KarriereKarriere ledelse

Hvor kan man komme ind i en taxa med sin bil? Kom i taxaen, "Lucky" på hans bil. Kom i "Yandeks.Taksi" på sin bil

En af de mest populære arbejde til dato - en taxa. Den er velegnet til både midlertidige job og permanent. I betragtning af den popularitet af denne service, er antallet af taxa selskaber vokser konstant, henholdsvis antallet af arbejdspladser stiger. På samme tid, kan du arbejde på firmabiler eller få i en taxa med sin bil.

Funktioner af arbejdet i en taxa

Mange mennesker tror, at arbejde i en taxa kan være hvem som helst, og det er meget nemt at form for indtjening. Faktisk er tingene ikke så enkel. For at operere med succes i en taxa, vi har brug for visse færdigheder og personlige egenskaber. Først og fremmest er det en stor dygtighed at køre, manøvrere i bytrafikken, samt et godt kendskab til færdselsregler og områder for kundeservice. Du må heller ikke glemme, at det arbejde, som en taxachauffør kræver konstant kommunikation med folk, der ikke altid være glat. Derfor er de personlige egenskaber der kræves til jobbet - et højt niveau af kommunikation og stress modstand. Daglig drift begrænser også udvalget af kandidater til taxachauffører på niveau med sundhed. Selv hvis du beslutter dig for at komme i en taxa på din maskine, kan du vælge din egen tidsplan, så du kan undvære et nathold. Under alle omstændigheder, før du går på dette job, er det nødvendigt at foretage en tilstrækkelig vurdering af deres evner.

En taxa transport selskab

Hvis du beslutter dig for at arbejde i en taxa, ikke nødvendigt at have din egen bil. Mange taxaselskaber rekruttere chauffører til at arbejde på din egen bil. I dette tilfælde, alle omkostninger ved at servicere maskinen bærer virksomheden selv, hvilket er et plus for dette valg. Også mange virksomheder tilbyder muligheden for at købe bilen. I betragtning af at de fleste taxier kun nye biler, er dette en god måde at købe en bil. Hvis transporten er tildelt til dig, så blot vil du være at bruge det, så du kan undgå situationer, hvor bilen skadet. For tilbagekøb biler skal betale et fast beløb om måneden. Normalt 2-3 år - en standard udtryk for overgangen af maskinen i førerens besiddelse, men den tid kan stige eller falde afhængigt af kontrakten med firmaet.

Den mest grundlæggende minus taxa selskabet på bilen - er, at den interesse, som du skal betale virksomheden, højere end når du har din egen bil. Ja, og bestemme deres eget arbejde tidsplan vil ikke arbejde - daglige ændring vil være bindende.

Fordelene ved at arbejde i en taxa på din egen maskine

Hvis der alligevel, en beslutning om at starte en taxachauffør gjort en karriere, der er to versioner af begyndelsen af tjenesten - for at få i en taxa swimmingpool eller arbejder privat. Begge disse muligheder har deres fordele og ulemper.

Når enheden i taxa selskab virksomhed overtager organiseringen af den obligatoriske lægeundersøgelse, reparation og daglig vedligeholdelse af maskiner. Desuden er det en garanti for at sikre fuldstændig kunde, så - arbejde. Men du nødt til at betale en procentdel af den daglige løn, der spænder fra 10% til 25%. Måske vil det være et fast beløb, og nåede i nogle virksomheder op til 3 tusind pr skift.

Det er ikke altid behageligt at betale den slags penge. Hvis du vælger en privat måde at arbejde som taxachauffør, behøver ikke nogen til at betale renter og rapportere om sit arbejde. Men denne måde at tjene penge har også sine ulemper. Først og fremmest, hvis du arbejder lovligt, er det nødvendigt at åbne SP henholdsvis betaler skat, hvilket heller ikke kan tjenes ind. Hertil kommer, at kunden søgning er ofte forbundet med store vanskeligheder. Bare køre rundt i byen på jagt efter den rækkefølge - er urimeligt, flere penge vil blive brugt på benzin. Park på togstationen og lufthavnen områder er simpelthen farligt, fordi der i disse områder den højeste konkurrencemæssige.

