Intellektuelle udviklingReligion

Ikon "Sporitelnitsa brød." Bøn før ikonet "Sporitelnitsa brød"

Er der nogen der kender historien om ikonet "Sporitelnitsa brød"? Men det er meget interessant. Men lad os først finde ud af, hvad der er til stede Ural bolig? Det er bemærkelsesværdigt, at de, der studerer historien om klostret Jekaterinburg Stift, omhyggeligt analysere deres vej, i sidste ende kommer til den konklusion, at ethvert objekt har sine egne kendetegn, dens usædvanlige historie, sit eget segl Herre fiskeri.

Sredneuralsky kloster

Mange af dens skønhed strejker meget ung Sredneuralsky kloster. "Sporitelnitsa brød" - det billede, hvorefter det er rejst. Strukturen er placeret på Nizhniy Tagil tarmkanalen, tyve kilometer fra Ekaterinburg. Dette kloster blev grundlagt af en afgørelse truffet af den hellige synode af 20. april 2005. Det er interessant, at frem til 2002 i stedet for at placere fælles grønne plæne.

18 maj 2002 til opførelse af genstanden for den Ganina Yama kom uropførelsen. Midt i en tæt skov, fandt de et træ lodge, der er designet til fire søstre-nonner, men to telte, der var planlagt til at placere arbejdere. Intet andet i området var ikke kun var i luften kraft disembodied, ivrigt lytte ud til de anbringender.

Og i 2011, klostret lander voksede fire majestætiske tempel, pæne højhuse lavet af sten, Plantemælk ja hospice. Her blev det bygget fire-etagers privat bygning, som husede butikker og en skole for børn. Også medarbejdere var i stand til at skabe et imponerende have og gård. Klosteret huser nu omkring tre hundrede begyndere-molitvennits: på dette sted kan du virkelig føle Guds nærvær.

klosterbygning

Åh, hvor hurtigt bygget Sredneuralsky kloster! "Sporitelnitsa brød", den hellige ikon, synes at have været årsagen. Efter alt, kan disse kendsgerninger ikke bygges hurtigt tilbagekaldelse for hele historiske periode for dannelse af klostrene i Rusland og Europa. I kirkens historie, sådanne tilfælde er få. Og det er ikke fiktion - en almindelig tørre statistik.

Det er kendt, at sådanne handlinger ikke kan udføres enten på en plan over de mennesker, heller ikke selv. For alle, der tager sigte på at dushespasenie gennemgår utallige forhindringer og fristelser. En sådan udformning af et dyr i den dødelige verden er kun muligt, når det rammer vilje og Herrens hjælp.

Men hvordan man får støtte fra Gud? Du skal være i stand til at kalde det korrekt, at bringe offer i tilbedelse, bøn, kyskhed, faste, selvkontrol. Og, selvfølgelig, meget vigtigt altid at følge den vej, retskaffen levevis.

Nogle lægfolk naivt at tro, at alt er strøet fra himlen, når en person er en særlig forvaltningsplan, siger: "femårsplan", deltager i forskellige møder. På enhver virksomhed skal enhver handling være Guds ord. Hvis en person er oprigtigt stræber efter at behage Sotvoritelyu himmel og jord, vor himmelske Fader, så han er sikker på at modtage generøse belønninger. Udtryksfulde eksempler på sådanne handlinger kan ofte ses i livet i denne verden. Af den måde, de er kun synlige for dem, der ikke har hjerte til at sten, ren og meget følsom. I sådanne situationer, folk proklamere den ubestridelige sandhed: "Hvem er overalt til stede og udfylde alle fuld bevis" Og i virkeligheden tager og udfører korrelativ tro hver ...

engleagtige mennesker

Når du kommunikerer med folk, eller tilstedeværelsen af den guddommelige tjeneste, med en uddybning af essensen udført ufrivilligt kommer til at tænke på udtrykket "kadrer bestemme alt". Men ordlyden er lidt anderledes end hendes "åndelige kadrer bestemme alting."

