HobbyHåndarbejde

Sådan flette armbånd lavet af elastikker på slangebøsse: instruktion, teknologi, rådgivning og anmeldelser. armbånd vævning teknik af tyggegummi til slangebøsse

Hvis du beslutter dig for at lære at flette armbånd lavet af elastikker på slangebøsse, bør starte med simple konfigurationer. Selv de nemmeste måder at gøre det muligt at skabe smukke og spektakulære dekorationer. Prøv at udføre produktspecifikke farve og kontrast kombinationer, med perler, brede og smalle. Kig efter din stil. Opret moderigtigt tøj med deres egne hænder.

Hvad kræves til drift

Hvis du beslutter at flette armbånd lavet af elastikker på slangebøsse, forberede følgende:

 • mini-maskine, bestående af to kolonner;
 • gum egnede nuancer;
 • hook for nem betjening;
 • plast befæstelser klip.

Dette er alt, hvad der er brug for, og i stedet for en slangebøsse, kan du bruge dine fingre, selvom krogen er ikke - det gør ikke noget, og farve elastikker vælger afhængig af vævning mulighed. Nogle produkter ser imponerende selv fra tyggegummi på én skygge.

Sådan flette armbånd lavet af elastikker på en slangebøsse

Hvis vi taler om de generelle principper, arbejdet altid begynder med den forudsætning af en snoet otte tyggegummi til både kolonnen slangebøsse. Det ender vævning er normalt, at både hornet er placeret tyggegummi uden at vride, og er alle tilgængelige på både barer løkke smidt ud til centret. Derefter de resterende dannede sidste elastik løkke smides på en kolonne og fjernes i fastgøringsmidlet klippet. Gør det samme med den første vævning løkke. Resten af arbejdet udføres på en bestemt kredsløb mønster. Typisk er de samme handlinger udført på hver kolonne på skift. Denne teknologi bruges, hvis vi taler i generelle vendinger. For at forstå, hvordan man flette armbånd lavet af elastikker på en bestemt type slangebøsse, skal du følge de relevante instruktioner. Vælg din favorit, kombinere forskellige farver. Efter alt, selv på grundlag af en ordning, kan du oprette forskellige design smykker.

simple muligheder

Den mest grundlæggende af de armbånd på slangebøsse tyggegummi kan fremstilles uden komplekse instruktioner. Prøv denne metode:

 1. Den første otte tyggegummi twist og trække på både hornet slangebøsse.
 2. Sæt den anden er ens, men uden passage.
 3. Kaste nedre basis gennem løkker vershinki kolonner til centrum.
 4. Gentag to foregående trin til den ønskede længde.
 5. Fastgør netting, omhyggeligt tilslutte sidste to løkker af fastgørelsesorganet klip.
 6. Også ind og den første gummi i armbånd, sikring den anden side af lynlåsen.

Af den måde, i stedet for bare at tyggegummi, som er placeret på søjlerne uden passage, kan du bruge elastikker spændt med perler. Det vil være en oprindelige udseende. Slid perle kan gøres elastisk af et stykke tråd eller tråd med en nål.

"Fiskehale"

Armbånd vævning af tyggegummi på slangebøsse - beskæftigelse interessant og temmelig enkel. For at udføre denne type smykker, fungerer på følgende måde:

 1. Tag to eller flere nuancer af tyggegummi. Brug dem bliver nødt til at skiftes.
 2. Sæt den første tyggegummi til både hornet, hendes otte vridning.
 3. Den anden tyggegummi næste farve sat på begge horn uden at vride.
 4. Tredje tyggegummi af en anden farve eller den samme som den første, slid på både hornet uncrossed.
 5. Skinte højre og venstre nederste tapper gennem toppen af den midterste horn i vilkårlig rækkefølge (fx først til højre side), slid efter tyggegummi til både søjlen og gentag uncrossed analog med den ønskede længde.
 6. At fastgøre produktet, sidstnævnte er tilstrækkelige sløjfer med to kolonner flytte en, derefter forsigtigt krog monteret på spændet-klip.

Alt er klar.

fransk fletning

Vævning armbånd ud af elastikker på en slangebøsse på denne måde bør udføres som følger:

 1. Tag tyggegummi af to forskellige farver 1 og 2. Når vævning vil rotere den ene efter den anden.
 2. Put tyggegummi 1, snoet ottetal, både kolonne slangebøsse.
 3. 2 tyggegummi også sætte både hornet, men uden at vride.
 4. Igen tyggegummi 1 slide uden at vride.
 5. Kast off en bund øjet på hver af hornene i midten.
 6. Sæt på to kolonne tyggegummi 2 uden at vride.
 7. På højre kolonne kaste midten af den midterste løkke, og til venstre - nederst.
 8. Så skiftes til at sætte på elastikker i forskellige farver, og mellem disse handlinger Gentag forrige trin, eller lignende, eller modsat, det vil sige, hvis hornet efter at sætte tyggegummi næste farve gennemsnit okazyvetsya kontrast til top og bund, så det er fjernet til midten, og på den kolonne hvor den midterste og nederste er de samme, er det smidt ud i midten af bunden.
 9. Vævning udføres til den ønskede længde og fastgjort med hængsler skidyvaniya tyggegummi bund til top til de midterste og øverste efterfølgende kaste masker på en bar og griber over indgrebselementet.

Armbånd elastikker på slangebøsse, "Spit Havfrue"

 1. Tag de elastiske bånd af to kontrasterende farver 1 og 2. Drej slangebøsse fordybninger til ham.
 2. Sæt på to kolonne snoet otte tyggegummi 1.
 3. På det rigtige sted horn snoet to gange tyggegummi 2.
 4. Sæt på to kolonnen anden tyggegummi 1 uden at vride. Farve 2 vil svare til midten af armbåndet, og 1 - den centrale del af den side fletning.
 5. Tag krogen og skub det gennem midten af den ringlet krøllet dobbelt tyggegummi placeret på højre horn, træk den nederste løkke og smide det i midten mellem stængerne.
 6. På den venstre horn og sætte snoet to gange tyggegummi 2.
 7. Placere både kolonne 1 uden at vride gummi.
 8. Tråd krogen gennem en dobbelt elastik i venstre spalte, indpresningsdybde nederste sløjfer og smide både midten af en slangebøsse.
 9. Gå tilbage til højre kegle, placere tyggegummi 2 dobbelt og en anden 1 på både kolonnen uden at vride. Også nålen ind i dual-ring tråde lavere gummi og smide deres slangebøsser til centrum.
 10. Faktisk har du allerede lært at flette armbånd elastikker til slangebøsse kaldt "Spit Havfrue", fordi så alle handlinger gentages i samme rækkefølge til den ønskede længde af artiklen.
 11. At fuldføre væve slid neperekruchennuyu tyggegummi til både kolonne 1.
 12. Kast off alle de sløjfer på begge horn til centrum.
 13. De resterende to sløjfer placere på et horn (til højre eller til venstre).
 14. Forsigtigt lirke de to sløjfer og tilslutte dem bag en plastik clip-lås.
 15. Den anden side af fastgørelsesdelen krog i det første loop.

Produktet er klar. Du kan prøve.

Som du kan se, flette armbånd lavet af elastikker på slangebøsse er et snuptag. Selv på grundlag af et arrangement med arbejde, kan du oprette forskellige smukke og spektakulære produkt. Prøv, træne, skabe ornamenter med deres hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.