TravelingHoteller

Guest house "Angelina" (Vityazevo): adresse, beskrivelse, anmeldelser

I årtier populære blandt elskere slappe af på den smukke hav byen Anapa. Vityazevo - hans nærliggende landsby. Der er dejlige strande, veludviklet infrastruktur og en række komfortable, lille, hyggelige hotel, kaldet gæstehuse. En af dem - "Angelina". Vityazevo vil give dig ikke kun en lys festlig sjov syd for den udvej landsby, men fred og ro ferie, hvis du vælger at leve dette vidunderlige guest house.

Beliggenhed

Relativ bekvemmelighed placering af den dobbelte vurdering er "Angelina" (Vityazevo). Adresse på denne særlige hotel er - Dejlig gade, bygning №22. Dette er et meget roligt område væk fra mange turist Business Objects, og gaden, kan vi sige en af de mest ekstreme i landsbyen. Bag det begynder klit. Det vil sige, at placeringen af dette hotel synes ideel for elskere af fred og ikke appellerer til dem, der hviler på deres venter magisk lys sjov. Vityazevo landsby fra Anapa geografiske centrum er ikke mere end 11 km. Så kan du altid nemt komme til lufthavnen, tog. d. Station eller enhver underholdningscenter. En anden funktion - landsbyen ligger på en odde mellem Sortehavet og den største flodmunding Vityazevskim. Fra "Angelina" til både omtrent samme afstand. Derfor turisterne har mulighed for at tilbringe tid i en af disse to vandmasser.

Kom der

Det er bedst at gå til privat bil til hotellet, "Angelina". Vityazevo - en smuk landsby, men dens transportsystem er ikke særlig veludviklet. I løbet af sommeren, er der kun 4 by rute busser og minibusser. Ingen af dem ikke når gaderne i den glorværdige, så gæster "Angelina" guest house skal vælges i midten enten med taxa eller til fods til de minibusser stoppe. Kom til "Angelina" er muligt, og med offentlig transport fra "Vityazevo" lufthavn, som ligger på den eponyme landsby kun 4 km. Siden da. d. Anapa til Vityazevo station kan nås med bus, og derfra tage en taxa til pensionatet. Du kan også komme til "Angelina" af en forudbestilt transfer. Før transportknudepunkter, Anapa det er gratis, til stationen "Tunnel" afgift. Også pensionatet administrationen af aftalen omfatter i alt overførsel til apoteket og nogle faciliteter i landsbyen infrastruktur.

beskrivelse

Ifølge den oprindelige moderne design, der er bygget en mini hotel "Angelina". Vityazevo Disse stilfulde smukke bygninger er en lille smule. Hotellet territorium er indhegnet, belysning lamper installeret langs kanten. Arealet af området at være vært for stor swimmingpool med en sektion for børn, gratis (inkluderet i prisen per værelse), parkeringsplads, legeplads for børn spil, lysthus. Hotellets lobby er meget rummelige, lyse, møbleret med blødt læder stole og sofaer. I stueetagen er der en spisestue, en børnepool miniklub og en spillehal for voksne. Modtagelse fungerer uden fridage og pauser. Her tjenesteydelser bestilt af taxa eller overførsel, vask og strygning tøj gæster, ringe til lægen. Også i receptionen kan du leje en buggy, strygejern og strygebræt.

værelser

For at få et behageligt og komfortabelt ophold i Vityazevo, "Angelina" tilbyder sine gæster 65 værelser af forskellig komfort. Alle af dem med balkon. Udsigt over havet eller det omkringliggende område. Værelses kategorier:

 • "Junior" beregnet ved de 2, 3 eller 4 af gæsten, plus en eller to yderligere positioner. Udstyr - et klassisk sæt af møbler, herunder senge, natborde, stole, bord. Elektrisk præsenteret en køleskab, tv, aircondition, er der også en værdiboks.
 • "Lux", kan rumme fra 2 til 7 gæster. Disse værelser har et større område og en mindre, men stadig double. Disposition - soveværelse, stue og badeværelse hygiejne. Udstyr - tilstødende soveværelse, polstrede møbler, nødvendige elektriske.

De hygiejniske rum af alle kategorier af værelser med en håndvask, bruser evrokabinka, toilet og hårtørrer.

