Intellektuelle udviklingMeditation

Rensning af chakraerne. Chakras mennesker: deres betydning, rensning og aktivering

Udtrykket "chakra" (på sanskrit betyder "cirkel", "Drive", "Mandala") er ret almindelig i de åndelige praksis hinduismen. Chakra - midten af magt og bevidsthed, er den lille (indre) menneskets legeme. I hinduisme og buddhisme, som længe har brugt disse begreber, chakraer Systemet omfatter syv energicentre i den menneskelige krop. Hver af dem har sin egen farve, indflydelsessfære, en lyd element. Enhver af dem involverer den mentale struktur (human trang til at arbejde med tanker, ideer), hukommelse, symboler (hvert chakra har en personlig, privat symbolik).

Chakras folk: deres betydning og rensning

Besidder stor magt chakra person. Hvis ordentligt arbejde med dem, kan du opnå fantastiske resultater i deres egen åndelige uddannelse.

Det bliver klart, at en persons chakra - er dens sjæl. At det er alt det skjulte potentiale i det menneskelige sind: kvalitet, overbevisninger, forhåbninger, talenter, følelser og følelser superkræfter. Og kun med målet arbejde kan være hurtigt og præcist opdage den indre potentiale. Hertil kommer, en erfaren spirituel healer, se din indre lys, kan analysere sindstilstand, de tilgængelige energiproblemer.

Chakras person (deres betydning og rensning) er genstand for mange spirituelle lærere i lang tid. Erkendelsen af, at manden - et enkelt system, er det i vores liv fra gamle indiske filosofi.

7 energicentre

Tynd menneskelige krop har syv grundlæggende centre (chakraer):

1. Muladhara - kontrol af de faste bestanddele i kroppen.

 1. Rodzonen - kønsorganerne.
 2. Farve - rød.
 3. Mantra - "LAM."
 4. Element - jord.
 5. Lugt - rose.

2. Svadhisthana - kontrol af flydende komponenter i kroppen.

 1. Rodzonen - maven.
 2. Farve - orange.
 3. Mantra - "DU".
 4. Element - vand.
 5. Lugt - kamille.

3. Manipur - effekter på fordøjelsen.

 1. Rodzonen - solar plexus.
 2. Farve - gul.
 3. Mantra - "PAM".
 4. Element - brand.
 5. Lugt - mynte.

4. Anahata - Kontrol af gasformige stoffer, vejrtrækning og cirkulation.

 1. Rodzonen - hjertet.
 2. Farve - grøn.
 3. Mantra - "YAM".
 4. Elemental luft.
 5. Lugt - geranium.

5. Vishuddha - overvågning ether tale.

 1. Rodzonen - halsen.
 2. Farve - blå.
 3. Mantra - "HAM".
 4. Element - ether.
 5. Lugt - malurt.

6. Ajna - kontrol af sindet, det tredje øje.

 1. Rodzonen - mellem øjenbrynene, i midten.
 2. Farve - blå.
 3. Mantra - "PTO".
 4. Element - tid.
 5. Lugtfri.

7. Sahasrara - ren bevidsthed.

 1. Rodzonen - i midten af panden.
 2. Farve - lilla.
 3. Mantra - "Om".
 4. Element - ånden.
 5. Lugtfri.

Balance af alle centrene sikrer en balance mellem mental, fysisk og åndelig udvikling. Den gennemsnitlige person ikke se dem, fordi det sker ved hjælp af clairvoyance. Men selv uden at se chakraerne, kan de være mere produktive.

Metoder og måder at bringe de energicentre i orden

Etablere arbejde chakraerne kan være gennem følgende teknikker:

 • Discovery.
 • Cleansing.
 • Harmonisering.
 • Recovery.
 • Revitalisering.
 • Påfyldning.

udrensning af chakraerne

Rengøring af åndelige fartøj er designet til at fjerne den negative bevidsthed mennesker og andre destruktive programmer. Et stort antal healere kaldes "forurening" blandt almindelig korruption. Du kan benytte sig af clairvoyante, men det er bedre at lære på egen hånd til at starte sin åndelige natur. Hvis du praktiserer meditation, bør være kunstigt fremkalde en følelse af kærlighed til sig selv (krop, sind, tænker), til at helbrede sig selv indefra.

