TravelingRetninger

Street underholdning - Volkin Street i Pattaya

Volkin Street er centrum for natteliv byen Pattaya, det vigtigste underholdning sted for en af de mest populære destinationer i Thailand. Senere på eftermiddagen for at transportere det er helt dækket, hvorefter det er muligt at gå alene til fods.

Det er et sted, hvor livet flyder fra 17:00 til 02:00 (alle skoler i henhold til loven skal lukkes før dette tidspunkt). Der er alt for sjov underholdning: alle former for restauranter med køkkener i mange lande i verden (der er også russisk), souvenir bakker og butikker, diskoteker og natklubber, Thaiboksning, nærbutikker, biograf mv Selvom alt dette ikke er det vigtigste - alle. Det kan overraske Pattaya. Gade Volkin Street byder på underholdning for voksne: Go-Go barer, forskellige steder med damerne letlevende, erotiske shows, massage og så ærlig.

Der er pensionater og hoteller, mens ganske billigt. Selvfølgelig, for familier med børn, de ikke passer, men fans af den larmende natteliv, der elsker at være i centrum af partiet, meget.

"Go-Go" på Volkin Street i Pattaya

Du rammer hvor du vil, hvis du er en enkelt mand. Forskellige eksotiske fornøjelser venter dig her til meget lave priser. Unge sød pige vil blive hængt op i klynger omkring halsen, lokkende at gå se et show eller erotisk striptease i en bar. Her kan du også finde og enkle "møl", der tilslutter sig hver eneste mand.

På dette tidspunkt, alle barer lukket, skydning er forbudt, derfor kan du ikke se, ikke gå ind, foto Volkin Street. Pattaya holder intriger, skyldes som flere og flere turister ønsker at gå ned denne gade. Og, selvfølgelig, for at besøge sine barer.

Drikke virksomheder på Volkin Street i Pattaya

Der er også et stort antal almindelige drikke søjler, der ikke har døre. De vigtigste artikler i deres indkomst - det er den høje pris på en bar-Fine drinks og dame-drik (drik som en gave til din favorit pige).

Diskoteker og natklubber på Volkin Street i Pattaya

På dette tidspunkt, er der også flere diskoteker og natklubber. De bedste af dem betragtes som "Maxx" og "Insomnia". Den første ligger i nærheden af toppen af gaden, den anden - på sin ende nær molen.

Diskoteker og natklubber får mulighed for at slappe af og dans, samt stifte bekendtskab med den unge hemmelighed. Uafhængige (selvstændige) i disse institutioner specifikt kommer til at finde en kunde. Det sker, at bestyrelsen serverer drinks, ikke penge.

Sikring af Volkin Street i Pattaya

På dette tidspunkt, at spørgsmålet om sikkerhed uden betydning. Blandt de turister, feriegæster og nipper stærke drikke, kan nemt fare vild og dem, der er fagligt tjener lommetyveri.

I begyndelsen af gaden kan du finde politiet, så nogle store slagsmål eller adskillelse er fraværende. Men tyveri af punge og andre små problemer finder sted, så se efter ejendommen omhyggeligt. Også, ikke omstrejfende for langt fra Volkin Street, især for at gå til at gå gennem Pierce kart på gaden eller Tapprayya Protomnak. Dette område er den kriminelle, og ganske øde, og du kan godt lindre lommer, bare for at sætte på hans hals kniven. Det er bedre ikke at risikere det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.