I betragtning af alt dette, det mest hensigtsmæssige er den tredje version af værket - for at komme i en taxa med sin bil. Den procentdel, som du skal betale virksomheden, hvilket er betydeligt lavere med fuld vedligeholdelse kunder.

Service "Yandex. Taxa"

"Yandex Taxi." - er den mest populære til dato måde at benytte sig af transport af passagerer. Denne service giver dig mulighed for at bestille en bil uden et opkald til taxi station og derefter online for at overvåge udførelsen af ordren. Dette kan gøres på hjemmesiden "Yandex", og bruge telefonen, downloade et program. Den gennemsnitlige ventetid på maskinen på en sådan måde ordre - 4-5 minutter. . De utvivlsomme fordele "Yandex Taxi" kan nævnes:

 • bekvemmelighed bestilling uden behov for kommunikation med controlleren;
 • favorable priser;
 • de faste omkostninger af turen på alle Moskva lufthavne;
 • muligheden for at betale en tur i kontanter og et hævekort;
 • hurtigt valg af maskinen, under hensyntagen til kundens ønsker (tilstedeværelsen af en autostol, der udsteder kvitteringer og andet.);
 • mulighed for at se detaljerede oplysninger om bilen og føreren;
 • evnen til at spore den taxa på kortet.

Sådan en række fordele gør tjenesten belejligt for de fleste brugere. For at komme til den "Yandex. Taxi" på hans bil, skal du have en licens. Som regel virksomheden hjælper med at opnå det. Hertil kommer, de har brug for en telefon, men snarere en tablet med ubegrænset internet. For at oprette forbindelse til tjenesten, er det nødvendigt at anvende denne "Yandex" kan ske direkte på stedet. Efter godkendelsen kun behøver at komme til kontoret og underskrive de nødvendige dokumenter. Du kan begynde at arbejde direkte i deres område, gradvist at øge mængden af ordrer.

Taxi service "Lucky"

Taxa "Lucky" arbejder med mere end 200 taxa stationer i de største byer i Rusland. Denne service er magen til den foregående. Du kan også bestille bilen uden kommunikation med controlleren, og vil drive det i et par minutter. Dette opnås takket være det faktum, at den nærmeste driveren er valgt efter at have modtaget ordren, som han og udfører. Men når en lignende operation Taxi "Lucky" har visse fordele:

 • lavere takster, på grund af det faktum, at tjenesten arbejder med taxa selskab under visse betingelser;
 • mulighed for at vurdere kvaliteten af tjenester gennem den mobile applikation;
 • konstant overvågning af kvaliteten af de chauffører;
 • et stort antal takster og tjenester, der giver dig mulighed for at vælge det bedste for den enkelte kunde.

Det er grunden til, hvis du ønsker at komme i en taxa "heldig" på din maskine, er det nødvendigt at være forberedt på konstant overvågning. Men når sådanne krav for føreren giver et stort antal ordrer med evnen til at vælge den mest hensigtsmæssige.

Hvor kan du få i en taxa med sin bil i Moskva

Antallet af taxier i hovedstaden fortsætter med at vokse. Trods det faktum, at så mange af dem, som regel, de er altid forsynet med ordren, fordi folk bruger taxier hver dag. I dette tilfælde er det en temmelig anstændigt job, især hvis du har din egen bil.

Så hvis du beslutter dig for at komme i en taxa med sin bil, vil Moskva tilbyder et stort antal ledige stillinger. I dette tilfælde er den grundlæggende forudsætning for kandidaterne - en fremragende kendskab til byen og tilstedeværelsen af en telefon eller tablet med internetadgang. Selvfølgelig, du har brug for en licens og en lægeerklæring, men disse dokumenter er med til at erhverve virksomheden selv allerede.

