TravelingHoteller

Tropitel Naama Bay Hotel 5 *: fotos, priser og anmeldelser

Egypten, på trods af de politiske omvæltninger, aldrig ophører med at være den mest populære budget feriemål for vinterferien på havet. To resorts i landet - som Hurghada og Sharm el-Sheikh - konkurrerer med hinanden om at tiltrække turister. I løbet af de sidste tyve år, byen forvandlet til en kæde af mange kilometer af strande, bygget luksus og billige hoteller. De konstant "tilgroet" med nye resort landsby. I dag præsenterer vi til dem, der allerede har været til dette vidunderlige land, og for dem, der planlægger at komme for første gang i Egypten, Tropitel Naama Bay Hotel. Billeder af denne grønne oase midt i den lumre Sinai-ørkenen lige imponerende. Men hvad med i virkeligheden? Hvad er et hotel? Dens fordele og ulemper vil blive diskuteret nedenfor. Til vores analyse, har vi ikke kun de officielle oplysninger om hotellet, men også delved anmeldelser opholder sig der rejsende.

Sharm el-Sheikh - perlen i Sinai-halvøen

Dette feriested ligger direkte ved Det Røde Hav kyst, væk fra resten af Egypten. Dette er ikke Afrika og Sinai-halvøen Asien. Sharm el-Sheikh (Sharm-el-Sheikh) er berømt for sin unikke mikroklima, der gør det muligt vinterferie. Fra kolde vinde fra nord til den udvej luk bjerge, hvoraf den ene - Mount Moses - er en helligdom for de trofaste af de tre verdensreligioner.

Naturen har begavet kyst Sharm el-Sheikh ufattelig skønhed rigdom - koralrev, så den nordlige kyst af Det Røde Hav betragtes et mekka for dykkere. Og dem, der ikke ved, hvordan at dykke med dykning, kan også se de farverige indbyggere i revet. Nogle steder koraller og tropiske fisk kan ses nær kysten og få dem til at svømme med snorkel og maske. Sammenlignet med andre steder for rekreation, for eksempel med samme Hurghada, er Sharm el-Sheikh betragtes ungdom udvej. Der er altid støjende i mange diskoteker, barer og natklubber.

Hvor hotellet ligger, og hvordan man kan nå det

Vores hotel i rating Hoteller Sharm el Sheikh 5 * indtager en midterposition. Samtidig er det et af de resorts populære blandt vore landsmænd. Hotellet er beliggende i et rekreativt område i Sharm el-Sheikh, nemlig i bugten og Naama Bay. Denne placering gav navnet på hotellet. Indtil maj 2011 blev det blot kaldet Naama Bay. Fra Sharm el-Sheikh hotel skiller omkring femten km. Hvis du tager en tur i Egypten, mest af alt, overførsel til hotellet er inkluderet i prisen. Du vil blive mødt i lufthavnen, og inden for femten minutter vil du være på plads. Hvis du - en ivrig uafhængige rejsende, så køber billetter til almindelig flyvning "Moskva-Sharm El-Sheikh" (værdi på enogtyve og et halvt tusind rubler) eller sidder ned på charter (lidt mere end 16 tusind), du bliver nødt til at tage en taxa til hotel. Lille afstand, så en tur vil ikke ødelægge turisten. Den gamle bydel fra hotellet kun syv km. Derudover kan du bruge en taxa minibus tjenester.

Generel beskrivelse

For fans af kæden hoteller oplyse, at institutionen hører til den førende linje af Tropitel Hotels & Resorts, som har mange hoteller rundt om i verden. Tropitel Naama Bay blev bygget i 2002. I virkeligheden er dette et stort hotel kompleks, denne lille by for et paradis ferie. Dens område er så stort, at det sejler særlige elbiler, transporterer dovne gæster til restauranter og hoveddelen til fjerntliggende bungalows. Hvis nogen ikke ønsker at gå rundt i området, kan han ride på den. Officielt er hotelkomplekset opdelt i to zoner: den hovedbygning (swimmingpools og anden infrastruktur i nærheden af hovedbygningen) og spa (park med bungalows).

