Intellektuelle udviklingMystik

Lakshmi Mantra - ritual skænke velstand, rigdom og lykke

Materiale trivsel og stabilitet - afgørende virkelighed i vores liv. Fattigdom er ikke kun på mode - det er fyldt med mange udfordringer. Praktisk og komfortabel indkvartering, smukke, moderigtigt tøj, høj kvalitet kosmetik og parfume, nyttig og miljøvenlig mad, en anstændig ferie, professionel medicinsk behandling - dette er ikke en udtømmende liste over, hvad vi har råd til, kun at have en betydelig mængde penge på bankkonti. Og hvis folk ikke kan selv og deres familier til at yde den nødvendige, er hele hans eksistens forvandlet til en vedvarende problem.

ritualer

Folk på forskellige tidspunkter på alle måder forsøger at beskytte sig mod konkurs, konsolidere din finansielle status. Fra mørke århundreder bevarede magiske ritualer og besværgelser, bønner og talismaner - for held og lykke magi på de penge, og andre.

Ved samme magiske værktøj kan omfatte læsning eller chanting af mantraer - Østlige magi. De kom til os fra buddhismen, og er ret udbredt spirituel praksis. Og alligevel er der talismaner af rigdom feng shui, japansk kanji symboler, bekræftelser, "kort begær" og mange andre måder at informere Capricious skæbne-, som du har brug for penge, du ønsker at blive rig, og vi agter at lykkes. Af den måde, deres egen viljestyrke spiller en afgørende rolle her. Det indikerer de højere magter i universet, at du er engageret, klar til at smøge ærmerne op og holde ud til enden. Og husk, at Bibelen siger? Ja, "knock, så skal I finde", "hver vil blive belønnet i henhold til sin tro." Det er, hvad der ville være protektor, du vælger, hvis du går fremad, tro på dig selv, skal du sørge for at få det ønskede resultat. Og Lakshmi Mantra kan hjælpe dig!

østlige guddom

Sanskrit navn betyder Sri herlighed, velstand, lykke, rigdom. Dette er et af navnene på den øverste buddhistiske gudinde. Lakshmi Mantra orden og blev gjort op én gang, for at tiltrække folks liv materiel overflod, lykke og andre gode ting i livet. Gudinden af hinduer inkarnerer ynde og skønhed, charme og evig ungdom. De, der tilbeder hende, hvem hun favoriserer, vil aldrig være nogen har brug for noget. Deres eksistens vil ligne kvidren af fugle af paradis eller duften af lotus. Derfor er Lakshmi Mantra betragtes som en af de stærkeste buddhistiske bønner. Efter Sri - hustru til den anden store indiske gud Vishnu.

Legends of Lakshmi

Hvor gjorde Lightbringer (en af La navne) en sådan magt og autoritet? De hører til det ved at højreklikke på fødslen. Ifølge en legende, gudinden født fra den forgyldte lotus - den hellige blomst, der vokser fra navlen (Life Centre) i Narayana. Det lotus er forbundet med Sri, det er dens vigtigste symbol og den samme attribut. Derfor er det er gudinden Lakshmi, mantraet som skal lyde ikke mindre end tolv gange at forestille handling, og er en generøs giveren af penge og rigdom. Hertil kommer, at i nogle religioner i Indien, kaldes det protektor for visdom, kunst, æstetik. Sri mennesker sidder på en smuk gylden blomst, fordi det stadig kaldes "lotus".

Lakshmi-beskytter

Mor til hele universet - så også omtales ofte i vore bønner gudinden Lakshmi. Mantra i hendes ære udtalt, når Buddhisme tilhængere ønsker at fejre alt liv, at takke for de generøse gaver eller bede om hjælp fra den store Vishnu. Som i kristendommen, Guds moder, og i den østlige Sri religion anses en god og generøse mennesker til andrageren til mange andre guder. Og rigdom Lakshmi Mantra vil også blive hørt. Efter alt, er gudinden betragtes som en kærlig mor, hun fik en høring af hele Menigheden. Og Vishnu aldrig nægter lotus, selv om rygtet i et ord for det sidste synder.

mirakuløse mantra

Hvad er mantraet for gudinden Lakshmi? Det er en bestemt kombination af lyde, talt med musikken, i nøje overensstemmelse med den korrekte rytme. Mennesket må slappe helt af, vende sig bort fra alt, der forhindrer ham til at koncentrere sig. Det er ikke nok at gentage de korrekte lyde - du skal komme ind i den rigtige tone at føle udrensning vibrationer. I dette tilfælde er kombinationen af den eftertragtede "about, Hrim, SRIM, Lakshmi BYO, Namaha" hjælper virkelig til at få rigdom og lykke. Og til Lakshmi Mantra handlede endnu mere nødvendigt at støtte sin læsning af de få enkle ritualer.

Til lykke og velstand

Engang sagt mantraets binde et bånd på håndleddet sølv. Du kan bære en sølv armbånd. Dette gøres bedst under en fuldmåne, fordi mejeri spøgelsesagtigt lys af planeten så ligner farven på sølv metal og give din energi!

Hvis noget i form af penge ikke går godt, tage en tråd lavet af naturlige bomuld og sang mantraet, binde syv knob. Sæt amulet i en lomme eller taske og bære dig selv. Du vil snart føle dens gavnlige virkninger.

Held og lykke, velstand og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.