Hver gæst får et sæt sengetøj (skiftes hver 3. dag) og håndklæde. Hygiejneprodukter, badekåber og tøfler er ikke fastsat.

mad

Turister kan slappe af uden bekymringer og besvær i mini hotel "Angelina" (Vityazevo), for her er der et smagfuldt indrettede spisestue, hvor hver dag tilbyder de mest forskellige fødevarer forberedt derhjemme. Gæsterne kan frit gøre for sig selv i menuen. Ud over færdigretter, er der en mulighed for at købe nogle produkter.

Udgifter til mad er ikke inkluderet i prisen per værelse. Køkken, hvor du kan tilberede deres egne måltider i "Angelina" er ikke givet.

På hotellet er der en rummelig pergola med et sæt møbler og en grill. Dette giver alle mulighed for personligt at kok kebab eller frisk fisk, som i Vityazevo at købe, er ikke et problem. I landsbyen er der mange forskellige prisklasser til restauranter og cafeterier, der tjener en stor og lækker. Men bestå hensigt at spise dem, kan støde på nogle problemer, for eksempel en stor afstand fra catering point.

Service til børn

Guest house "Angelina" er fantastisk til opholder sig her med børn i alle aldre. De yngste kunder er forsynet med barnesenge og høje stole i spisestuen. Ved receptionen kan du leje en baby klapvogn. For sjov i børn 'Angelina' uudviklet dejlige børn legerum, og der er etableret i det område af dias, gynger, karruseller. Hertil kommer, en stor swimmingpool har en børns afdeling for voksne. Eftermiddag og aften med børnene involveret animatorer.

Aktiviteter for voksne

Dybest set hotel "Angelina" til en afslappende familieferie. Vityazevo er en badeby ikke det første år. Derfor er her er der mange muligheder for underholdning af turister. Den mest berømte - er kajen "Paralia", som på græsk betyder faktisk promenade. Der er snesevis af butikker, cafeterier, caféer, restauranter, tivoli, udflugtsskranke, og der er tæt på Dolphinarium, en vandpark og en terrarium. Men gæster "Angelina" til alle disse objekter nødt til at rejse med taxa eller på en betalt overførsel. Derfor, for at sprede deres ferie gæster, er denne private indkvartering for voksne afholdes dagligt animation. På det område af "Angelina" har en swimmingpool, som er udstyret med et vandfald og en jacuzzi sektion. Omkring poolen i en lang række af liggestole og parasoller. Den brochurer skrevet, at vandet i poolen er opvarmet, men i praksis betyder det ikke ofte ske. Bygningen af hotellet har et spillerum med poolborde og airhockey. Hertil kommer, tjenesten modtagelse medarbejdere kan registrere diverse udflugter.

hav

Støjende, munter, levende ferieby Anapa er. Vityazevo, selv om, og er meget tæt, har en mere afslappet atmosfære og, vigtigst af alt, en klar hav. Fra pensionatet "Angelina" Stranden er omkring 650 meter, som skal overvindes ved at gå gennem sandet bakke. Selve stranden er også spækket med sandet rakushnyaka. Indgang til havet er meget glat, dybden begynder langt nok væk fra vandkanten. For børn den uforlignelige ferie her. Havet i denne del af Vityazevo for det meste stille og allerede begyndt i juni, varm. Bølgerne er sjældne, men så vandet bliver mindre gennemsigtig og til banken negle en masse af alger. Af underholdning på denne strand byder hesteryg "banan", en katamaran, "tablet", vandrutsjebaner, samt udflugter til den sunkne fragtskib, fuldt skjult under vandet. Denne strand er populær blandt mange turister også for det faktum, at der ikke er nogen fortrængning mennesker, selv i højsæsonen.

Mini hotel "Angelina" (Vityazevo) Anmeldelser

Hvis du vil vide, hvordan ferien i dette pensionat, synspunkter forskellige mennesker. Nogen var tilfreds med alt og vil komme her igen, og nogen tværtimod, anbefaler ikke at bo her. Dette skyldes en mini hotel "Angelina", som er bedst egnet til dem, der ønsker at tilbringe en ferie væk fra støj og overbelastning af mennesker, men i et dejligt rent sted. Bemærkede i gennemgangen, professionelle:

 • ren og komfortabel indkvartering;
 • god infrastruktur;
 • tilgængeligheden af børneunderholdning;
 • god mad;
 • tilstedeværelsen på det område af den gratis Internet;
 • fremragende hav og strand.

Konstaterede mangler:

 • afstand fra byens centrum og til alle større infrastruktur, herunder butikker og apoteker;
 • fejl med varmt vand;
 • ikke alle de ansatte venlige og imødekommende;
 • koldt vand i poolen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.