SundhedSygdomme og betingelser

Ondt i knæ: end at behandle mindre skader og alvorlige skader?

Knæleddet bliver udsat for alvorlige daglige belastninger, selv dem, der ikke er involveret i sport. Intet under, at det ofte er der smertefulde fornemmelser. Det er meget svært gående og forstyrrer dagligdagen. naturligvis, at forsinke diagnosticering og behandling er ikke nødvendig, hvis du har en øm knæ. End at behandle de berørte fælles, og hvordan?

diagnosticering af beskadigelse

Typisk smerter forårsaget af forskellige former for skader. Bestem deres egen er umuligt, bør derfor omgående konsultere en kvalificeret specialist. Under besøget, prøv så præcist som muligt beskrive, hvad smerte du oplever. Hvis du har mistanke om en skade, bør det også være ved at fortælle i detaljer. Hvis du har stærke knæ ondt end at helbrede dem, vil bede magnetisk resonans. Med hjælp af røntgenstråler kan kun fjerne muligheden for en fraktur, og sener og ledbånd i billedet vil ikke være synlig. MR vurderer tilstanden af ligamenternes apparat er meget mere effektiv, så skaden, hvis nogen, vil straks blive diagnosticeret. I nogle tilfælde er den egnede metode til behandling bestemt ved arthroskopi. Denne lille kirurgisk indgreb, hvor mikrokamera er placeret, bestemmer kilden til skader i det fælles hulrum.

konservativ behandling

Hvis årsagen til ubehag i spænding eller skade, vil være tilstrækkelige til konservativ behandling. Når du er i en sådan situation knæ ondt, kan salve eller grødomslag være den bedste løsning. Tag en smertestillende medicin, der vil lette din tilstand og forsøge at mindske hævelse og smerte, undgå overbelastning, brug af isposer og salver fra skader. Det er ikke nødvendigt at aktivt at gå og overanstrengelse umiddelbart efter skaden, da det kan forværre din tilstand. Hvis det beskadigede område begynder at akkumulere væske, se en læge for at fjerne det. I nogle tilfælde er patientens knæ anbefalede fysioterapi, terapeutiske øvelser kan vælges. Simple bevægelser bidrage til at genoprette mobilitet og forebygge muskelatrofi. Må ikke ignorere råd hos en læge om det, hvis det ømme knæ. Behandler gigt, som kan udvikle senere, hvis ikke rehabilitering, bedre endnu straks træffe de nødvendige foranstaltninger.

kirurgisk behandling

Hvis konservativ behandling ikke er nok, det kræver operation. Som regel til præ-behov fysioterapi mindske hævelse og fælles mobilitet rehabilitering, hvorefter det vil være muligt at forstå, om der er behov for kirurgi. Hvis nogen salve eller terapeutisk motion ikke hjælper, og du stadig ømme knæ end helbredelse, behøver ikke at tænke. Brug artroskopi, minimalt invasiv, hvor i effektivitet. Efter flere ugers genoptræning periode af knæleddet funktionalitet vil blive fuldt restaureret og ubehag vil blive glemt helt. Nu, hvis du har et ømt knæ, end at behandle det, du allerede kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.