Intellektuelle udviklingReligion

Krucifiks - forsvareren og målmanden

Mange af os tager krucifiks næsten som en del af din krop. Men vi ikke altid forstå, hvordan og hvorfor folk bære et kors på hans bryst. Efter brystfinner kryds er ikke et smykke eller en hyldest til traditionen.

Ortodoks krucifiks. Hvad er det?

Ved krydset bør betragtes som den største kristne helligdom er tilsyneladende ved vidnesbyrdet om vor forløsning.

Templet på festen for den Ophøjelse af tjenesten, overøste ros på træet af korset Herrens, han og skønheden i Kirken, og målmanden fra hele universet, og æren af englene og dæmoner pest.

Ortodoks krucifiks gives til en person, som blev døbt, og han blev en kristen. Permanent sted med at bære - i hjertet som et symbol på billedet af det hellige Kors, et tegn på, at han var - en ortodoks kristen. Den minder også om, at krucifikset Kristi - en stærk beskyttelse mod de faldne ånder, han har magt til at helbrede og give Christian sit liv, så han kaldte den livgivende.

Det betragtes som en synd at bære et kryds for mode. Bevidst da han er iført en stille bøn, der tillader en dolk til at forsvare medierne som helst, selv om han ikke bede om hjælp eller kan ikke krydse sig selv.

Gør barnedåben, præsten lægger på sit kors, som vil fra nu af uadskillelige følgesvend af den kristne. Det behøver ikke at blive fjernet, når dressing eller badning.

Korsformet og materialet til fremstilling af

Der er en kanoniske form - fire, seks eller otte-pegede cross; med en halvcirkel ved bunden, og andre former. Hver linje er udstyret med en dyb symbolsk betydning. I Rusland, normalt bæres otte-takkede kors, på bagsiden, som traditionelt er skrevet "Gem og Protect".

Der er ingen specifikke regler om det materiale til fremstilling af ortodokse kors. For dekorationer anvender ædelmetaller, fordi en kristen refererer til korset som det mest værdifulde ting, han har så kærligt tendens til at dekorere det. Men på samme tid, den simple metal eller trækors nærmest i ånden til Herrens Kors. Der er også i princippet ingen forskel, hvor han holder, - på en kæde eller fletning, er vigtigere, at korset blev sat korrekt. Krucifiks behøver aldrig tage ud, selv under sportsaktiviteter. Ortodokse lægmænd bære det under tøjet, uden flaunting specifikt.

Lidt historie

I det første århundrede efter vedtagelsen af kristendommen i Rus kors var "understregede" over tøj, ikke kroppen, efter at retten til at bære et kors på toppen af tøjet skulle XVIII århundrede, kun biskopper og derefter præsterne. Brystfinner Cross præst kaldes brystfinner, som kommer fra ordet "bryster", der betyder "bryst" i kirkeslavisk. Ud over den brystfinner indlæg, præster er også krucifiks.

Russiske folk lovet troskab til korset og blev betragtet med cross søster, deling krucifiks. Under opførelsen af bygninger, broer, kirker, blev korset lagt i fundamentet af bygningen. Der var en gammel skik i den brudte klokke støbt en masse små kors, som er særligt beundrede i det gamle Rusland. Fjern krydset med sig selv, om ikke at bære det altid anset frafald. 2000 års kristendom mange mennesker har lidt for deres tro, for at nægte at give afkald på Kristus og opgive et kors. En sådan bedrift blev gentaget i vore dage.

Der er mange overtro relateret brystfinner indlæg: krydse tabt - til en problemfri; hævet nogen tabt - om problemer; X tilbydes ikke, du kan ikke bære et kors på en kæde, og lignende. Disse overtro helt grundløse. Du kan købe en ny kors, slid fundet eller præsenteret tidligere indviet i templet. Disse kors, som sælges i templet, helliget på en særlig måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.