SkønhedHår

Hår Aloe

Sjældne helbredende egenskaber aloe vera, vores forfædre vidste mere end tre tusind år siden. I dag er aloe juice meget udbredt i medicinske og kosmetiske formål. Denne komponent præparat omfatter ansigt cremer, lotioner, læbestifter, geler, shampoo og masker.

Aloe vera juice for hår - et godt redskab til at styrke og genoprette follicle og forbedre hovedbund tilstand. Dette er fordi det indeholder en masse nyttige sporstoffer og vitaminer (C, D, E og A).

Eksperter anbefaler at bruge aloe vera juice til hår, der er baseret på princippet om "biologisk stimulering", som involverer følgende trin. De nedre blade af aloe er skåret af, vaskes grundigt, obsushivayut, pakket ind i papir og placeret i et køleskab i 12 dage. Derefter udvalgte sunde blade (en sortfarvet udstødes), som derefter skal fint skåret og klemme gennem osteklæde. Du kan bruge saften af aloe hår som en maske, tilføjer de nødvendige komponenter, eller bare gnide ind i rødderne af 2 gange om ugen. Denne nyttige produkt bruges til forskellige problemer i hovedbunden og håret.

Aloe juice. Hår Opskrifter

  • biostimulatory maske

For at gøre en maske, skal du bruge: en ske af aloe juice, saft af 2 zubochkov hvidløg, æggeblomme, 3 spsk tinktur af brændenælder og amerikansk olie (en teskefuld). De ovenstående komponenter blandes grundigt og anvende på hårrødderne. Masken skal holde i mindst 30 minutter, vask derefter med vand.

  • Firming Maske til hår med aloe

For at forberede dette middel, bland en skefuld aloe juice, honning, en halv teskefuld knust hvidløg, 2 spsk bouillon burre blad, en skefuld mandelolie. Den resulterende blanding blev påført på rødderne og holdes på hovedet i ca. en time og derefter vasket med vand.

  • Nærende maske

Læs teskefuld vitamin opløsning A og E, aloe ske, skeen ricinusolie, æggeblomme og serum spoon. Komponenter blandes godt, anvendes til håret og holde i fyrre minutter, vask derefter med vand. Denne maske vil accelerere væksten af hår, i væsentlig grad vil forbedre strukturen og forhindre hårtab.

  • opstrammende maske

Tag aloe hår, citronsaft, løg saft, hjul eller burre, brændenælde, kamille, vejbred (alle spiseskefuld), jojobaolie (en teskefuld), rugbrød (100 gram), æterisk olie af salvie (5 dråber) . Urter og brød hælde varmt kogt vand i en halv time insistere og blandes med andre komponenter. Maske forsigtigt gnides ind i tør hovedbund og lad i 60 minutter.

Det anbefales, at et kursus af styrke proceduren for 2 gange i 7 dage i to måneder.

  • Mod hårtab

Bland aloe juice (tabel. Teske) hvidløg saft (spiseskefuld), vitamin B6 og B1 (hætteglas), æggeblomme, løg saft (spiseskefuld) og honning (spiseskefuld) og stærkt fortyndet med vand, sennep pulver (teske). Påfør masken i første omgang kun på rødderne, og derefter hele længden af hår. Efter en time betyder, at du kan vaske af.

  • Livgivende maske for beskadiget og tørt hår

Bland lige dele let opvarmet burre (eller hjul) og aloe juice. Påfør midlet til hele overfladen af hår og hovedbund (fra de tips til rødderne) i ca. 60 minutter før vask.

  • Maske mod rigelige hårtab

For at forberede dette værktøj, skal du bruge saften af aloe (spiseskefuld) og honning (det samme beløb), hvidløg saft (en teskefuld). Bland de ovennævnte ingredienser og lige før vask håret for at tilføje en tabel. skeen resulterende blanding æggeblomme. Masken er en god blanding og gnid forsigtigt ind rødderne af en blanding af resten jævnt fordelt over længden af dit hår. Efter at vi sætter på hovedet cellofan badehætte og wrap op dit hår med et håndklæde. I denne tilstand, lad masken på i en halv time. Så er det vaskes af, vi sætte en anden æggeblomme og vask håret med vand igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.