romantisk forhold, der er virkelig det bedste tidspunkt at lave en genstart af deres karriere? Hvis arbejdet længe har været en opgave for dig, så tjek med de metoder, der vil hjælpe til at se på arbejdsprocessen på en anden måde.

Genoverveje din karriere

Når din karriere i et stykke tid ikke udvikler, er det tid til at genoverveje alt, hvad du gør. Tænk på, hvad du allerede har opnået, hvor længe siden det var den sidste til at opnå og hvad er dine planer for fremtiden er ikke. Forår - det perfekte tidspunkt for et pusterum, til eftertanke og refleksion. Hvis du føler moodiness og træthed dagligt, glem ikke, at personlig lykke er meget dyrere end de penge, der bringer arbejdet.

Brug sociale medier til erhvervsmæssige formål

Hvis du stadig ikke bruger sociale medier til at skabe et sundt arbejdsmiljø netværk, har du mistet meget. Hold øjnene på dem, der længe har nydt godt af dette aktiv. Forbedre din professionelle image, se på nogle bedste praksis.

Opdater dit cv

Uanset om du ønsker at skifte job, eller du er tilfreds på det aktuelle websted, overveje at opdatere din egen cv. Tag et øjeblik og se din profil frisk udseende. Måske er tiden kommet til at lave en ny data der? Næsten helt sikkert i løbet af denne tid, du har en ny færdighed eller er blevet forfremmet. Alt dette bør afspejles i dit cv. Når præsenteret med en uventet mulighed, behøver du ikke glip af din chance.

Find inspiration i en ny bog

Start et nyt liv kan ikke startes med gamle tanker. Så skal du blive inspireret af de kloge bøger.

Udvikle en positiv vane

Sikkert du har læst en masse om, hvad succesfulde mennesker gennem årene udvikler vaner, der vil hjælpe dem på vej til at nå målene. Det kan være en daglig øvelse, at stå tidligt op, eller afholdenhed fra alkohol. Du vil blive overrasket, men disse vaner virkelig forbedre dit liv. Vælg blot én og praktiserer det.

Restaurering af den tidligere passion for arbejdet

Nogle gange alt hvad du behøver at gøre, er ikke at ændre sig, og forbedre miljøforholdene. For eksempel kan arbejdet ikke være sjovt, hvis der er distraktion eller negative faktorer. Find årsagen til hans modvilje og forsøge at ordne det.

Organisering af ledelsesmæssige færdigheder

Hvis du er blevet forfremmet, er det svært at finde en balance mellem stivhed og blødhed med underordnede. Vurdere, om du er god til at håndtere deres nye funktioner.

finde en mentor

At finde en god mentor kan være en langvarig proces, men det er det værd. Selv de mest succesfulde chefer var engang som begyndere. Udnyt deres kloge råd.

Bed om et raise

Tilgiv et raise er altid vanskeligt fra et følelsesmæssigt synspunkt. Men, hvis du ønsker at blive værdsat mere, er du forpligtet til at erklære deres værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.