ComputereNotebooks

Hvordan til at vælge en processor til en bærbar computer?

Selv om det forhold, at processoren er lang tid ikke det eneste element, der er ansvarlig for udførelsen af den bærbare computer er kendt, mange stadig foretrækker at tro, at det er sådan. Sådanne mennesker er baseret på egenskaberne af processoren, når de køber en bærbar computer. Valget af processoren til bærbare begynder med det faktum, at folk er opmærksomme på den klokfrekvens, de fleste mener, at det er denne egenskab beskriver systemets ydelse. Men det er helt forkert. For eksempel er Intel-processorer til notebooks sælges uden et ur for ikke at vildlede forbrugerne.

Det er grunden til, før de køber en bærbar computer, du har brug for at godt forstå spørgsmålet, hvad er en moderne processor, det ser ud, og hvad dens hastighed afhænger af. Hvis du omhyggeligt læse denne artikel, vil du blive velbevandret i sagen.

Udførelsen af enhver processor defineret af tre karakteristika: klokfrekvens, arkitektur, hukommelse cache. Stor værdi frekvens er kun nødvendigt i løbet af de komplekse matematiske beregninger, så denne funktion til at skærpe sit fokus er ikke det værd. Det er også meget vigtigt, når du vælger en processor til bærbare computere er den mængde energi, der forbruges, og i hvilket omfang den processoren kører køligere. Disse parametre er ansvarlige for støjsvag drift af enheden, samt indvirkningen på varigheden af arbejdet i enkeltstående tilstand. Hvordan at vælge den processor, det er høj kvalitet og lang tjent dig? Det er også nødvendigt at være opmærksom på cache-hukommelsen, som har en bærbar computer. I øjeblikket er der to typer af cache-hukommelse, som processorer er: den første (L1) og anden (L2) niveau.

For nylig tendensen med bundling laptops såkaldte mobile processorer. Det faktum, at denne type enhed fungerer på en sådan processor indikerer yderligere bogstavet "M" i produktbeskrivelsen. På grund af det faktum, som arkitekturen er udført sådanne anordninger, de har lavere strømforbrug og varmeafledning. Men på trods af deres fremragende egenskaber, notebook producenter ikke opgive desktop-processorer i deres modeller. Selvfølgelig vil en sådan alternativ mulighed være mere støjende og vil bruge mere energi, men det er mere produktive. Så spørgsmålet om, hvordan man vælger den rigtige processor, er det nødvendigt at stole på de ovennævnte faktorer. Man kan ikke argumentere, at den mobile processor er meget bedre end en pc eller omvendt, fordi begge disse enheder er designet til forskellige formål.

Hvordan man vælger en processor i form af antallet af kerner i det? Så spørgsmålet køberne begyndte at undre sig siden 2006, hvor en række store virksomheder har frigivet de første notebook producenter såsom mobil model på dual-core processorer. Den største fordel ved denne teknologi er muligheden for samtidig udførelse af flere opgaver. Dette øger hastigheden på din computer. Den eneste signifikante forskel fra de enkelte centrale modparter er en fantastisk pris af sådanne modeller.

Øjeblikket Intell processorer til notebooks fremstillet i en dual-core udførelsesform. Men Intel er ikke en eneste producent af disse modeller, de fleste virksomheder at skabe konkurrencedygtige processorer fra AMD. Hver af disse producenter forsøger at mere fuldstændigt opfylde deres modeller med Intel på sin side gør det hurtigere processorer, mens AMD-processorer der betragtes som de bedste med hensyn til energieffektive processorer. Men selv overvejer disse faktorer, en stor forskel i følelsen af disse enheder er ikke mulig. Derfor er spørgsmålet om "hvordan man vælger en processor", og hvad, Intel eller AMD, er stadig åben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.