For hvem hotellet er designet

Turister har forskellige fortolkninger af begrebet "god hvile". Nogen Giv diskoteker og brandbomber partier, og nogle kan lide fred og ro. Tropitel 's Naama Bay 5 *, hvis fotos give en idé om dens enorme område, så du kan nyde din ferie til alle kategorier af turister. Hvis du ønsker at være centrum for alle hændelser, bede dig om at bosætte sig i hovedbygningen. Alt vil være lige ved hånden - restauranter, barer, underholdning centre, swimmingpools og spa-område. Hvis du sætter pris på fred og komfort, bør du bo i en af de mange villaer (bungalows).

Det område er opdelt i zoner. Krydret turister anbefale spørge modtagelse ved ankomsten numre fra 601 til 700. Dette er den sjette område. Hun er den stille, der var ikke hørt højt musik og disco støj. Men langt fra det til hovedbygningen og restauranter.

Hotellet har en særlig opmærksomhed på familie rekreation. Territory har en børnepool, og underholdning for de yngste gæster. Mulighed for at tage børnene er meget populær blandt turister, der ønsker at tilbringe noget tid i ensomhed.

område

Hvis man ser på hotellet Tropitel Naama Bay 5 * med et fugleperspektiv, vil du bemærke, at det ligner en blomst. I midten er den vigtigste fem-etagers bygning, der er designet i en interessant arkitektonisk løsning. Og rundt som kronblade omkring kernen, er en-etagers bungalower beliggende. Hele komplekset er meget velholdt, anlagt. Efter en promenade kører en privat sandstrand med en ponton. Dette hotel er beliggende på den anden linje fra havet. Bygningerne er beliggende i 200-800 meter væk. Igen, hvis du ønsker at være så tæt på havet - bede om en bungalow (syvende region). Men på den anden side, hovedbygningen - epicentret for alle de begivenheder, der opstår i "Naama Bay". Hvis du bliver træt af trampet ud af restauranten til sin bungalow, husk - der er gratis elbiler.

Værelser

Hotel Tropitel Naama Bay Hotel 5 * har 390 værelser til gæster. Broderparten af dem (nemlig 321) - dette er standard dobbeltværelser. Den er udstyret med suiter, suiter og fire villaer. Selv i standard værelse har en lille balkon. Alle værelser er udstyret med kraftige klimaanlæg, som giver gæsterne mulighed for at tage i den varme egyptiske sommeren. De bungalows i stueetagen i stedet for altaner - terrasser. Standard værelserne er der hårtørrer og toiletartikler i badeværelset, tv med kabel-kanaler, en rummelig sikker og mini-bar. Gulvet er dækket med keramiske fliser, som er meget passende i varmen. Rengør værelser hver dag, linned ændret på din anmodning. For et gebyr, kan du direkte fra rummet for at gå til World Wide Web eller "Skype" via et trådløst netværk.

afregning

Overførsel inkluderet i tour pakke vil tage dig fra den lufthavn Sharm el-Sheikh til Tropitel Naama Bay Hotel 5 * i et par minutter. Men ifølge reglerne, bosætter sig i rummet er der kun 14:00. Hvis du kommer om morgenen, har du to muligheder. Først folde de ting i bagagen og nyd din ferie. Og det andet - at betale tredive dollars i receptionen for det tidlige univers.

Når du forlader gratis nummer er påkrævet før 12:00. Armbånd der er slidt på håndleddet for alle rejsende på systemet "all inclusive" er en aflevering i alle restauranter og hotel søjler. Og, selvfølgelig, vil ingen forhindre dig svømme i poolen, benytte fitnesscentret eller have det sjovt på mini vandland.

mad

Hotellet Tropitel Naama Bay i Sharm praktiseres gæst service på systemet All Inclusive. Det betyder, at gæster er forsynet med "gratis" morgenmad, frokost og aftensmad samt snacks, drink i baren i hotellets lobby og forfriskende drinks på cafe på stranden. Disse turister, der bor i hovedbygningen, har middag på Palm Restaurant og beboerne i bungalow - i Executive. Det skal bemærkes, at barer og Sunrise Cliff Top arbejde om aftenen (fra 19.00 til midnat) og en pool- cafe - fra 10.00 til solnedgang.