Arbejde med chakraerne

Chakras rengøres bedst dynamisk strøm af nåde, der strømmer ned over os. Det er nok til at visualisere det. Måske udrensning tetraedrom.Takzhe har mulighed for at foretage en generel rengøring med hjælp af kirkens stearinlys. Du kan bruge et pendul. Det er ønskeligt, at det er lavet af natursten.

forholdet til

Det er vigtigt at huske, at menneskelige chakras og deres afsløring - et vigtigt skridt i retning af selvbevidsthed. Offentliggørelse af hvert center udføres for at sætte energi ind i energien af vortex centrum. Hvis en chakra er lukket, så hele systemet kan ikke fungere ordentligt. Fejl er fyldt med chakraerne. Ud over de følelsesmæssige og psykiske lidelser manifesterer visse sygdomme. Chakras mand og offentliggørelse er vigtige for åndelig vækst.

Energicentre kan åbnes ved hjælp af koncentration. Vi er nødt til at sidde i lotusstilling (du kan bare krydse mine ben), lukke øjnene og slappe af. Næste du nødt til at synge 3 gange mantraet "OM". Hold din opmærksomhed på hvert center, se ud for deres visualisering efter Sing igen mantraet "OM", og fuldføre processen. Efter dette, vil sessionen føle fred og harmoni i hver celle i din krop.

Visualisering til behandling

Udvinding og oprensning af chakraerne er nødvendigt for hver person. Svage eller let beskadigede centre kræver omhyggelig behandling. Meditation praksis, som er rettet mod disse processer, består af følgende trin:

 • Posér stående, at den person, vende mod øst, slappe helt af og fokusere på din vejrtrækning.
 • Forestil dig din krop, som er omgivet af en kokon af energi, med huller i top og bund.
 • Forestil dig en stråle af energi, der passerer gennem alle cellerne i din krop. Du er nødt til at stoppe, når du føler en pulsering og varme i Mula.
 • Watch energi flow kommer op rygsøjlen. Mentalt aktivere hvert chakra.
 • Hvis strømningsbanen har forhindringer (barrierer), forestille sig, at den energi stråle brænder dem hurtigt.
 • Forestil dig, at strømforbruget med kroppen og varme fylder hver celle, orgel, nerve.

Formålet med dette er at danne meditere fri energi af bevægelse til sahasrara. Mange mennesker er i fantasien, der plager dem. Det er meget vigtigt at gøre det makismalnaya detalje at slippe af med problemet. Afsluttende meditation, forestille sig, at den energi stråle brænder dit problem.

en stærk kraft

Kender du alt om udrensning af chakraerne? Reiki - en fantastisk teknik, der gør det muligt at slippe af med mange energiproblemer. De fleste stor mulighed for at dele den lykke og glæde er en session med Reiki energi. Det er holdt med deltagelse af 2-3 healere. Essensen af teknik består i at anvende af palmer. Derfor er det nødvendigt at mentalt projicere lysets energi. Men godt, vil denne metode bringe en masse glæde og positive følelser.

Hvordan kan man foretage udrensning session med Reiki energi?

 • Først skal vi starte processen med tilgivelse, gentage disse ord tre gange: "Jeg tilgiver, jeg har tilgivet."
 • Dernæst er det nødvendigt at sige et par ord igen: "Jeg er nødt til at komme ud af deres marker alle uhensigtsmæssig energi Lavenergi går gennem den vigtigste center, og skaber en sky, der beskytter mig fra de negative konsekvenser.";
 • Udtal det sidste ord: "Jeg vil helbrede, opdateret til perfektion, til guddommelig form,"

Først derefter kan du begynde at behandle palmer.

oprensning af hjertet

Oprensning af hjerte chakra vil ikke kun sundere, men også tilfredsstille sin åndelige krop. I vores daglige liv de vigtigste satellitter er stress, vrede og frustration. Disse faktorer ødelægge det fremragende arbejde af hjertecentret, og vi bliver ligeglade og sløv. For at rense hjertecentret, skal du følge nogle tips:

 • Tænd et lys, sidde på en pude eller stol, forsøger at sidde ret op og ned og ikke at belaste. Flere gange inhalere og udånder.
 • Put en palme til den anden, klem sammen tommelfingeren og lagde sine hænder på hans bryst. Prøv at føle dine tommelfingre hjerteslag og fokusere på det i 5 minutter.
 • Fastgør højre hånd til midten af brystet, lukke øjnene og føle energien i brystet. Forestil hendes smaragdgrøn, visualisere sin stråling af brystet. Hold denne stilling, så længe du kan.
 • Giv slip og opløses i hånden. Forestil dig, at din smaragdgrønne energi af hjertet chakra er åbenbaret i hans hænder. Forestil hende lyset, der returnerer den kærlighed og medfølelse i din sjæl.
 • Gentag de foregående trin flere gange, og derefter åbne dine øjne og takke de højere magter. Sluk lyset og afslutte meditationen.

healing mantra

Der er faktisk en mantra oprensning af chakraer - "OM". Dens effektivitet ligger i kombinationen af lyd og vibrationer, der har oprindelse i kroppen under sin læsning. Nogle hævder, at verden blev skabt af lydvibrationer, hvoraf nogle er håndgribelig, og en del er skjult indeni. At de føler behov for regelmæssigt meditere. Mantraet "OM" er den hellige lyd, der er enkel og almindelig. Det menes, at historien om den verden begyndte med dette mantra.