Interessant, pastor Mother Superior af klosteret Sredneuralsky mor Barbara og skriftefader af den hellige abbed i klostret St. Sergius kaldes engle mennesker. Efter alt, de har en imponerende oplevelse, den praksis på mange områder, fantastiske kvalitet og universel talent i domonasheskoy jordiske liv. Det er disse mennesker Almægtige inviterer til hans tjeneste. Han beskytter dem, og støtte talrige væskende nåde egen.

abbedisse Varvara

Mor Abbedissen Varvara i verden kaldet Svetlana Nikolayevna Krygin. Denne meget intelligente, college-uddannede forsigtig protektor betroet hende til flokken af Gud. Naturlig ydmyghed det giver ikke mulighed for at blive fotograferet, og at tale om sig selv, men hvis du spørger hendes tematiske emne, kan du få en omfattende svar.

Hun lakoniske og opmærksom, næsten "døde" for livet på jorden. Svetlana, løfter som en nonne 31. marts 2005 blev vedtaget til ære for Barbara den Store Martyr hendes navn. Hun blev udnævnt abbedisse St. tilflugt April 20, 2005.

Det skal tilføjes, at moderen Barbara 18. maj blev 2009 tildelt rang af abbedisse flittige tjeneste i kirken, patriark af Moskva og Hele Rusland, Hans Hellighed Kirill, på anmodning af ærkebiskoppen af Jekaterinburg og Verkhoturye Vincent. Administrer retfærdige gerninger hjælper hendes søster Nina - hendes søster.

tysk gård

Hvis liv er mere tæt forbundet med en historie om denne vidunderlige haven, med ikonet "Sporitelnitsa brød"? Far Sergiy (Romanov) vises i denne historie - hvor han er en vigtig karakter. Det er bemærkelsesværdigt, at ærkebiskoppen af Jekaterinburg og Verkhotursky Vincent tilbage i 2002 Hieromonk Sergius velsignede oprettelsen af kvindernes kloster af sociale værdier i navnet på de kongelige saints Martyrernes på klosteret, fader Sergius kontrol, som i disse dage var.

Interessant, det område, der er vært for gård, tidligere ejet af deltid gård Sredneuralsk GRES. I mennesker, blev dette område kaldet den tyske landsby - det er her, at i tider med krig lejr lå, som indeholdt fangerne. Tysk afvikling i august 2002 overdraget fri for Jekaterinburg Stift. Og i september 2002 Hieroschemamonk Raphael (Berastau) besøgte gården. Han forsikrede, at ophøje på dette sted Det Hellige Blods er under særlig beskyttelse af den hellige kejserinde Alexandra, og Guds Moder.

Åndelig pleje af klostret

Den første liturgi i træhus kirke serveret i august 2002. Så begyndte den længe ventede konstruktion af den majestætiske kirke bygning fra en mursten. Kirken højtideligt indviet til ære for ikonet for Vor Frue "Sporitelnitsa brød" September 17 i 2004. Det er bemærkelsesværdigt, at i den kvindelige kloster Sredneuralsky især æret af den sidste russiske kejser-martyr Nikolaj II og hans familie, gav deres liv for Rusland.

I lang tid abbed Sergius bærer byrden af åndelig omsorg af klostret. Han tager konstant pleje af menigheden, søstrene-molitvennitsah og den flok den bevogter. Det er også meget nidkære erhvervsledere: bekymret for byggeri, velbevandret i tekniske spørgsmål, han har gave fællesskab med verdslige mennesker, og velgørere. Generelt benævnt Fader Sergius meget betænksom person. Ord til at forklare den nuance for hårdt - bare udstråler fra ham behagelig varme, hjertelighed, ønsket om at forstå hver sand kristen, rar. En sådan medfølende, kærlig, og nogle gange børns ligefremhed og uskyld anses for meget sjældne i vor tid. Disse kvaliteter kan findes kun i det religiøse til det Hellige Land.

