Intellektuelle udviklingMeditation

Sufi praksis for kvinder: helbredende motion, meditation

Den gamle tradition for åndelig fuldkommenhed - Sufisme - er nu udbredt. Folk bruger det til at slippe af med problemet, forsøger at trænge dybere ind i essensen af hans jordiske rejse. Sufi praksis for kvinder - den udøver indflydelse på sjælen og kroppen skønheder, tillader transformationen helt at ændre dig selv. Det anbefales dog, at beskæftige sig med dem, når de indså den metode og filosofi tradition. Hvordan og hvad man skal gøre, så tænk på hvad? Lad os undersøge.

Bestem formålet med arbejdet

Sufi praksis for kvinder - det er en del af psyko-energiske træning, der påvirker grundlaget for sjælen. Under vejledning af en erfaren mentor piger udføre opgaver som passer til deres forståelse af verden som, såvel som mål. Studerende er forpligtet til at indse, at før det åbner det rum, hvori den kan omdannes. Dybest set er vi alle på en eller anden måde er i bedring, narabatyvaya erfaring, genopleve begivenhederne, forsøger at forstå deres rolle i dem.

Sufi praksis for kvinder - denne linje af arbejdet med at ændre din indre selv til en mere komplet og ægte kontakt med verden. I dette tilfælde en elev får kendskab til, hvordan man kan påvirke begivenhederne, at bygge dem i overensstemmelse med hans forståelse af harmoni. Forenklet sagt Sufi dans og øvelser gør det muligt at føle centrum for hans univers. Først og fremmest kommer den korrekte opfattelse af universet, den anden - evnen til at leve i harmoni med den. Og det giver roligere holdning til de faktorer, der tidligere forårsager irritation eller afvisning, som i væsentlig grad påvirker livskvaliteten. Formålet med praksis er at udvikle en følelse af rigtigheden af den verdensorden, finde sin plads i universet som en kilde til glæde og lykke til andre.

Alt liv - kampen!

Sufi salvie og lærer af al-Gazaln sagde, at hver person har to fjender. De er vrede og begær. At tæmme dem, den person er tilbøjelig til himlen, bukke under for indflydelsen, gå direkte til helvede. Både fjende virker via en menneskekrop. De giver konstant anledning til begær, der ikke matcher de sande hensigter på den person.

Se på, hvordan reklamer påvirker mennesker. Den er konstrueret således, at lytterne eller seerne forsøgt at komme i besiddelse af noget sjovt at prøve, som nævnt i videoen (på billedet). Og tid til at tænke en mand forbliver ikke. Annonce Excite base-instinkter, som straks komme i besiddelse af kroppen, eclipsing hjernen. Bukke under for indflydelsen af de "stemmer" af kroppen, den person ophører med at reflektere over deres sande hensigter, at føle forbindelsen med det universelle sind. Fordi sygdommen udvikler sig, de negative følelser er født, kroppen har en ledende stilling ved at bryde ånden.

Mennesket skal konstant overvåge deres reaktioner, ikke at blive domineret af instinkter. Har brug for refleksion over essensen af begær, deres løbende analyse og en forståelse af, hvor de kommer fra, hvad der forårsagede.

Sufi Practices for kvinder: Øvelser for udrensning

For at udøve vist sig at være en succes, skal det forstås, at kroppen - er køretøjet af ånden. Enhver forbedring begynder med dets oprensning. Og først og fremmest er det nødvendigt at lære, hvordan man kan slippe af vrede, slående på det fysiske plan af leveren.

For at gøre dette, skal du indstille Sufi helbredende øvelser (dhikr). De er udført i en siddende stilling med ret ryg. Vær særlig opmærksom på stemningen. Dhikr lov til at gøre, når sjælen er rolig, kan dens tilstand beskrives ved ordet "god". Luk øjet og observere det indre legeme i øjet dybde. I solar plexus området føler lys. Denne kilde er nødvendigt for at holde et åbent og arbejde. Bold lys bør hæves i området mellem øjenbrynene og derefter sænket gennem solar plexus i leveren. Gentag nioghalvfems gange.

Essensen af øvelsen er at fokusere på at øge den lysende energi bolden. Beskrevet motion kan slippe af stolthed, acceptere andre med venlighed og forståelse.

uddannelse karakter

Sufi praksis for kvinder - det er ikke bare øvelser kun lejlighedsvis, hvis det ønskes. Faktisk, for at opnå et resultat, er det nødvendigt at dyrke ens evne til kontinuerlig overvågning. Først og fremmest skal man være opmærksom på muligheden for at undertrykke de negative impulser. Værket er ikke let, men meget kraftfuld.

Motion er, at i løbet af dagen for at holde styr på svar på andre menneskers adfærd og holdning til de vanskeligheder, tålmodigt. Fokus bør være på at fastholde følelsen af harmoni. Du kan ikke lade omstændigheder påvirker sindstilstand. Det er nødvendigt at se på verden gennem deres følelse af balance, forsøger at holde det intakt. Uanset hvad der sker i løbet af dagen, ophold i godt humør. Når saldoen er tabt, gendanne den, og analyserer årsagerne til vrede eller irritation.

Over dette område bliver nødt til at arbejde hver for sig, der udfører andet udstyr.

Sufi dans

Snurrende Dervish - en af de mest magtfulde øvelser, som helt kan omdanne bevidsthed uropførelsen. De fleste Sufi danse inkluderer dette element. Vi vil beskrive det i detaljer. Razuytes og cirklede rundt om sin akse i urets retning. Løft højre hånd mod himlen for at modtage energi fra universet, nederste venstre ned ad åen gennem det jordet. Du er nødt til at rotere i mindst en time, gratis og nemt. Målet for immobilitet fornemmelse, som er centrum for hvirvlen enorme. Bevægelse fortsætter, indtil den naturlige fald, som ikke er egnet til at blødgøre. Anden fase af øvelsen - meditation. Lig på maven og den frie tanke. Forblive i denne stilling op til femten minutter. Efter så lang tid som muligt til at tie.

Hvordan kan man øge kvinders magnetisme?

Attraktive pige i en stor udstrækning afhænger af det arbejde, som den anden chakra er ansvarlig for fornøjelse. Sufi praksis magnetisme for kvinder har til formål at rense og genoplive den. Udfør hver øvelse i en siddende stilling. Ret ryggen, luk øjnene. Lægge sin hånd på hans bryst, inhalerer langsomt, hvilket giver anledning til en følelse af kærlighed i dit hoved. Det er nødvendigt at skabe et billede af passagen af ren energi fra universet ind i din krop. På strømmen udånder at dirigere den anden chakra (støder op til livmoderen). Fortsæt sin bevægelse til at stoppe. Igen, indånder i kærlighed og dirigere den til toppen af strømmen. I den proces er det nødvendigt at opnå følelsen af glæde i kroppen. Motion aktiverer den anden chakra, og øger niveauet af kvinders magnetisme. Dens gode praksis efter Sufi hvirvlende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.