Anbefalinger til meditation med mantraet "OM":

 • ydeevne teknik. Sid oprejst i lotusstilling. Tilbage til at slappe af, tage et par dybe afslappende vejrtrækninger.
 • Time. Bedste praksis om morgenen, på tom mave.
 • Volumen. Udtal mantraet "OM" skal først stille. Gradvist tilføje volumen til at være, føler vibrationerne i hele kroppen.

Det er vigtigt at huske, at den enkelte skal være sund og positiv holdning under meditation. Hvis mantra provokere hovedpine, er det bedre at stoppe meditation.

magiske øjeblikke

Musik til rensning af chakraerne - det er en mulighed for at styrke effekten af meditation. Det har længe været kendt, at musik kan have en forbløffende effekt på de levende celler i kroppen. Gennem denne meditation, så glem ikke at slappe helt af. Det er også vigtigt at sidde i en behagelig stilling, og holder din ryg lige. Vi må forsøge at abstrahere fra eksterne stimuli, men ikke undertrykke de mentale billeder, der opstår under indflydelse af musik. Prøv ikke at isolere dig selv fra tanker og trænge dem. Det er meget vigtigt at overholde den indre fred, på trods af den mulige irritation. Vi bør ikke begynde praksis i dårligt humør. For begyndere er kun 10 minutter af praksis.

Når musikken er slut, nyde et stykke tid med stilhed. I den ligger det liv, vi sjældent mærke. Forestil dig, at denne tavshed får i kroppen, og så fylder hele rummet.

rengøring

Vi ved allerede, hvad meditation er. Rensning af chakraerne med det - det er en reel mulighed for at helbrede din sjæl. Hvordan præcist gjorde adfærd meditation sigter mod at rense energicentrene? Sid i en behagelig stilling, lukke øjnene og slappe af så meget som muligt. Forestil dig, at kronen passerer gennem det hvide lys, føler, at det breder sig over hele kroppen. Lad din fantasi, passerer det gennem alle chakraerne, dvælende på hver af dem.

På denne måde vil du være i stand til at rydde op i deres egne centre. Afsluttende meditation, forestille sig, at strålen forlader kroppen gennem hovedet. Må ikke straks fat på at løse presserende problemer - nyd det indre lys, bevidsthed og renheden af hans ånd.

Effekten af stemmen

Meget kan ændre mantraet oprensning og aktivering af chakraerne. Sang denne proces kan forøges signifikant. Der er kombinationer af lyde, sang især bidrager til aktiveringen og oprensning af indenlandske besparelser, der består af vrede og selv-negativitet. Syng behovet drævende, der producerer højfrekvente lyde. Gøre et bedre job roligt, regelmæssigt stopper ved visse punkter. Det er tilrådeligt at synge mantraer højt, men for dette er det nødvendigt at huske rækkefølgen. Under sang af mantraer koncentrere dig om dine energicentre.

For at øge aktiveringen, efter at have sunget mantraer, visualisere dit sind i en bestemt del af kroppen. Forestil dig, at kastet ud i en anden verden, føler næsen, panden, læberne. Stir læber, pat øjenvipper. Må ikke blive for lang til at praktisere det: blot et par sekunder. Må ikke afslutte denne meditation - tillad dig selv at slappe af før igen for at fordybe sig i en verden af hastværk og stress.

Opdagelsen, rensning og aktivering af dine centre vil føre til deres udvikling, forbedring i den fysiske, moralske og åndelige plan. Energicentre i den menneskelige krop udfører en meget vigtig forud fastlagt funktion rettet mod udvinding og oprensning af den generelle tilstand. Men disse centre kan svække, for at lukke. De kan have barrierer udløst af vanskelige omstændigheder. der er mange måder, hvis opgave er at helbrede chakraerne - energiindhold, styrke og restaurering. Sund Energy Center - et løfte om fysiske og moralske sundhed, sikkerhed pep og psykologiske baggrund for den person. Lyt til dit hjerte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.