På mystisk vis vinkede til sin hellige Bolig, søstrene: de kom her, ingen tvivl om at søge at kende sublime følelser. Hver novice er individuel og unik skabelse af Gud, mange har en videregående uddannelse. Men hvad de har til fælles? Selvfølgelig kun den eneste forbløffende kvalitet - ydmyghed. Og følge ham stille og roligt mildhed, enkelhed og resignation. Enig, det er ikke tilfældigt, at en sådan åndelig hær vandt den tilsvarende læ.

ikon

Og nu ser på historien om den mirakuløse billede. Ikonet, der viser Jomfru Maria, "Sporitelnitsa brød", skrevet med velsignelse Hieroschemamonk Ambrose - Vvedensky Optina ældste. Han var en stor russisk asketisk af det nittende århundrede, flammende barnlig tro til Virgin. Far Ambrose hædret Marian festdage, mærkning deres uophørlige bøn.

I nærheden af Optina Shamordino grundlagde han et kloster til ære for Vor Frue af Kazan billede og velsignede hende ikon "Sporitelnitsa brød." I dette mesterværk skildrer Guds Moder, tilbagelænet på de hvide skyer. Hendes udstrakte hænder velsigne verden. Det nederste område viser det komprimerede billede felt, hvor blandt urter og blomster er rug neg.

Elder Ambrose personligt fastsatte datoen for ikonet for fest - 15. oktober - og gav hende navnet "Sporitelnitsa brød." Sådanne handlinger, sagde han, at Guds Moder - "hjælper til folk i deres bestræbelser på at sikre en sådan næring." Forudse hans velsignede ro, Ambrose far beordrede et stort antal fotos til udskrivning dette billede. Han sendte ud og gav dem til deres børn åndelige.

Det er interessant, at før den hellige ikon meget ofte udført akathist. "Sporitelnitsa brød" meget positivt henviser til sådanne chants. Elder Ambrose til at synge den Akathist før der mirakuløst har komponeret en særlig kor, "Hil, begunstiget en! Herren er med dig! Podazhd os, uværdige, duggen Thy nåde og Thy nåde skinne! "

Elder Ambrose begravelse i Shamordino Kloster blev udnævnt den 15. oktober - den dato, hvor billedet af festivalen. Af den måde, har den hellige ikon "Sporitelnitsa brød" identificeret den første mirakel i 1891. Det er, når hele området i det russiske folk sultede på grund af en dårlig høst, og i felterne Shamordino kloster, og i alle de Kaluga-regionen, blev brødet født i overflod.

Endvidere i 1892, ikonet "Sporitelnitsa brød" tjente som model for en liste oprettet af en novice Elder Ambrose Ivan Fedorovich Cherepanov. På det tidspunkt Elder Ambrose var ikke længere i live, desværre. En liste med de hellige billede blev sendt til et kloster Pyatnitskii Voronezh-regionen. I de steder på grund af tørken truede beboerne i sult, men ikonet for Guds Moder "Sporitelnitsa brød" igen reddet folket: foran hende havde en offentlig tjeneste, begyndte det at regne, og tørke er aftaget.

Billede, æret af troende

Mediatrix af kristne, den hellige Guds Moder, vi beder til de sorger og glæder, håb og kærlighed. Generelt hendes mirakuløse ikoner i Rusland, rigtig mange - som stjernerne på himlen.

Blandt dem er ikonet for den Guds Moder "Sporitelnitsa brød" - hun velsignet Elder Ambrose, Optina ørken og hun lagt særlig vægt. At far Ambrose, som beskrevet ovenfor, gav navnet på billedet, og indstil datoen for sin fest - efter høsten. Efter en vis periode i denne festlige dag blev den ældste krop begravet.

Før ikonet "Sporitelnitsa brød" bøn læse om at gange frugterne af himmel og jord, der er mange sognebørn beder velsignelse til at arbejde. Billedet har en meget usædvanlig ikonografi og af dyb åndelig indhold. Af den måde, billedet af ideen opstod fra den skrantende gammel mand i sine sidste år. Så brugte han meget tid i Shamordino kloster og var meget bekymret for hendes skæbne: han oprigtigt bad for forbøn af Jomfru Maria og protektion. Enig, for munk skabt et fascinerende skue: Guds Moder "Sporitelnitsa brød" velsigner den majestætiske skønhed af den russiske jord. så snart billedet var en ekstraordinær veneration af de trofaste: den blev fremmet af hans mirakler, som nævnt i selvbiografi ældste.

