HobbyHåndarbejde

Hvordan laver kostume kat-kvinde på nytår karneval?

Nytår Carnival - en fantastisk mulighed for at nyde og have det sjovt fra hjertet. I vid udstrækning oprettelsen af afslappet, afslappet, sjov atmosfære af ferien er forpligtet til den gode gamle tradition for dressing op i kostumer. Med stor fornøjelse at sætte dem på både børn og voksne.

Kattefamilien - til juletræet!

Kostume kat-kvinde er universel, fordi det er perfekt lille pige, teenager, ung voksen kvinde og en moden kvinde, t. E. Stort set ideel for dem, der har en slank figur. Forskellige, selvfølgelig vil det være nogle dele, tilbehør, men fundamentet er i princippet det samme. Bare i børnenes udgave bør fokusere på legesyge legesyge billede for at understrege den piget nåde, bør charme af ungdom og voksen kostume kat-kvinde være lidt mere sexet, med en antydning af erotik.

teenage valgmulighed

Så vi tænker over, hvordan vi opbygger en "kat" outfit til teenager 13-14 år. Det er ikke svært, du kun vise lidt fantasi.

Først - overalls. I filmen, hvorfra vi kommer til denne mytiske karakter, kjole knus kroppen og er lavet af elastisk stof. Skolen version af vores kostume kat-kvinde bør ikke være så udfordrende. Vi bruger ting, der er i omklædningsrummet pigerne allerede har eller, hvis du køber dem, ja så komme i handy. I stedet for overtræksdragter, så tage en sort tætsiddende top, bedste, ærmeløs, men med en høj hals. Og passende tynd rullekrave trøje eller montering af samme farve. Omkring halsen på sin sorte obsheyte samme fluffy pels - kunstig eller stykker af kanin skind. Nytårsdag kostume kat-kvinde erhverve en antydning af glamour, hvis du udskifter den sorte pels fluffy juletræ lametta sølv. Ved tilstedeværelse af korte eller lange ærmer skal de være færdige så godt. Hvis ærmeløs top, skal du handsker til albuen. Udskiftning - sy to stof "rør", og sætte på hånden. Du ønsker sort - vi kan ikke blive sort, og plettet kat, hvis handsker eller "rør" for at vælge en anden farve, såsom hvid.

Materialet til toppen, selvfølgelig, er det bedre at tage fra strække eller silkeagtig stof med glitter - så passer "Catwoman" vil se mere imponerende, elegant. Men selv uden dette kan du tilføje glitter, udsmykning det med farvede konfetti, som om vores Mike Farley gik under sneen, som nu funkler i sin frakke.

Nu - bund. Og der er ingen faste regler. Chornenkaya kan være en kort skørt med en række frodige dikkedarer hvide og sorte, under det - tykke sorte strømpebukser (ikke mindre end 20 the) eller strømpebukser. Flæser pryder "regn", sheathe eller tapetseres konfetti. Fødderne som strømpebåndet til knæene eller lavere i anklen, binde et stykke glimmer sådanne samme som når halsen er trimmet top. Takket være disse oplysninger om din ung kvindelig kat vil minde en legende killing, hvilket svarer til sit image.

I stedet nederdele passe sorte bukser hipsters, og du kan bære bukser. Finish - sølv lametta; tænke over, hvor det er bedre at vedhæfte.

På sine fødder - sko eller sandaler i sort, helst i hælen. De holder små stykker sølv "regn" eller folie. Eller sætte støvler på benet, som også bør dekorere.

For en fuld billede brug for en hale. I sin rolle egnet ræv, er det imidlertid ønskeligt at male i akvarel og sort kam. Du vil have en vidunderlig hale miltbrand eller persiske katte. Intet som dette, og kommer ingen vegne? Nå, vil den erstatte den samme sølv blomsterkrans, lametta. Ører kan være fremstillet af et materiale til at fylde med vat og vedhæfte til randen, som er bragt på pigen. Indret fælgen "regn". Du kan også sy huen med ørerne.

Den endelige touch - det passende makeup. Tegn morsom kat tiltrækkende ansigt kan være ved hjælp af dekorative kosmetik af sin mors sæt. Træn på forhånd - og resultatet vil behage dig meget! Eller lave en passende maske - effekten vil være fantastisk!

Glædelig karneval og præmier til sådan en interessant og sofistikeret outfit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.