Ud over de to vigtigste restauranter, hvor brugerne ydelsen udføres i "buffet" mode, er der andre tilgængelige steder. Deres gæster kan nyde for et ekstra gebyr. Dette - systemet restauranter "a la carte", dvs du kan vælge retter fra menuen. I "Palme" og "Executive", tjener primært pan-europæiske køkken. At smage noget sådant, velkommen til de mexicanske og italienske restauranter. Nabyut vandpibe og serveret autentisk orientalsk kaffe Bianca cafe, og Little Buddha, kan du spise sushi og ruller. Om aftenen, diskoteker i sidstnævnte institution.

Hotel Faciliteter

Russisk-talende personale i receptionen på hotellet er klar til at modtage gæster og håndtere de presserende spørgsmål døgnet rundt. Hvis du lejet en bil, kan det sættes på en bevogtet parkeringsplads. Må ikke deltage i at vaske tøj, fordi det kan sættes i vaskekælderen af hotellet. Værelserne har trådløs internetadgang, men hvis du ikke har en bærbar computer, kan du få online på internetcaféer. Hotellet har et medicinsk center, hvor du kan få professionel hjælp.

For dem, der kom til at fejre hans fødselsdag i Egypten, Tropitel Naama Bay 5 * præsenterer en kage dekoreret med stearinlys, og restauranten personale synger Birthtday. Men i dette hotel kan du ikke kun fejre glade begivenheder, men også at foretage meget alvorlig begivenhed. Der er to mindre konferencelokaler til 30 og 50 personer og en plads til de plenarmøder, klar til at rumme op til 700 personer til seminarer og lignende møder.

Animation, sport, underholdning

Administration Tropitel Naama Bay Hotel 5 * pleje om trivsel og stemningen af sine gæster. Munterhed hjælper hal fuld af den nyeste træningsudstyr. Hans besøg er helt gratis for hotellets gæster. I løbet af hele dagen russisktalende team af animatorer, der blidt, men med flid tilbyde alle interesserede aerobic, beachvolley, tage mavedans lektioner. Om aftenen er de samme fyre i baren tændt, live shows, konkurrencer og lotterier. Regelmæssigt afholdes diskoteker i klubben "Little Buddha", en bar med levende musik.

Separat, må vi nævne spa. Udover at nyde jacuzzien, finsk sauna og tyrkisk dampbad, en hammam, hvor man kan passere type er generall terapeutiske kursusprogram ansigtsbehandlinger og anti-cellulite wraps. Erfarne massører razomnut hele kroppen, fjerne vægten fra benene eller nakke-skulder-regionen i spinal. For sportsfans for et gebyr, forudsat at udstyr til spil billard, bordtennis og tennis, volleyball.

Strand & Pools

Tropitel Naama Bay Hotel 5 * - dette hotel er en anden linje. Det er placeret på tværs af gaden (Promenade) ud for kysten af havet. Ikke desto mindre har hotellet en privat strand. Det er lille, men meget komfortabel. Coating - sand uden sten og koraller, der er en ponton til en hurtig nedstigning i vandet, da kysten her er meget lavvandet og du nødt til at gå langt. Stranden er velegnet til små børn. Der er en frisk brusebad, senge med madrasser, paraplyer.

Du kan nyde vandsport, tage windsurfing lektioner, eller tage et kursus dykning. Hvis du har glemt hjemme maske og snorkel til snorkling, kan denne ammunition lejes på stranden.

Fra bygningerne til havet - 200-800 meter. På samme område af hotellet er der fire puljer: den vigtigste (eller store) lagune, olympiske sportsgrene til svømning, mini-vandland med rutschebaner og Resort Pool. Af disse er de første tre er opvarmet om vinteren. Nær den vigtigste pool i dagtimerne bar. Solsenge og parasoller på solterrassen og gratis for besøgende, såvel som på stranden.

