HobbyHåndarbejde

Gennembrudt hæklet cape: diagrammer og beskrivelser

For lavsæsonen er perfekt smuk gennembrudt hæklet kappe. Ordninger af denne beklædningsgenstand er ret forskellige. Men de er alle skabt med ét formål - at gøre virkelig smukke og unikke tøj, som vil give en kvinde fra mængden, for at tiltrække hendes opmærksomhed og samtidig varm.

Tråd, kroge og andre småting

Alle, der er endda lidt fortrolig med teknikker arbejde hæklenålen, er det kendt, at netop kopiere ordningen foreslåede produkter og få det samme resultat er absolut umuligt. Og alt sammen fordi der er en række af faktorer, der påvirker arbejdsprocessen.

Før du finde ud af at passe i en kappe hæklede mønstre, hvorfra vi vil lære, huske, at selv de værktøj numre fra forskellige producenter varierer betydeligt. Nogen krog №3 mødes №3,5, og nogen - knap lever ikke op til den angivne størrelse.

Tykkelsen af garn af forskellige mærker og forskellige. Det kan være et par millimeter, men det færdige produkt er en betydelig forskel. Og han spiller rollen som en professionel dygtighed og strikkere. Nogle mestre gøre sløjfer mere tæt, mens andre, tværtimod, en stor del af deres strakt.

Det viser sig i sidste ende at hækle kappe (skema vi betragter) ikke altid føre til skabelsen af produkter med de angivne dimensioner i forvejen. Kom til en virkelig smuk og unikt produkt, du har brug for at forbinde alle de fantasi og deres egen vision af de færdige kapper.

En simpel sekskantet kappe

Smuk gennembrudt Pelerine krog, hvilket kredsløb har ingen særlige vanskeligheder, fra regulær sekskant fit motiv. Det eneste kontroversielle punkt her - ikke strikke i en cirkel, og med et snit, der skaber en smuk produkt hylder.

Sam mønster består af alternerende rækker af søjler med et sc og frodige grupper, såsom barer med et fælles toppunkt. Vi starter fra kæden strikning masker ønskede længde. Den anden række består af søjler, uden fm i hver sløjfe.

Næste opdele kæden i 6 lige store dele. I den tredje række strikke en kolonne med fm, to luft sløjfer og bagsiden bar med fm i tredje løkke af forrige række. Ved afslutningen af hver del provyazyvaem i samme sløjfe med søjlen 2 med to luft nakida hængsler derimellem.

Den næste række strikkes på søjlen med 3 fm, samtidig de tilsammen sløjfe. Forbedret bane opnås ved vinkler, som på et tidspunkt provyazyvaetsya 2 element.

runde en kappe

Oftest er en cirkel krog strikket kappe. Ordninger sådanne produkter er meget varieret. Så for at starte, mener den vigtigste princip i deres skabelse. Foran os er den enkleste ordning af en cirkulær motiv. For at gøre det en kappe, ikke rekruttere 6 løkker i luften kæde, og så meget som nødvendigt for at få halsen. Lukker samtalen og begynde at strikke i en cirkel.

Mønsteret her er temmelig enkel: fra et punkt af søjlen med 2 fm, luft løkke, sc med to kolonner. Så strikker et par rækker. Derefter gradvist tilføje kolonnerne mellem de første grupper 1 luft loop, derefter en anden. Fortsæt med at strikke, indtil produktet den ønskede længde.

På dette grundlag, Kap er let at binde en krog, som ordningen ingen andre steder at finde. For eksempel, i stedet for to kolonner af tre eller strikke til et enkelt punkt. Du kan gruppere kolonner kombinere generel øverste løkke. Og en anden interessant mulighed - at alternative kolonner med fm og uden. Vi får smukke bølger. De vigtigste ting - glem ikke om en udvidelse af nettet.

gennembrudt fan

Det behøver ikke at være så simpelt som hæklet kappe. Med ordninger af et mere komplekst niveau vil forsøge at finde ud af lige nu. Mønster er bygget på grundlag af individuelle motiver, som er strikket samtidigt i en kontinuerlig bane.

Traditionelt, startende med kædestingene. Anden række provyazyvaem i lænd strikning: en kolonne med fm, luft loop, en kolonne med en fm i den anden sløjfe af den foregående række. Gå derefter til din strikning separate motiver.

9 celler tilbage ned fra kanten 5 provyazyvaem luft sløjfer og forbinder dem med den femte celle i begyndelsen. Anden række strikkes i omvendt uden nakida kolonner. Den tredje og fjerde - højreb strikning, i fjerde kolonne 2 udføre sc med et enkelt punkt. Gradvist hvilket bringer antallet af kolonner til 5. I dette tilfælde, i begyndelsen og slutningen af hver række, så glem ikke at forbinde med det grundlæggende i strikning. I den sidste række provyazyvaem alle barer med et fælles toppunkt, og mellem dem vi indsamler på 10 masker. Når en motiv klar, gå til den næste. På denne måde opnås det sjal Drapere-hook. Ordningen af arbejdet med det er ikke let, men resultatet er det værd.

Drape af motiverne

Mange mestre kan lide at arbejde med individuelle motiver. På denne måde, vend og gennembrudt hæklet kappe. Drift af en enkelt motiv definerer hele produktets udseende. Så det er værd at omhyggeligt vælge hende.

Runde kappe sker bedst fra en seks eller ottekantede elementer. De er perfekt kombineres med hinanden og tillade en gradvis udvidelse af det færdige stof, uden hvilken det er umuligt runde kappe.

Specifik ordning vil ikke skilles ad, da hver har sit eget sæt af mestre foretrukne motiver. De vigtigste ting - at indse, at en af dem har modtaget en stor kappe. Hæklet ordning altid let omarrangeret til specifikke behov. Derfor er der altid mulighed for at eksperimentere.

spindelvæv

Denne model er velegnet til dem, der er interesseret i ekstravagant kapper hækling. Diagrammer og beskrivelse af modellen er ganske enkel, det vigtigste - at forstå princippet om arbejdet på den.

Basis kapper - en firkantet motiv. Det er strikket med flere søjler af luft nakida og sløjfer derimellem. Vi starter med kolonnen med fm og tre sløjfer. Antal kolonner skal være et multiplum af fire, da de vil danne pladsen selv.

Følgende rækker lidt øge antallet af sc og luft sløjfer og efterlade deres nummer til slutningen af strikning. Samtidig nær hjørnet kolonner antal sting stiger. På grund af dette, og vi søger at udvide effekten. Ved udgangen af 4 af færdige motiv kombinere til en kappe.

præferencer alder

Vi har overvejet en model fokuserede mere på voksne kvinder. Men hvis du har brug for en kappe ordning for piger, er det muligt at genskabe krogen og fra eventuelle kontaktmuligheder til overvejelse. Det handler ikke om specifikke ordninger, og i størrelsen af deres udførelse. Derudover opfordrer vi dig til ikke at være bange for at eksperimentere og skabe noget særligt, unikt.

Hvis du bruger denne metode, du helt sikkert få en flot kappe hækling. Denne ordning vil kun generel vejledning. En del af tøjet til at være glad som de små piger og voksne damer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.