FormationVidenskab

Hvad er diarré og hvordan man behandler det

Selv i vores progressive tid, ikke alle forstår, hvad der er diarré. I virkeligheden - det er en sygdom i tarmen, hvilket er en mere hyppig afføring end to gange på én dag. Samtidig kendetegnet ved flydende konsistens af afføring. Diarré betragtes ikke som en sygdom, angiver kun forekomsten af problemer i fordøjelsessystemet. På samme måde, som hoste er et tegn på problemer i luftvejene.

Ikke alle ved, at diarré er kronisk og akut. Kronisk diarré kan vare mere end 14 dage, mens akutte anfald af lidelser opstå pludseligt og afsluttes inden 7-14 dage.

Lad os overveje, hvad der er diarré, samt de sandsynlige årsager til dens oprindelse.

Forskellige enteriske infektioner, såsom virale infektioner, salmonellose, dysenteri, etc. forårsage diarré. De omfatter også: usund kost, dysbiosis, allergi over for enhver form for mad, mangel på vitamin F, K, B2 (også kendt som riboflavin), niacin, en række kroniske sygdomme i fordøjelsesorganerne (colitis, gastritis, pancreatitis, enteritis, hepatitis et al.). Eksperter siger, at den akutte forgiftning, frygt, angst, neuroser, svigt af stofskiftet, en skarp ændring af bopæl også bidrage til fremkomsten af ubehagelige fornemmelser i tarmen. Hvis der var sådanne forandringer i kroppen, så vil du hurtigt finde ud af, at denne diarré.

Der er flere muligheder for at udvikle af gastriske lidelser. I det første tilfælde, årsagen bliver forøgelse af tarmmotilitet (bølgelignende sammentrækning af sine vægge). Som et resultat, mad passerer på sporet meget hurtigt. Det så sker der i colon forstyrres processen med absorption af vand, eller den falder i den inflammatoriske væske. Dette fører igen til en fortynding på tarmindholdet.

Symptomer på diarré

Så hvad er diarré og hvor farligt er det? At forveksle sygdommen med noget andet meget vanskeligt. Der er så alvorlige tilfælde, en person næsten hele tiden brugt på toilettet. Udover diarré, kan også forekomme mavesmerter, opkastning, kvalme og flatulens. En mand mister sin appetit, hans vægt reduceres. Men det afhænger af, hvad der var årsagen til sådanne lidelser.

Kun få alvorligt skræmmer diarré: det er meget farligt, i almindelighed, at mange ikke er klar over. Men der er sådanne tilfælde, når det er nødvendigt, søge lægehjælp. For eksempel, hvis diarré varer mere end fire dage i afføring dukkede slim eller blod vener i underlivet følte en stærk smerte, skarpt forhøjet temperatur eller med stor sandsynlighed kan vi antage madforgiftning.

usikkerhed

Diarré kan føre til dehydrering. Fra denne mest tilbøjelige til at lide de ældre og små børn. En meget avancerede tilfælde kan endda føre til døden.

diagnostik

Det vigtigste - er at bestemme årsagen til diarré. Dette vil hjælpe lægen-gastroenterolog eller internist. Efter en undersøgelse, vil han forsøge at finde ud af i detaljer, hvordan sygdommen begyndte. Så vil den foretage en analyse af afføring. Hvis det viser sig, at diarré er opstået på grund af en infektion, skal du besøge på en smitsom sygdom læge.

Hvis sygdommen er kronisk, så efter al sandsynlighed, du bliver nødt til at passere urin, blod og gennemgå ultralyd organer beliggende i bughulen.

behandling

På tv vi ofte hævder, at tabletten er i stand til at løse alle problemer. Men i virkeligheden er det ikke så! Husk, at tarm lidelse eller kronisk diarré, samt enhver sygdom - en konsekvens af, og har brug for at behandle årsagen. Så hvis sygdommen er opstået på grund af en mangel på vitaminer, vil det hjælpe vitamin injektioner. Hvis årsagen er dysbiosis, anbefales det at tage "Bifikol" betyder "Lactobacterin" eller "Bifidumbacterin". Diarré i tilfælde colitis behandles med lægemidler, der reducerer betændelse. Hvis årsagen - en bakteriel infektion, så antibiotika vil hjælpe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.