SundhedSygdomme og betingelser

Betændt lymfeknude i nakken, hvad de skal gøre i første omgang?

Lymfesystemet (Systema Lymphaticum) involveret i immunologiske reaktioner, der finder sted i den menneskelige krop. At det har en beskyttende rolle, at en af de første komme til hjælp i tilfælde af livsbevarende organer patogener, såsom bakterier. Større kræft i lymfesystemet er fordelt over hele den menneskelige krop. Dette - lymfeknuder (Nodi lymphatici). De er involveret i dannelsen af antistoffer, antager den første streg, når nye sygdomme udgør en barriere for spredning af infektionen. Især mange sådanne knuder placeret i overkroppen. Nogle gange sker det, at når en lægeundersøgelse afslørede, at patienten har betændte lymfeknude i nakken. Hvad skal man gøre i denne sag? Denne artikel giver gode råd om disse situationer.

Hævede lymfeknuder - et beskyttende organ signal

Betændt eller hævede lymfeknuder kaldes lymfadenitis og henviser sædvanligvis til de symptomer, der peger på udviklingen af infektion eller sygdom i hele lymfesystemet. Hvis lymfeknude betændt og begyndte at ulejlige patienten - det er det første signal om, at den beskyttende barriere af kroppen ikke kan klare de fremmede celler.

Når selv-diagnose er oftest findes betændte NODI lymphatici i nakken, fordi disse lymfeknuder forårsager smerte og ubehag. Afhængigt af arten af sygdommen, spørgsmålet om, hvordan man behandler hævede lymfeknuder i nakken, bør anmodes om forskellige specialister: en kirurg, onkolog eller infektionssygdomme.

Lymfesystemet er at bevogte sundhed

Nedenfor er de vigtigste symptomer, når de vises, anbefales det at foretage yderligere laboratorieundersøgelser på lymfeknuder:

  • - generel svaghed af patienten;
  • - regelmæssige hovedpine;
  • - feber;
  • - rødme af huden omkring lymfeknude.

Symptomer er karakteristiske for ovennævnte tilfælde, når den betændte lymfeknude i nakken. Hvad skal jeg gøre, hvis der ikke er dem alle? Hvis du synes kun nogle af de ovennævnte symptomer, kan det ikke være et tegn på sygdom. Stigningen i lymfeknude kan betyde, at det har øget belastning, og det virker mere intensivt. Men det er bedre at rådføre sig med eksperter.

Fremgangsmåder til behandling med betændelse i lymfeknuder

Så, som et resultat af selv-diagnose eller behandling af en specialist fandt, at betændte lymfeknude i nakken. Hvad skal man gøre i denne sag? Selvmedicinering eller brug af folkemusik, der tager sigte på at styrke immunforsvaret generelt, kan ikke eliminere disse symptomer, men kan forårsage en overgang af sygdommen i en kronisk form eller forekomsten af andre komplikationer, herunder truslen om livet af patienten.

Traditionel medicin tilbyder den første etape, der modtager anti-inflammatoriske lægemidler, såsom prednison, deltason, medron. Disse stoffer må kun træffes ordineret af en læge, de har kontraindikationer og bivirkninger. Du kan ikke bruge varmepuder, komprimerer mv Opvarmningen øger lymfe flow og kan føre til spredning af betændelse i hele kroppen. Hvis der er tegn på en bakteriel infektion eller suppurativ komplikationer tildelt modtage bredspektrede antibiotika. Ill anbefales sengeleje, drik masser af varm, nyttige modtagelse vil vitaminpræparater.

Lymfeknuder - en barriere, der beskytter vores sundhed. Hvis der er et spørgsmål: "Hvad er betændte lymfeknude i nakken, hvad de skal gøre," Selvfølgelig, det følger umiddelbart fortælle det til lægen. Vær opmærksom på signalerne fra din krop og forblive raske!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.