TravelingHoteller

Lydia Maris Hotel 4 * (Grækenland / Rhodos) - fotos, priser og anmeldelser

Kolymbia - dette er en af de hurtigst voksende ferieområder i Grækenland. For eksempel, indtil for nylig har der kun en lille og tåler fiskerby. I dag Kolymbia blevet moderne turistmål med god infrastruktur (restauranter, barer, taverner, butikker, souvenirbutikker, og så videre. D.). Desuden har mange kendte hotelkæder rejst her deres hoteller. Således er det nu det sted tiltrækker flere og flere fans af respektable hvile fra hele verden. Hvis du ønsker at tilbringe en uforglemmelig ferie i Kolymbia (Rhodes, Grækenland), foreslår vi at være opmærksom på Lydia Maris Hotel 4 *. I dag tager vi et nærmere kig på dette hotel og finde ud af udtalelse fra det af vore landsmænd allerede har boet her.

hvor er

Den fire-stjernet hotel "Lydia Maris" er beliggende i en meget maleriske landsby Kolymbia. Det ligger halvvejs mellem øens hovedstad - byen Rhodos - og Lindos. Afstanden til den nærmeste lufthavn er 28 km. Således efter landing på øen Rhodos vejen til hotellet vil tage dig omkring en halv time. Dette er meget praktisk, især hvis du går på ferie med små børn. Ligesom mange hoteller i Grækenland, Lydia Maris er 4 * hotel har ikke sin egen strand. De er her er for det meste kommuner, så huslejen liggestole, parasoller og andet udstyr skal betale ekstra. Afstand til havet er kun 350 meter. Så efter at have foretaget en behagelig ti minutters gang, vil du være i stand til at slappe af på den smukke stenstrand ren.

Rhodes Lydia Maris Hotel 4 *: beskrivelse og fotos

Den fire-stjernet hotel "Lydia Maris", som ligger i Kolymbia (ca.. Rhodes), blev bygget i 1989. I 2006 blev rekonstruktion storstilet udført her. , Det i dag er således en moderne smukt designede hotel, beliggende i en malerisk beliggenhed og tilbyder gæsterne komfortable rummelige værelser, fremragende service og en hyggelig atmosfære. Han arbejder fra maj til oktober. Dette hotel er perfekt til en familieferie.

regler bolig

I overensstemmelse med accepteret Lydia Maris Hotel 4 * (en. Rhodos, Kolymbia) regler, der flytter gæster ankommer på hotel gjort efter 13:00. På afrejsedagen rummet skal være gratis din indtil middag. Betaling for indkvartering, samt brugen af yderligere tjenester her du kan udføre både kontanter og kort populære betalingssystemer, såsom "Visa" og "MasterCard".

Overnatning familie rejsende

Hotel "Lydia Maris" administration ikke kun altid glade for at gæster med børn i forskellige aldre, men også giver en meget fleksibel prispolitik i denne henseende. For eksempel vil børn eller ekstra senge til rådighed til at imødekomme dine børn. Og hvis du lægger en ekstra seng barn under 12 år, der ikke vil blive opkrævet ekstra betaling for det. Hvis du kommer med to eller flere børn, bliver du nødt til at betale et tillæg på deres placering. Det faktum, at du har brug for de ekstra senge, bedes venligst informere ejendommen om "Lydia Maris". Samtidig vil du være i stand til at finde ud af det nøjagtige beløb, som vil koste dig bo med børn.

Placering af rejsende med kæledyr

Ved dette tidspunkt bør du være opmærksom på de turister, der ikke er vant til at skille sig af med deres firbenede venner, selv mens rejser i udlandet. Desværre kan hotelpolitikken Lydia Maris Hotel 4 * (Grækenland) ikke plads på sit område gæster med kæledyr. Derfor vil du enten nødt til at finde en anden hotel, eller andet at forlade på ferie med dit kæledyr.

Værelser

Residential hotel "Lydia Maris" fundament (Rhodes) 204 indeholder værelserne på følgende kategorier: standard, junior og suiter. De er placeret i flere tre-etagers bygninger og bungalows. Værelser af alle kategorier er udstyret med moderne møbler og husholdningsapparater. Hver af dem har sit eget badeværelse med badekar / brusebad, hårtørrer og væsentlige toiletartikler (deres lagre er genopfyldes regelmæssigt). Der er også satellit-tv, aircondition, mini-bar, telefon, radio og balkon. Rengøring af værelserne sker hver dag. Sengelinned og håndklæder stuepiger opdateres tre gange om ugen. Alle hotellets gæster har mulighed for at bestille roomservice.

Mad og drikke

Spisning på Lydia Maris Hotel 4 * (en. Rhodes) organiseret på en "all inclusive". Hotellets restaurant venter gæsterne buffet, serveret med en bred vifte af første og andet kurser, snacks og desserter, både nationale og internationale retter. Hertil kommer, at i løbet af dagen kan du spise i hotellets snackbar. Der er flere barer med et bredt udvalg af både bløde og alkoholholdige drikkevarer på stedet.

helligdage strand

Som allerede nævnt, Lydia Maris Hotel 4 * (Rhodes) er privat strand ikke har. Den nærmeste stenstrand som hotellets gæster kan gå kun 5-10 minutter. Ud over liggestole og parasoller er til rådighed og udstyr til underholdning og sportsaktiviteter på vandet. Da de kommunale strande i Kolymbia, bruge beach udstyr er kun muligt mod et ekstra gebyr.

