HjemlighedKonstruktion

Hvilket producerer profil "Rehau"? Tekniske specifikationer for profilen "Rehau"

Tyskland - det land, hvor profilen "Rehau". Tyske produkter har længe etableret sig på den gode side af markedet takket være upåklagelig kvalitet. Et stort udvalg af disse systemer gør det muligt for forbrugerne at vælge den bedste løsning, overvejer alle specifikke krav.

I dag er der mange virksomheder, der ligger i Rusland, som tilbyder originale profiler "Rehau". Producenterne har i høj grad udvidet valg. markedet nu kan du købe en klassisk tre-rums-system nemt, samt den seneste udvikling, hvor de vigtigste specifikationer blev lagt sammen. Dette blev gjort muligt takket være det faktum, at i Tyskland, der producerer profil "Rehau", ved hjælp af den mest moderne udstyr.

Brand Rehau: lidt historie

Dette varemærke blev oprettet i 1948 under produktionen af profiler ved hjælp af avanceret teknologi, der vil bringe produkterne til verden niveau. Over en relativt kort periode, har virksomheden indgået aftaler med de største selskaber. De erobrede de forskellige grene af byggeri og teknik, samarbejde med førende medicinske og kosmetiske selskaber.

Virksomheden, der producerer profil Rehau, den dag i dag betragtes som verdens største leverandør af polymere materialer og komponenter, fortjent i høj efterspørgsel. I Rusland, disse produkter faldt hurtigt i kærlighed med køberne, som i kontinuerlig drift PVC vinduer ikke deformeres, ikke mister deres farve, alle klimatiske naturkatastrofer tolereres godt.

Fordele ved tysk profil Rehau

 1. Tilstedeværelsen af beskyttelsesmekanismer mod manipulation. Vinduerne er udstyret med specielle anordninger, der udviser høje indbrud. Til dette formål, høj kvalitet hardware, installere låse på håndtaget, samt chok-bevis vinduer.
 2. Vindue profil "Rehau" er en varme-besparelse. På grund af en bestemt struktur og mangekammer maksimal tæthed struktur helt forhindre forekomsten af udkast. Installeret på vinduerne speciel dobbelt-vinduer og isolering kan spare betydeligt på opvarmning af lokaler, der sikrer en høj grad af varmeisolering.
 3. Brugen af høj kvalitet, miljøvenlige materialer. Alle produkter er af bekymring Rehau godkendt og certificeret. Windows kan installeres i børneinstitutioner, samt i sundhedsvæsenet.
 4. Det høje niveau af brandbestandighed. Det polymere materiale, som anvendes til fremstilling af profiler, brænder ikke.
 5. Windows Rehau har et højt niveau af lydisolering. Takket være multi-kammer ruder og forsegles densiteten af veranda, er det muligt helt at begrænse huset fra gaden støjen.
 6. Produkt æstetisk design. Profilerne har en perfekt glat overflade med facetter og radier. Dette design giver os mulighed for at give vinduet et elegant look, der passer perfekt til i et rum, udsmykning det.
 7. Farve sort. I øjeblikket findes over 30 forskellige belægninger. Det er ofte brugt en kombination af farver: ydersiden udføres i farverige nuancer som terrakotta, mahogni, og det indre - hvid. Paletten af film, som udføres farven design af vinduet, er enorm, fra hvid til de mørkeste toner.
 8. Rehau vinduer ikke kræver intensiv pleje profil. Antistatisk overflade tillader fjernelse af forurening med konventionelle detergenter.

tekniske egenskaber

Konventionelle rektangulære plast vinduer har en U-formet forstærkning profil. Nye vinduer gennemsigtige, triple-rude, energibesparende. Ved deres fremstilling, typisk under anvendelse af konventionelt materiale med forbedrede protovoudarnosti. Kammer fyldt med luft mellem ruderne, hvilket tillader at tilvejebringe maksimal isolering.

Tekniske specifikationer for profilen "Rehau":

 • bredde - 1200 mm eller mere;
 • højde - 1400 mm;
 • antal kameraer - 3 enheder;
 • glastykkelse - 4,6 mm;
 • garantiperiode - 40-60 år.

Sådan kontrolleres producenten af vinduesprofiler?

Desværre, på markedet i øjeblikket kan ofte være fundet forfalskninger, der overfører til populære produkter i virksomheden Rehau. Sådan beskytter du dig mod svindel og købe originale produkter? For at gøre dette, skal du lære at dechifrere markeringerne. Ethvert produkt har en unik kode på bagsiden. Det er alle de oplysninger, indlejret i det. Det ser så: REHAU G 11 401 22/09/14 32 88 3 RAU - PVC 155 KOMO Art. 554.411:

 • G - det land, hvor profilen "Rehau";
 • 401 - city-koder;
 • 09/14/22 - fremstillingsdato;
 • RAU - PVC - navnet på materialet;
 • 155 KOMO - certifikat data.

Hvis mærkning på russisk, er profilen udarbejdet i Den Russiske Føderation.

Brand Rehau indtager en førende position i mange årtier. Dette er på grund af kvaliteten af produkter, et bredt udvalg af design og lang levetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.