Intellektuelle udviklingReligion

Klippemoskeen: Historien og "nære slægtninge"

Det er ingen hemmelighed, at Jerusalem er Stedet centret om de helligdomme af mange religioner, især avraamitskih - jødedom, kristendom og islam. Et af disse valfartssteder, er den berømte moske Omar, som vil blive drøftet i denne artikel.

Den berømte moské

Den herlighed de muslimske helligdomme forbundet med navnet på kaliffen, i hvis hukommelse det blev bygget. Desuden er det ofte forveksles med andre bygninger. Vi taler om Al-Aqsa-moskeen. Hertil kommer, nogle gange er det endda kaldes Klippemoskeen, som er helt forkert.

Hvor er moskeen Omar

For at undgå forvirring, er det nødvendigt at sige på en gang, at når der helligdommen, vi taler om. Klippemoskeen ligger i hjertet af det kristne kvarter i den såkaldte gamle by - den historiske del af Jerusalem. Dette er ikke nogen tilfældighed. Det faktum, at den islamiske hær, der belejrede den hellige by i 637, der modtages fra patriarken Sophronius tilbyde at tage byen til verden. Men nøglerne til Jerusalem, aftalt han at udlevere kun personligt i hænderne på kaliffen Omar. Sidstnævnte, da han blev informeret om dette, straks sat ud fra Medina til Jerusalem, ledsaget af en tjener, ridende på et æsel. Patriarken Sophronius mødte kalif og rakte ham nøglerne til byen, tager med ham et løfte, at intet vil true den kristne befolkning. Viser lederen af den islamiske verden og den nye hersker over hovedstaden, førte han ham ind i Hellige Grav, som tilbød at bede. Kalif Omar nægtede med henvisning til, at han er muslim, og hvis han skal bede i dette sted, så tusindvis af andre tilhængere af profeten Muhammed også vil gøre det, med det resultat, at kristne vil miste deres helligdomme. Efter dette, ifølge traditionen, kaliffen gik ud af templet, kastede en sten og bad, hvor han faldt. På dette, blev stedet og moskeen Omar efterfølgende bygget.

Opførelsen af moskeen

Selv om disse religiøse bygning og bærer navnet på den store kalif, blev det bygget til at gøre med det. Faktisk blev det bygget kun fire og et halvt århundrede efter begivenhederne. Mere specifikt moskeen Omar, et foto, som du kan se nedenfor, blev bygget i 1193 under regeringstid af Sultan Al-Afdala, der er søn af den berygtede Saladin. Moskeen blev genopbygget og restaureret flere gange. Dens karakteristiske firkantede minaret, som stadig står på pyatnadtsatimetrovuyu højde, blev bygget senere - i 1465. Endelig din moderne udseende bygning erhvervet i det XIX århundrede, hvor hovedstaden har undergået restaurering. Af den måde, her har den en kopi af kontrakten og Omar patriark Sophronius, som garanterer sikkerheden af den kristne befolkning med de islamiske herskere. Dog kan muslimer kun se ham som tilhængere af andre religioner er forbudt adgang til Omar moskeen.

Al-Aqsa-moskeen

En anden bygning i Jerusalem, som er uformelt også ofte forbundet med navnet på Omar, er Al-Aqsa-moskeen. Af den måde taler, er det navn, hun har en god grund til, da, i modsætning til den forrige, blev denne ene bygget ved kendelse af kaliffen på tidspunktet for hans liv og regeringstid af byen. Det er derfor, det kaldes også moskeen Omar. Det ligger på Tempelbjerget efter Kabaen i Mekka og moskeen i Muhammed i Medina, det er den tredje vigtigste helligdom i den islamiske verden. Engang det tjente som Qiblah, dvs den symbolske centrum af jorden til muslimer. Den Qiblah dreje alle muslimer under bønnen. Nu fungerer som Qibla Makkah, snarere Kabaen, som er placeret der. Men før den blev flyttet tilbage til Qiblah blev sat præcis den Al-Aqsa moskeen på Tempelbjerget.

Ifølge legenden, det sted, hvor den står, skyldes natten rejse Muhammed, er beskrevet i Koranen. I det samme sted det menes af hans tilhængere, blev han taget op til himlen, hvor han mødtes med Allah åbenbarede til ham bønnen er helt rigtigt.

Den allerførste bygning i moskeen blev ødelagt for længe siden. Derefter blev det genopbygget mange gange, som det lidt fra brande, jordskælv og blot tidens gang. Moderne hans plan dybest set blev lagt i de tidlige år klokken syv hundrededel af umayyadernes. I de dage af kongeriget Jerusalem, blev moskeen delvist forvandlet til en kristen kirke, og dels på kontoret af Tempelridderne.

kuppel af klippen

Det andet tempel, som er undertiden benævnt med navnet på sagde Khalifa, en kuppel Cliffs. Når det kommer om ødelæggelsen af Klippemoskeen, som regel, i virkeligheden, siger de det er om denne bygning. Men det er en fejl. Denne bygning ligger også på Tempelbjerget i sin top, hvor der engang stod den berømte Temple af jøderne. Ifølge Bibelen, kan sidstnævnte kun placeres på dette sted, og så tilhængerne af jødedommen kan ikke bygge det indtil Klippemoskeen vil blive revet ned. Selvfølgelig muslimer ofre deres helligdom, bygget i 687-691 år, stærkt uenig.

Ifølge legenden, Abraham forberedt på dette sted til at ofre Isak, Kong David oprettet Tabernaklet, og hans søn Salomon byggede templet. Dette sted er centrum af jorden. En Klippemoskeen er en bygning, der beskytter det. Indenfor er der faktisk en klippe, som er placeret, da muslimerne tror Muhammed stemple hans fødder og med som begyndte oprettelsen af verden. Uden for moskeen er ottekantet, toppet med en enorm gylden kuppel. Imidlertid er bygningen som en moské ikke fungerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.