BilerBiler

Ford Mondeo 2013 - fremtidens bil

Den travlt lige nu det nordamerikanske auto gigant "Ford"? Alle et hundrede og halvtreds tusinde medarbejdere i den legendariske gruppe giver deres tid til produktion og markedsføring af den vanskelige europæiske markedet for nye biler Ford Mondeo 2013. Maskinen bærer alle tegn på den femte generation af familien Ford Fusion, markedet gentager expansiveness af Focus og har udpeget en klangfuld navn Mondeo 5. Bilen tilhører til middelklassen og præsenteres på Paris udstillingen i to udformninger - en rummelig Mondeo Ford Mondeo sedan og vogn med imponerende volumen bagagerummet.

Vigtigt i kendetegnene for den nye maskine - er motor-kid, samlet volumen på 1,0 liter og har kun tre cylindre. Men som enhver anden dreng, denne motor er fuld af overraskelser, maskineffekt 125 hk! Og når sådanne uhæmmede CO2-emissioner på 130 g / km. Europa, kan disse standarder ikke hjælpe, men kan lide. Men, selvfølgelig, producenten Ford kan ikke give din nye bil er kun én, omend fantastisk unik motor. 2013 Ford Mondeo vil også EcoBoost turbo motor, fire-cylindret, en 1,6 og en effekt på 179 hk, samt to-liters, 238 hk magt

Også i øjeblikket under avanceret udvikling hjulstrækket sedan baseret på indstillingen af dieselmotoren. Og hvis man ser yderligere, kan du se en hybrid Ford Mondeo 2013 kombinerer et kompakt lithium batteri til 35 kW, og den samme dieselmotor. Kort sagt, producenten af de bedste biler i sin klasse forsøger at bruge alle de tekniske og materielle muligheder for at skabe konkurrencedygtige modeller, selv for et minut uden at stoppe processen. Det står allerede klart, at hele 2013 vil blive præget af Mondeo 5, dog vil ingen blive overrasket, hvis pludselig de nærmeste Ford Motor eksperter viser endda noget nyt. Sådan er specificiteten af denne fornemme selskab.

Så strømforsyninger Ford Mondeo 2013 identificeret i tilstrækkelig rækkevidde og kan nu gå videre til de andre egenskaber ved den nye bil. Først og fremmest skal det bemærkes, en lille, men mærkbar stigning i længde som Mondeo sedan og stationcar. Enhver, der nøje overvejet den nyeste Ford Fiesta, måske bemærke nogle ligheder med sin Mondeo, dette gitter og sidespejle. Men lighederne ende, og resten af Mondeo 5 er et eksempel på fuldstændig eksklusivitet.

Interiør af den nye Mondeo amerikansk bil 5 er blevet endnu mere rummelig i forhold til peredyduschimi modeller. Ny Ford Mondeo beriget stilfulde rat betrukket med sort læder, ikke mindre elegante mørkt læder sæde polstring og dør foringer og flere andre sensorer på instrumentbrættet. En imponerende underholdningscenter i loungen, som også bærer informations funktioner. Først og fremmest, dette flydende krystal skærm er otte inches på diagonalen, placeret under Sony DVD-afspiller og udgangsmodul trådløst internet system. Alle disse elektroniske vidundere er orienteret mod de europæiske forbrugere, ligeglad med alt progressivt med hensyn til teknologi og tynde bare god musik med god kvalitet film.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.