Bilen må ikke være ældre end 10 år, men nogle virksomheder forlænge levetiden med yderligere 5 år. Hvis din bil er en udenlandsk mærke er chancerne for at få et positivt svar på din forespørgsel væsentligt forøget. Dette krav er ikke nævnt af mange taxa stationer specielt, men tilstedeværelsen af udenlandske biler i god stand, ingen ældre end 10 år er velkomne. Under alle omstændigheder, uanset hvilken virksomhed, hvor du stopper dit valg, oprette forbindelse til tjenesten "Yandex. Taxa "taxi" Lucky ", så snart vænne sig til den nye arbejdsplads. Dette vil i væsentlig grad genopbygge din liste over kunder, henholdsvis øge indtjeningen.

At arbejde i en taxa med sin bil i St. Petersburg

Hvis du bor i den nordlige hovedstad, eller komme tilbage til arbejdet, kan en taxa være din vej til en anstændig løn. Hvis du ikke ved, hvor man kan få i en taxa med sin bil, vil St. Petersborg tilbyder en bred vifte af jobs. Antallet af taxier er mere end 170, hvilket gør det et godt valg. Alle taxi virksomheder, med få undtagelser, giver mulighed for at arbejde i sin bil. Dette indebærer en fri tidsplan og lave udbetalingsprocenter med en daglig gevinst. Tjenester "Yandex. Taxa »Taxi og 'Lucky' også arbejde i St. Petersborg.

Hvor kan jeg få et job i en taxa på sin bil i Omsk

Beboere i Omsk, at eje vores egen transport, kan også få en taxa, og få en masse ordrer. Ud over den traditionelle metode med drift, er tilgængelig mulighed for online bestilling maskine, der fremmer mobilitet og en bedre kvalitet af service. "Yandex. Taxa "og" Lucky ", og taxier i byen. Hvis du er interesseret i hvor man kan få i en taxa med sin bil i Omsk, taxaer valg er ikke kritisk. For mere effektiv og mobilt arbejde, vælge dem, der har indgået en aftale med en af disse tjenester.

Evne til at arbejde i en taxa i Chelyabinsk

De fleste af de taxier i byen er også samarbejder med den service "Yandex. Taxa »Taxi og "Lucky". I dette tilfælde er udgifterne til rejse, når du bestiller online, vil være meget lavere, og den tilspænding af maskinen - ovenfor. Hvis du beslutter dig for at komme i en taxa med sin bil i Chelyabinsk, være parat til at vise effektivitet i arbejdet, at have tid til at tage så mange ordrer som muligt. Det bør tage hensyn til de ressourcer af organismen, især hvis det er den anden halvdel af ændringen. Ikke værd for de ekstra penge til at risikere deres helbred og sundhed af passagerer. Skader på maskinen og modtage en bøde fra taxier kan være et resultat af overdreven hast og lyst til at tage flere ordrer. Men med den rigtige tilgang arbejde i en taxa i Chelyabinsk vil give et godt afkast.

En taxa i Novosibirsk

Denne by er også en af partnerne i "Yandex. Taxa »Taxi og "Lucky". Hvis du beslutter dig for at komme i en taxa med sin bil i Novosibirsk, bør du vælge taxa selskaber, der tilbyder data tilslutningsmuligheder tjenester. Det er som regel, de fleste store virksomheder, der opererer inden for transport er ikke det første år. De arbejdsvilkår for alle taxa puljer om det samme, og tilgængeligheden af tilslutningsmuligheder til online-tjenester ekspanderende kundeliste.

konklusion

Så hvis du er bosiddende eller en gæst på en af disse Byer og ikke ved, hvor man kan få i en taxa på din maskine, skal du kontrollere oplysninger om alle de taxa puljer. Deres antal er det muligt at vælge den bedst egnede person for hvert job.

Selvfølgelig, udgifter til rejse med taxa i Moskva og St. Petersborg er meget højere end i andre byer i Rusland. I overensstemmelse hermed til muligheder tjene gode penge længere. Men ikke desto mindre, på trods af forskellen i priserne for rejser til forskellige byer, taxa er et sted, der er velegnet til både midlertidige job i en vanskelig tid, og for et fast job. Hvis du ikke ved, hvilken taxa selskab for at komme i sin bil, vælge dem, der giver mulighed for at oprette forbindelse til "Yandex. Taxa "taxi" Lucky ".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.