FormationVidenskab

Hvor kommer den bane bevægelighed?

kan beskrives enhver bevægelse af legemet, hvis der er en måde at bestemme sin position i rummet i hvert øjeblik. For at gøre dette, er du nødt til at have en krop af reference (for at vide om andre emner, vil vi overveje hans bevægelse), samt at etablere sig selv den måde, vi beskriver denne bevægelse.

Da kroppen har dimensioner (dvs. en vis grad i rummet), er vi nødt til at beslutte, i hvilke tilfælde kan vi forsømmer dem og ikke følger bevægelsen af hvert punkt. Dette er muligt i to tilfælde: hvis kroppen bevæges i en sådan måde, at alle lige linier tegnet i det, gøre en bevægelse parallelt med sig selv (denne bevægelse kaldes progressiv), og hvis størrelsen af kroppen i form af problemet kan negligeres (betragtet som body mass punkt). Det sker, hvis den strækning af kroppen mange gange større end dets fysiske dimensioner.

Standardindstillingerne krop mekanik er vedtaget som en væsentlig punkt, medmindre andet er angivet.

bevægelse linje peger i rummet - en bane af bevægelse. Hvad er det? Begrebet "bane", som defineret af klassisk mekanik, involverer indsamling af alle de bestemmelser, konsekvent besat et materiale punkt i rummet.

Til at bestemme positionen, som optager plads i massen punkt på et bestemt tidspunkt, anvender begrebet radius vektor eller koordinatsystem. Værdierne af koordinaterne x, y, z beskriver punkter i et lineært arrangement i forhold til de respektive akser. Formula ændringer i disse koordinater (eller positionen af radiusvektor) og har formlen, som bestemmes af dets bevægelsesbane.

Da bevægelsen er ikke kun i rummet, men også i tid, det tredje element i referencesystemet - for tidsmålende indretning (ur eller stopur). I kombination med et koordinatsystem og startpunktet (rammelegeme) udgør de ønskede "sæt" til at beskrive bevægelsen af vores materiale punkt.

Lad bevægelsesbane er en bue med begyndelsen på et punkt M1, som koordinerer X1, Y1 og Z1, og slutpunktet i M2 (koordinater X2, Y2, Z2). Den afstand, at materialet passerer gennem det punkt i sin bane (buelængde | M1M2 |) vil blive kaldt længden af sin vej. Dette er en skalar værdi.

Hvis vi trækker fra punkt til punkt M1 M2 rettet segment (vektor) r, så vil det blive kaldt bevægelsen af et materiale punkt. Dette begreb - ikke identisk med begrebet af vejen. Stien og bevægelige punkter sammenfaldende kun i tilfælde af bevægelse i en lige linje.

Den kinematiske bevægelseslov (eller en fremgangsmåde til bestemmelse af dens koordinater til enhver tid) er en funktion af tid og kan tage form analytisk funktion koordinere eller radius vektor fra den variable t, angiver tidspunktet for bevægelsen. Det kan udtrykkes ved formlen i form af en tabel eller en graf.

Når ensartet bevægelse der er sådan en ting som hastigheden af materialet punkt. Hastighed er kvotienten af mængden af forskydning på rejsen. Hvis bane - lige, men kroppen er i bevægelse ujævnt, det vil sige, ved forskellige hastigheder i forskellige dele af stien, så kan vi snakke om .. Den gennemsnitlige hastighed.

I mekanik, er bevægelsen betragtes som en anden slags - ensartet retliniet, ensartet accelereret retlinet og ensartet langs omkredsen.

Detaljer af mekanisk bevægelse relative bevægelse kan betragtes i to eller flere koordinatsystemer, hvoraf nogle er stationære, andre er mobile. For eksempel er køretøjet køres på vej med hensyn til at gå på det som en fodgænger (fast punkt), som selv bevæger sig i forhold til den voksende træ i vejen (et fast referencepunkt). I dette tilfælde, vil kroppen hastighed (køretøj) består af to hastigheder - hastigheden i forhold til dens første - Mobilitet - systemet (fodgænger) og hastigheden af fodgængere i forhold til en stationær (træ).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.