De udgifter til overnatning

Prisen for overnatning i en fire-stjernet hotel værelser Rhodos "Lydia Maris", i udtalelsen fra turister stoppe her er i fuld overensstemmelse med sin kategori og dets tjenester. Således syv-dages overnatning for to personer i midt i feriesæsonen, der falder i juli og august, vil koste fra 75 tusind rubler for en standard værelse, fra 80.000 til deluxe og artikel 91 tusind for pakken.

Lydia Maris Hotel 4 *: anmeldelser af turister fra Rusland

For at have investeret den mest nøjagtige og fuldstændigt billede af de fire-stjernede hotel Rhodos kaldes "Lydia Maris", foreslår vi at blive fortrolig med de erfaringer, som vores landsmænd, som i år havde en hvile her. Fremadrettet vil vi lade dig vide, at langt størstedelen af turisterne var mere end tilfreds med vores valg og vil anbefale dette hotel til alle, der ønsker at besøge øen Rhodos.

Jeg kunne godt lide rejsende hotelværelse. Ifølge dem, de er meget rummelige, smagfuldt indrettede og møblerede med nye møbler. Udstyr i de moderne værelser, i stand. Hvis der er nogen fejl, vil det fjerne problemet meget hurtigt. Hertil kommer, at mange turister sige, at ved ankomsten personale, hvor mulige forsøger at befolke de ankommende gæster i de bedste værelser, mens der ikke kræver nogen ekstra omkostninger. Så mange af vores landsmænd er blevet placeret i de juniorsuiter, ved en forudbetalt kun standard værelser. En sådan holdning til gæsterne, som administrationen Lydia Maris Hotel 4 * (Kolymbia) blev værdsat af turister. Med hensyn til rengøring i rummet, er det altid gennemføres regelmæssigt og grundigt. Også tre gange om ugen pigerne ændret håndklæder og sengetøj. Rejsende var tilfredse med hotellet og placering. Ifølge dem, det hele turist infrastruktur her er i gåafstand.

Med hensyn til de anmeldelser campister om ernæring, de er alle næsten 100% positiv. Således, ifølge rejsende, valget af retter er meget bred. Og en masse smukt kogte kødretter. Mange gæster "Lydia Maris' mark lækker pizza, som er kogt lige i eftermiddag installeret på ovnen udenfor. Gæsterne sætter pris på den konstante tilgængelighed af frisk frugt og grøntsager, en bred vifte af desserter, slik, kager og snacks. Ønsket rejsende og serveres i hotellets bar drikkevarer.

Som for afstand fra stranden, da, ifølge vores landsmænd til at gå mere end ti minutter fra Lydia Maris Hotel 4 * fra havet. Strandene er småsten og meget ren. Generelt er en strandferie næsten alle var tilfredse.

Men tilbage til hotellet. Da hovedparten af sine gæster består af midaldrende europæere, den turbulente underholdningsprogram og støjende underholdning her. Men animatorerne er stadig tilgængelige. I løbet af dagen, de inviterede gæster til at praktisere vandaerobic, spille volleyball eller vandpolo og t. D., Og om aftenen tilbringe en mini-disco for de yngste rejsende. Også på sitet kan du have en stor tid ved poolen. Hertil kommer, at turister, der besøger den lokale spa, var meget tilfredse. Ifølge dem, de tjenester, her er ikke billig, men deres kvalitet er hævet over ros. Hertil kommer, at erfarne rejsende anbefaler alle rejsende i Rhodes, skal du sørge for at gøre en tur til attraktioner på øen. Og det er bedst at gøre dette i en lånt bil, især da priserne er meget rimelige.

Som for hotellets personale "Lydia Maris", mange turister i deres anmeldelser meget varmt for de pårørende. For eksempel, nogen siger smilende og behagelige tjenestepiger, nogen husker de venlige og hurtige tjenere arbejder, nogen var meget tilfreds med administratorerne i receptionen, og nogen havde et varigt indtryk af de lokale animatorer. Vores landsmænd siger kun én mindre ulempe. Den består i uvidenhed om de ansatte i det russiske sprog. Dette skyldes det faktum, at de russisktalende turister stoppe i dette hotel er ikke så meget. Men du kan altid tale med personalet Lydia Maris Hotel 4 * på den grundlæggende engelsk eller tysk.

Sammenfattende kan vi sige med sikkerhed, at den samlede hotel "Lydia Maris" liked turister opholder sig her. Ifølge dem, tilbyder hotellet en optimal kombination af pris / kvalitet. Mange af vores landsmænd ikke udelukke sandsynligheden for hans tilbagevenden her. Og vil anbefale dette hotel til venner og bekendte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.