TravelingRetninger

Hvor bedre at slappe af i Krim med børnene? De smukkeste og stille steder

Hvert år hundreder af tusinder af turister fra hele SNG og ikke kun komme til Krim for at hvile og helbrede. Dette er et fantastisk sted, der tiltrækker rejsende fra maleriske landskab, ren og varmt hav, frisk bjergluft. Det indsamlede alt hvad der behøves for en god nattesøvn - hav, strand, bjerge, skove. Men hvis voksne er ligeglade hvor at hvile, hvis bare det var nær kysten og underholdningsmuligheder, er at rejse med børnene et sted bør udvalgte mere omhyggeligt.

Mange unge forældre spørger sig selv om , hvor på Krim er bedre at hvile med børnene, fordi velvalgt udvej afhænger af sundhed og trivsel for alle familiemedlemmer. Den første ting at være opmærksom på stranden, det skal være sandet, kan barnet trygt gå på det og spille, bygge slotte. Også glem ikke dybden af havet. Meget bedre, hvis nær kysten vil det være fint. Tænker når at gå til en ferie på Krim, mange lytte til råd fra erfarne turister. Det ideelle tidspunkt at besøge halvøen anses for juni og september. I disse måneder, er der ingen sådanne skarer er ikke så varmt, og priserne bider ikke.

Baser hvile på Krim altid klar til at byde vores kære gæster, men det er bedre at bo med unge børn ikke i store og larmende byer, såsom Yalta og rejser i små landsbyer ligger langt fra kysten. 30 km fra Feodosia, nær foden af bjerget Karadag, er den udvej landsby. Selvom infrastrukturen ikke er meget udviklet, men vil ikke være kede. En stille familieferie er forudsat, i en cafe fødevarer lækre hjemmelavede middage, der er attraktioner for børn, byder på spændende ture til alle hjørner af halvøen. Naturen i udvej er meget smuk, er der mulighed for at bo i den private sektor eller på hotellet.

Hvis du ønsker at vælge et sted, hvor man kan hvile i Krim er bedre med teenagebørn, bør du være opmærksom på Gurzuf. Beliggende i nærheden af lejren "Artek", naturen er meget smuk, der er mange restauranter og cafeer budget. Vær forberedt på det faktum, at gaderne er stejle, med løfte op helt støjende natten, fordi der er barer og diskoteker. Til udendørs entusiaster er det det perfekte sted.

Hvis du ønsker at vælge , hvor i Krim er bedre at gå til en ferie med børn i førskolealderen, er det værd at være opmærksom på Popovka, ligger 30 km fra Yalta. Landskabet her er så smukt som på den nærliggende berømte udvej, men priserne er meget lavere, og atmosfæren er roligere. I Popovka er der legepladser, forudsat aktiviteter såsom sejlads på en katamaran og banan. Nederst silt i havet er der, vandet er klart, selv efter stormen, og alle takket være det hårde kvartssand. Vigtigst er det, nær kysten lavvandet, så selv børn kan svømme i havet.

Vælge hvor i Krim er bedre at hvile med børnene, er det nødvendigt at bygge videre på deres personlige præferencer og ønsker. Babyen var komfortable og de er ikke for træt, det er bedre at bo i et fredeligt og roligt sted, som ligger tæt ved kysten. Hav bør være en behagelig temperatur, lavvandet nær kysten, stranden er muligt at vælge den bedste sandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.