Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad påske hytteost på ferie

Ofte husmødre, ud over de traditionelle godbidder, i ferien dekorere påske bordet ost. Det kan være nepechenoy, og leveren. I denne artikel ser vi begge muligheder sådanne goodies.

Hvordan til at lave mad påske hytteost

Til dette formål det vigtigste symbol på baggrund af opstandelsen kræver en speciel form - en keglestub. Men hvis man ikke er ved hånden, kan du bruge en almindelig dørslag. Så får bekendtskab trin for trin, hvordan man laver hytteost påsken.

Først og fremmest er det nødvendigt at slibe pund fedt hytteost anvendelse sigter (kan bruge kværn eller blender, men den første foretrukne udførelsesform). Derefter skal 200 gram smør smelte lidt indtil de er bløde og bland med hytteost. Dernæst halv kop sukker pisket tre æg, og vanille indtil skummende modtagelse, glas fløde tilsættes, og hele blandingen blandes grundigt. Så det er i en ildfast skål er placeret på ilden, bragt i kog og koges et par minutter til en blød cremet.

På det tidspunkt, afkøles blandingen, vaskes med rosiner og kandiserede frugter. Den første ingrediens er fyldt med kogende vand og lidt damper, den anden er kun nødvendigt at skære i passende stykker. Når alt er klar, hytteost, fløde, æg og frugt lagt ud og forbundet til pasochnitsu hvor præ-lagt våd gaze i flere lag. Top facon er dækket med gaze, og satte åg (det kan sættes på underkop). Også, glem ikke at sætte struktur i en skål eller plade til at indsamle serum. Efter 12 timer i et køligt sted hytteost fjernes og dekoreret påske. Hvordan til at lave mad? Det viste sig let.

bage kage

Der er gennemprøvede opskrifter, hvor underholdning er smægtende i ovnen, den såkaldte bagt hytteost påske. Et pund af fedt hytteost skal sættes for natten under pressen, og derefter gnides gennem en metal si. Derefter 50 gram rosiner hæld kogende vand, efter en halv time til at dræne vand og tør tørret. Endvidere bør det være blandet med et glas rosin stivelse og indfører mosede masse.

Hvordan til at lave mad påske hytteost og lækker duftende? Det var mere i opskriften. Det lægger midlertidigt til side ostemasseblanding, adskillelse af æggeblommer 6 fra proteinet, og den første bestanddel er blandet med 5 v. skeer af sukker. Modtaget tilføje en grundlæggende dej. Proteiner har også brug for en mixer til at piske de stejle tinder, efterhånden podsypaya sukker. Blandingen blev derefter også comp inyaetsya med hytteost, om ønsket, der er anvendt for eksempel vanillin.

skal smøres Bagning fad med olie, drys med semulje dej og lå der. Påske bages ved 180 grader i ca. en time. Men alt afhænger af formen og størrelsen af mængden af ost i det. Af den måde, kan udseendet være nogen påske. Hvis nogen speciel konisk form, der beholdere, der anvendes til boller (kan endda silikone), og bogstaverne lagt It.V. trukket søde mandler eller chokolade.

efterskrift

Den elegante udseende af mad, naturligvis, til at supplere ethvert måltid, men vigtigst af alt - at det var kogt med kærlighed. Vi håber, at de foreslåede metoder vil hjælpe alle til at finde et svar på spørgsmålet om, hvordan man laver hytteost påsken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.