Serviceydelser til børn

Tropitel Naama Bay 5 * forsøger at vinde i hotel i Sharm el-Sheikh er berømt for familieferie. Tjenesten af hotellet har en masse små ting, der er designet til at gøre opholdet for børn og deres forældre underholdende. De tre puljer af fire (ekskl Olympic) udstyret med separat sektion for børn opvarmet. Der er et legerum med legetøj og udendørs legeplads. børns animatorer for børn. Hvis forældre ønsker at være alene, kan de leje for et gebyr kvalificeret sygeplejerske eller baby posering. Restauranten har høje stole børn og særlige børnemenuer. Efter aftale med administrationen kan indstilles frit i rummet en tremmeseng til et barn under to år.

Afslapning i

Sharm el-Sheikh (Sharm-el-Sheikh) er berømt egyptiske Monaco. Byen har et kasino, et udvalg af natklubber, restauranter og diskoteker. På trods af, at Egypten - et land, hvor størstedelen af befolkningen er muslimer, manerer i denne del af den frie tilstand. Hovedattraktionen i lokale folk er handel. Selv Hotellet har en lille gave butik. Alle havet boulevard - en kontinuerlig serie af butikker og boder. Hotel Tropitel Naama Bay ligger midt i denne travle og muntre liv. Uden for hotellet kan du finde og rejsebureauer, som ikke vil kunne lide de billigere ture, der tilbydes af din russiske rejsearrangør. Du kan gå på øen og tage en tur på et glas bund båd. Koralrev og deres indbyggere vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Gunstige anmeldelser efterladt af turister på turen rundt i den gamle bydel.

priser

Hvor meget er at leve "alle fundet" i Tropitel Naama Bay 5 *? Ture til dette hotel foretage flere operatører, så prisen på billetter kan variere. Generelt er leveomkostningerne i "Tropitel" starter med 2097 rubler per dag per person. Så værd en nat i et standard værelse med udsigt over vejen. For højere værelseskategori og ønsket om at beundre den endeløse vidder havet fra det vindue, du skal betale. Hotellet tilbyder tjenester, der ikke indgår i all inclusive. Dette vedrører primært spa-behandlinger, men mange turister rådes til at "prisen ikke stå op." Individuel kursus bestående af tre kokos afskalning og massage, vil koste 115 US dollars.

Ture og udflugter

Hvor du kan gå og hvad at se, der bor i Tropitel Naama Bay 5 *? Sharm el-Sheikh ligger i det sydlige Sinai, er for langt væk fra turistmål såsom Egypten, pyramiderne i Giza, Cairo Museum, Luxor Temple og Abu Simbel. Men også for at efterlade en to-dages udflugt. Men de er meget værd, fordi det inkluderer fly. Med bus kan du gå til Alexandria - den store by hellenistiske civilisation, som ligger i Middelhavet. De fleste korte ture, der kan gøres fra Sharm El-Sheikh, denne Moses bjerget til klostret St. Catherine, reserven af Ras Monamed. Har du en unik mulighed uden visum for at besøge de kristne hellige steder i Israel - Jerusalem og Nazareth forgiftet en- og to-dagsture. Også tæt er Jordan, og dens mystiske sten by Petra.

anmeldelser

Turister fra Rusland, besøgte Tropitel Naama Bay 5 *, glæde fejrede det faktum, at de ikke havde noget sprog barriere. modtagelse og restaurant personale Det forstår dig perfekt, og holdet animation for det meste og kom fra Rusland og Ukraine. Adressen på disse fyre og piger lovpriser turister. De kan endda vække den mest dovne og asocial person. Meget godt reagere campister om ernæring i hotellet: en masse af kød, salater, frugt og lækre desserter. Turister og evalueret et stort område - anlagt og særdeles veludstyrede. Room service har opnået ratingen af "fem plus" - Værelser har pålagt meget ren hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.