Den følgende sommer, efter død af munken Ambrose, en munk af Optina, Ivan Fedorovich, kom fra adelen, blev skrevet af hans egen hånd ikon "Sporitelnitsa brød." nonnekloster Pyatnitskii Voronezh-regionen på det tidspunkt var det - dens indbyggere har begået en litani foran hende og, som beskrevet ovenfor, blev reddet fra sult.

Divine Providence

Hvem vil gerne besøge et kloster dedikeret til den mirakuløse? "Sporitelnitsa brød" findes i mange templer. De syntes spredt på jorden af Skaberen af de himmelske perler. Til ære for dette billede i 2000 blev han indviet templet og jord hjælpefaciliteter Optina.

Følg ikonerne før der ophøjer hans nåde og bønner den hellige Elder Ambrose, tabt i tiden: om hendes skæbne er ukendt. Der er kun de oplysninger, der i henhold til bekendtgørelsen af den hellige synode i 1892 hævdede billedet af Shamordino bolig. Men, ser på moderne kommentar til det arbejde, som hans far Florenskogo Pavla "ikonostase", kan du finde en seddel, der angiver meddelelse Biskop Anatoly af Ufa, der blev grundlagt i Bergamo i januar 1988. Som det står skrevet, at dette ikon ligger i nærheden af Vilnius i den litauiske landsby Mihnova.

I cellen af den asketiske pastor Ambrose charmerende fiskeri liste dukkede Gud et par år siden med de første ikoner "Sporitelnitsa brød." På denne måde i 1999 overdraget templet Kurochkin Aleksandr fra Rostov ved Don. Det havde købt i anledning af billedet af Himlens Dronning blev holdt i omkring syv år. Alexander var en professionel konservator, og så var i stand til at åbne indskriften på den forkerte side af billedet, skjult under et tykt lag af maling, "Hil fuld af nåde! Herren er med dig! Podazhd Rosa og vi uværdig Thy nåde og Thy nåde skinne. Fejring af det 15. oktober. " Nederst i billedet det var skrevet: "Billedet af denne Hieroschemamonk Ambrose Optina ældste"

Det er bemærkelsesværdigt, at navnet og ikonet på ryggen og på forsiden er skrevet i samme håndskrift. Men i vores liv er intet tilfældigt, nej! Du skal glæde sig, at for at genoprette den tabte forbindelse med købet af de gange, det er ikonet "Sporitelnitsa brød." bøn før den velsignede måde stiger til himlen med den tro, at tiggeri ikke vil gå uhørt.

lister ikon

Det skal bemærkes, at den oprindelige blev skrevet et stort antal naturskønne lister fordelt over hele Rusland. En af disse ikoner kan ses i Tretjakovgalleriet.

Over tid blev ikonografi ændret, fordi hver maler på sin egen måde og så på himlen, og det korn kassen. Hvad kan man sige om den måde, skrevet et par år før revolutionen i Shomordino? Ikon forbavsende fortæller om minutterne forud for stormen.

Det viser en tung, mørk sky svæver over den gyldne kornmark, mørke træer og templet. Strukturen er langt væk, det er svært at overveje. Over denne sammensætning taler velsignelse, fredfyldte billede af Vor Frue. Åh, med hvad glæde at læse denne måde præster akathist! "Sporitelnitsa brød" - den mirakuløse ikon, ser kærligt på den trofaste og lytter til deres anmodninger!

Og endelig, jeg vil tilføje: mange moderne ikoner af Guds Moder er afbildet siddende på en sky med hænderne hævet i bøn. Hun svæver over kornmark og omkring det skinner ovale mandorla, lysere ved yderkanten af stjernerne og rokker trængte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.