Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift på dovne dumplings

Opskrift på dovne dumplings

Dumplings - velsmagende fad. Men koge det er stadig en smule vanskeligt. Dejen ikke virker, så tiden er ikke nok. Hvis dit hjem har en tilstrækkelig mængde ost, så foreslår vi, at du prøver opskriften på de dovne dumplings, som er fremstillet hurtigt, kræver ikke særlige evner og stor smag.

Så tage omkring et halvt kilo ost. Det vil tage yderligere 2 æg, 3 spsk sukker og smør, lidt salt, en kop mel og lidt creme fraiche. Og vi begynder at lave mad.

Ostemasse hakkekød gennem tørre eller sigte. Tilføj til det resten af ingredienserne undtagen mel og alt bland godt. Nu, i denne masse hæld mel og dejen mesim. Det får lidt klistret i første omgang, så en kop det dumpet på en meldrysset skærebræt og dominaem dejen allerede på det.

Den færdige dej skal være en lille stand. Derefter skæres den i lige store dele bord og fra hver tynde pølser, hvorfra til gengæld ikke skære meget store stykker som diamant figurer. Lidt fladtrykt og udelade dem køle kogt vand, præ-saltet, og kog dem til en klar, som bestemt ved en simpel dumplings opstigning til overfladen. Fik sådanne ejendommelige dumplings fra barndommen, at vi tager ud med en hulske og hæld smeltet smør eller creme fraiche.

For at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan gøre dovne dumplings, tilføje nogle sjove, tilbyder vi det færdige fad til at bage i en varm ovn. Denne proces er meget enkel. Kogte dovne dumplings anbragt i en gryde, fylde med creme fraiche og overrisles med vand. Pan sat ikke blot i ovnen og panden, tidligere fyldt med vand og holder den i denne stilling, indtil dumplings brunet skorpe dannes. Det viser sig meget velsmagende!

For dem, der er interesseret i, hvordan man laver dovne dumplings, kan vi anbefale dem klar til fremtiden og fryse i fryseren i et køleskab. De skal linet op i flere rækker på alle overflader, der er placeret i fryseren, restyle dens cellofan. Det vigtigste er, at de ikke hænger sammen. Så samle de frosne dumplings i en pose og kog dem efter behov.

Der er en anden opskrift dovne dumplings, som omfatter semulje. Det vil sige, tage lidt mindre mel, resten af erstatning semulje. Dejen vil lidt smørbare. En sådan udførelsesform skal kunne modstå pre-kølede cirka en halv time. I løbet af denne tid, semulje svulmer og bliver lidt tykkere. Hvis testen viser, du stadig er våde, skal du fylde lidt mel.

Dejens klæbrighed elimineres på samme måde som i den tidligere version af opskriften, det vil sige, mash det indtil gjort på et skærebræt, generøst floured. Så besvare spørgsmålet hvordan man laver dovne dumplings, også ligner ovenstående beskrivelse. Opdele resulterende dej i flere dele. Lepim pølser, glatte dem og skæres i små, pæne diamanter. Melboller i kogende saltet flyde vand i 4-5 minutter. Så, dræne vandet og vælge den løsning, som vi kan lide. Hvis du virkelig ønsker at spise, kan du straks begynde indtil dumplings varme. Fyld dem kun creme fraiche og drys med rasp stegt i smør olie. Hvis tiden lider, så bages i ovnen.

Enhver dovne dumplings opskrift beskrevet ovenfor er universel. De kan variere ved at spise sukker, marmelade, nogen frugt eller bær marmelade. Og du kan bruge en flosset bær. Det hele afhænger af din smag og fantasi. Vigtigst er det, vi ved, at alle, der er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kokken dovne dumplings, kan gennem nogen tid dannede opskriften dovne dumplings, den hemmelige hvoraf, vi håber, vil du ønsker at dele med os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.