Kunst og underholdningLitteratur

Lermontov Bibliotek. Penza er særlig stolt af den nye bygning

Bibliotek og teater - de første kulturinstitutioner, som har oprindelse i den III årtusinde f.Kr. og levede til vor tid. Fødestedet for de første biblioteker er gamle civilisationer i Kina og Egypten. I Europa er det første til at bære stakke, Babylon Bibliotek og Kuta.

metamorfose bibliotek

Over et århundredes eksistens, har biblioteket og dets funktioner ændret sig væsentligt. Fra faktisk stakke (dette er det udtryk oversat fra det græske), det var en lang periode med tjeneste af eliten. Så, som udviklingen af demokrati, er det blevet en offentlig, tilgængelig for alle dele af samfundet, institutionen. Dens vigtigste funktioner er at modtage fuld information i alle områder af viden, styrkelse og bevarelse af kulturelle og sociale bånd i samfundet.

So rimelig, god, evig ...

De samme høje mål er ligesom alle andre bibliotek Lermontov. Penza - en by beliggende i den centrale del af Rusland - er med rette stolt af det.

Og hvad ville revolutionen kan forekomme i kommunikationsområdet, vil biblioteket i lang tid stadig være centrum for kulturlivet i enhver by, at uden dem er det umuligt at forestille sig. Besøgende vil ændre vilkårene for tjeneste, læsning steder en enhed til at erstatte de gamle nye teknologier vil komme, men biblioteket som centrum og kilde til viden bevare sin rolle i lang tid. Nye teknologier har brug for nye bygninger eller rekonstruktion af gamle, have, som regel, historisk og arkitektonisk værdi.

Fremkomsten af byen læsesal

Den nye bygning og biblioteket har modtaget Lermontov. Penza bygge en smuk bygning til hans stolthed - byen Bibliotek, som i 1992 fejrede sit 100 års jubilæum. I begyndelsen af historien om byen Lermontov samfund lejede et hus kones provinsielle sekretær EM Vakulenko til at åbne her i 1892, en offentlig læsesal, nu kaldet Library of Lermontov. Penza sagde den første dag i udstedelse af bøger til befolkningen i byen - 2 oktober 1892 - den stiftende datoen for Stadsbiblioteket. Moskovskaya Street, 7 - det sted, hvor biblioteket har eksisteret i over 9 år. Så var der overgangen til en mere rummelig træhus Kammersvend A. P. Dubenskogo.

Behovet for en separat specialiseret bygning

I betragtning af, at ingen lejlighed, kan ingen hus ikke være en by bibliotek, selv om det kun på grund af størrelse og layout, har byerne Lermontovskoye Company afsat penge fra fonden Belinsky at bygge en særlig bygning til byens bibliotek. Til disse formål gik vi og midler fra årsdagen udgave af bogen er dedikeret til 50-årsdagen for død Vissariona Belinskogo, en indfødt af dette område. Penzinskaya Byrådet har i 1909 besluttet at afsætte plads til opførelse af et stenhus. I 1910, at projektet forbedret, det var gratis tildelt plads i 472 kvadrat favne og 80 tusind rubler fulgt årligt i 10 år, et tillæg i mængden af 4000 til opførelsen af bygningen, som indtil åbningen i 2012 af en ny moderne bygning husede et bibliotek opkaldt efter Lermontov. Penza pyntet sig med en ny, smuk, opfylder alle kravene i den tid i kroppen.

overholdelse af tid

I dag har bibliotekerne kommer svære tider. Den revolution, der fandt sted i området kommunikation, sætte vitale spørgsmål før dem. Behov for at udvikle nye koncepter for udvikling, der skulle føre til grundlæggende ændringer. Ellers vil biblioteket blive til arkiverne. Derfor, for ikke at miste læseren, The Book Depository, ikke kun opgraderet, men også forenet i deres områder af forskellige sociale organisationer og kulturelle faciliteter med det formål at dreje biblioteket til et regionalt flere oplysninger kompleks. Alle udfordringer tid opfylder den nuværende Regional Library opkaldt efter Lermontov. Penza ansvarlig tilgang til opførelsen af en ny bygning, som er beliggende i Arbekovo, vejkryds, som ligger i Oktyabrsky bydelen.

Ny tid - nye betingelser

Den nye multi-etagers bygning med et samlet areal på 25 tusinde kvadratmeter. m. er et veludstyret forskningscenter og underholdning kompleks på samme tid. På sit område mageligt rumme stakke og læsesale, elektroniske afhandlinger og rum digitalt bibliotek, information center for børn og en enorm koncertsal, en biograf og en café. I byens centrum, i en gammel klassisk bygning på gaden Belinsky, 10, forlod bibliotek for blinde og svagtseende, Training Centre, computerkendskab, udenlandske biblioteker og redaktører "Sura", hvilket er særligt stolt Bibliotek. Lermontov. Penza kunne ikke skille sig af med den gamle bygning, som er forbundet med livet i flere generationer af borgere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.