Mad og drikkevarerOpskrifter

Satsivi kyllinger

Traditionelle georgiske sacivi kendte langt ud over grænserne i Georgien. Smag til denne parabol krydrede valnød sauce med urter.

Til fremstilling af kyllingerne brug sacivi 1 kylling, 450 g afskallede valnødder, hvidløg hoved, stort løg, æg, Khmeli Suneli stor stråle koriander, tsk imeretinskogo safran pulver, koriander, kylling stock, vineddike.

Sauce Satsivi kyllinger letteste ting at gøre i en foodprocessor eller blender. Kylling skal skæres i portions stykker og kog i saltet vand. Stor løg finthakket og steges over medium varme, indtil gylden brun. I skålen af en blender satte stegte løg, hvidløg og æg,
Pisk indtil glat. Derefter tilsættes de kylling bouillon, koriander, valnødder
nødder, krydderier. Sauce Satsivi kyllinger bør være temmelig flydende konsistens, noget som tyk fløde.

Kylling skal placeres i en rummelig gryde, dæk med pisket sauce, sat på en lille brand. Bringe sacivi fra kyllinger til kogning, fjernes fra varmen og lad stå i mindst 3 timer. Samtidig saucen bliver mørkere og tykkere, bliver det fyldig smag. Og fad serveret varm eller kold. Ved servering kan du drys med granatæble frø og persille.

Forberedelse sacivi muligt ikke kun i de traditionelle retter, men også i multivarka. Til denne opskrift skal du tage kylling underlår - 6-7 stykker, løg, nelliker, koriander, hvidløg og en stor flok af grønt .. I en gryde hæld olie, dække med løg, skåret i halve ringe. Dæk med kylling underlår, hakkede krydderurter, krydderier, hakket hvidløg. Kog en halv time slukning operation.

Satsivi i multivarka kan foretages fra kyllingebryst. For at gøre dette, er du nødt til at filetere skæres i store tern, hak 2 løg og et par fed hvidløg. Ved bunden af skålen Multivarki hæld olivenolie og tilsæt lidt smør. Top med kylling terninger, hvidløg og løg. Kog i en bagetid på 45 minutter. I en blender grind til en pulp koriander, hvidløg og løg. Tilføj hakkede nødder, mel, adjika og koriander. Bland alle sauceingredienser og fortyndet med varmt vand. Efter afslutningen af bagningen tilstand, skal du tilføje saucen og tænd multivarku slukningsmidler tilstand. Forbered et fad en time, hvorefter sacivi at afkøle og plads i køleskabet i 10-12 timer.

Satsivi kan forberede ikke kun kylling, men kalkun, and eller gås. I nogle tilfælde kan det bruges, selv oksekød eller grøntsager, fordi navnet på skålen giver det en nøddeagtig sauce sacivi selv. Det mest kritiske punkt er madlavning af saucen, som har snesevis af sorter. Sæt af produkter og hovedafbryder Mad sauce
mere eller mindre konstant. I alle tilfælde sacivi fremstilling bouillon,
kogte fjerkræ eller kød.

Til fremstilling sacivi oksekød nødvendigt at tage 0,5 kg kød, en kop valnødder, forud renset, leder af løg, majsmel, hvidløg, granatæble juice eller vin eddike, koriander, selleri og persille. Fede oksekød skal skæres i stykker og lægges i en gryde med kogende vand. Der tilsættes også løg helt, et par kviste persille og selleri. I 15 minutter, indtil kogt i en gryde sætte en ært sort peber og laurbærblad. De kogte oksekød og hakket løg steges i fedt fjernes fra suppen, til brun. Bundle af koriander til at male i en blender valnødder og hvidløg. Føje til blanding af majsmel, omrør og hæld anstrengt bouillon i forvejen. Fold oksekød med stegte løg i gryden, hæld saucen og kog sacivi 14-15 minutter. På bare et par minutter, inden skålen at fylde granatæble juice eller vineddike. Til disse formål kan du bruge saft af stikkelsbær.

Sacivi sovs bruges også til madlavning fisk og grøntsager, for eksempel, er det meget almindeligt sacivi aubergine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.