Intellektuelle udviklingReligion

Slaviske guder - hedenskab af den antikke verden.

Oplysninger om de Guder gamle folk, der beboede vores planet, sparsomme. Gendan deres konti fra overlevende myter, medgift, parafraser og fragmentariske oplysninger udgravning af kulturelle steder. Af disse klumper af oplysninger, blev det kendt, at de gamle mennesker har forsøgt at "menneskeliggøre" nogle livssituationer og der fyldes op i verden. Blev identificeret fordi begrebet menneskelig aggression - en krig. Og efter der var guder krig. Disse guder er de mest populære og respekterede blandt stridende stammer. Ligesom den mytologiske historie, er krigen ofte hænger sammen med oprettelsen af kosmos og beskyttelse, der eksisterer. Almindelige myter om krigen mellem guderne i grupper, hvor sammenstød mellem de to flyttede til jorden og bliver jordiske krige mellem mennesker. Den medgift er ofte guderne gribe ind i folks liv: at begunstige eller straffende. Gods of War var i hver gammel hedensk kultur.

Romerske historiker Gaius Korneliy Tatsit i sin afhandling "om oprindelsen af tyskerne og placeringen af Tyskland" (98 g. F.Kr.) beskriver den fantastiske voinstvennostpredstaviteley dette folk, deres ønske om konstante kampe og blodsudgydelser. Ligesom andre romerske forfattere, siger Tacitus, at mange tyske guder - denne identifikation Roman. Så hård krig gud Mars svarer til den tyske gud Tiwaz Rune, som også kaldes Tyurom. Det er svært at sige, da tyskerne begyndte at læse Tiwaz Rune og andre guder i krig. Det er heller ikke kendt præcis, hvornår det blev erstattet af Wodan som den øverste gud for krig, som de romerske forfattere i forhold til Merkur. Sammen med Tiviazom og Wodan, tyskere tilbedelse og tredje gud krig - Donara (Toru eller Tunare). I den sene hedenske periode, de fleste tyskere troede, han var den mest kraftfulde og generøs Gud.

Selv om, som historikere bemærke, "slaverne blev aldrig et krigerisk folk, eventyrere, som tyskerne ...", de også havde deres guder krig. I dag er de mest kendte er de slaviske guder, Perun og hvordan Semargl. På trods af sin antikken og dermed almindeligt kendt, blev de lidt skattet på grund af krigerisk udseende. Perun var repræsenteret bevæbnet med en økse kriger, kørte på en gylden vogn trukket af hvide og sorte hingste. Semargl ses som en ulv med vinger og kløer af høge, og nogle gange med en falk hoved. Warriors slaver ofte identificerer sig med ulvene.

Slaviske guder krig, i andre forhold, såvel som alle de hedenske guder "forlangte" ofre, denne ceremoni tog udbredt. Da det blev kendt på vidneudsagn fra etnografiske og arkæologiske udgravninger, guderne bragt som ofre for ulve og hunde, jo højere den rituelle udbud af menneskelige ofre blev betragtet. De blev fanger.

C kristendommens indførelse slaviske guder officielt ophørt med at eksistere. Deres karakterer blev set som negative, bortset fra dem identificeret med kristne helgener. For at styrke den åndelige enhed af folket og blødgøre overgangen fra hedenskab til kristendom, gjorde Prins Volodymyr ikke foretage den brutale forfølgelse af de gamle tro beundrere. Over tid, førte dette til, at de slaviske guder blev et symbol på de kristne tegn. Siden Perun blev sammenlignet med St. Ilia.

Det har været mere end tusind år er gået siden vedtagelsen af kristendommen, men de russiske hedenske guder stadig ikke har glemt. I folkekunst, malerier, træ udskæringer, mønstre broderi bevaret deres skematiske repræsentationer og symboler. Desuden dag mange mennesker tror, at russiske hedenskab er i stand til at blive genfødt som noget oprindelige, ikke lånt fra andre nationer, og ikke omfattet af globaliseringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.