SundhedSygdomme og betingelser

Tonzilitnye kork: behandling, årsager og symptomer. Hvordan er tonzilitnye stik (foto)

Tonzilitnye kork, kan behandlingen vil blive behandlet i det følgende, dannes ikke kun hos voksne, men også hos små børn og unge. I dag vil vi fortælle dig, hvorfor denne sygdom forekommer, hvad er dens symptomer og hvordan den skal behandles.

Tonzilitnye kork: det ligner en sygdom

Tonsillitis - er en inflammatorisk proces forekommer i mandlerne, som ofte ledsages af dannelsen af et antal stikpropper. Akkumulering af purulent masserne leveres ofte til patienten ubehag og kan blive åbenbar årsag yderligere komplikationer.

Årsagerne til sygdommen

Hvorfor så mange mennesker står over for en sådan ubehagelig problem som tonzilitnye kork? Årsagerne til denne sygdom kan være anderledes. Men ifølge lægerne, de fleste af sine patogener er stafylokokker og enterokokker samt streptokokker og adenovirus.

Kan jeg nogensinde glemme, hvad tonzilitnye kork? Behandling af denne sygdom bør påbegyndes umiddelbart efter de første symptomer. Efter tonsillitis har flere former af forløbet, nemlig: akut og kronisk. Den første er velkendt for os som angina. Hvis ikke behandles ordentligt, så meget snart vil passere i et kronisk forløb, med det resultat, at du er nødt til at beskæftige sig med dette problem på en regelmæssig basis. Desuden er en sådan sygdom hos mennesker dannet arne toksisk karakter af infektion, som yderligere kan føre til dannelse af en række forskellige inflammatoriske processer.

Nu ved du, hvad tonzilitnye kork. Sådan behandler denne sygdom? Før besvarelsen af dette spørgsmål, skal lægen fastslå årsagen til sygdommen.

diagnosticering af sygdommen

Tonzilitnye kork, hvilken behandling skal udføres omfattende, diagnosticeret baseret på objektive og subjektive klager patientens samt sygehistorie og kliniske manifestationer. Som regel, med denne sygdom gå til lægen, audiolog.

Kronisk sygdomsforløbet i hvert fald ikke bør diagnosticeres i den akutte fase. Dette skyldes det faktum, at symptomerne kun vil afspejle akut sygdom proces. Fra laboratorieforsøg patient ordineres sædvanligvis samlet analyse af blod og urin, og bakteriel podning, som er taget fra overfladen af mandler.

Tonzilitnye kork: symptomer

Symptomer på sygdommen er næsten identiske i forskellige former. Da det kan være let at afgøre, at patienten har dannet tonzilitnye kork. Hvad er denne sygdom? Propper er små stykker gule eller grå blødgøres forkalkede stoffer, der ophobes i hulninger mandlerne. Som regel er de fleste af dem består af calcium. Men i nogle tilfælde, de omfatter, og andre mineraler, nemlig: magnesium, fosfor, ammoniak og carbonater.

Nu ved du, hvad den består af, og hvor tonzilitnye syltetøj dannet. Symptomer karakteristiske for den kroniske form af sygdommen, og der er de samme stik. Hvis det er tilgængeligt på mandlerne kan roligt diagnosticere halsbetændelse.

Hvis en forværring af den inflammatoriske proces er fraværende, kan purulente propper være ledsaget af andre symptomer. Vi angive dem i rækkefølge:

 • pusansamling på mandlerne, eller snarere i deres Grave;
 • lugt (ubehagelige) fra mundhulen;
 • fortykkelse og rødmen himmel buer;
 • smerte under synkning;
 • utilpashed og træthed.

Ud over de ovennævnte funktioner, kan halsbetændelse forværring også ledsages af øget smerte i halsen, og stigende submandibulære lymfeknuder og feber.

Almindelige fejl i selv-behandling

Hvilke tiltag skal tages, en gang for alle glemme, hvad tonzilitnye kork? Folk retsmidler Behandling af denne sygdom er meget populære i vores land. Efter alt, selv med svær ubehag, som udfældet dannelsen af trafikpropper, vil ikke alle gå til lægen.

Ifølge statistikken, de fleste mennesker, konfronteret med dette problem, meget ofte ty til selv-fjernelse af purulent masserne, ved at trykke på amygdala fingrene.

Ifølge eksperter, den foreliggende fremgangsmåde er ineffektiv og uhensigtsmæssig, fordi patienten er kun muligt at fjerne nogle af de kalfitsirovannogo stoffer. Endvidere kan uafhængig behandling tonsillitic propper forværre markant, og så vanskeligt for den inflammatoriske proces.

komplikation af sygdommen

Tonzilitnye kork hvilken behandling skal begynde umiddelbart efter diagnosen, kan nemt udløse komplikationer i hjertemusklen. Derfor er de ekstra symptomer på en sådan sygdom ofte omfatter smerter i brystet (hjerte) og leddene.

Så, som tonsillitis komplikationer ofte er følgende variationer:

 • endocarditis;
 • gigt;
 • glomerulonephritis;
 • nederlag hjerteklapperne;
 • forskellige bylder.

behandling af sygdommen

Hvad hvis du fandt tonzilitnye kork? Behandling (foto sygdomme præsenteret i denne artikel) af sygdom bør ikke blive forsinket i lang tid. Dette skyldes ikke kun det faktum, at det kan blive kronisk, og så føre til en komplikation af hjertet, men også det faktum, at patienten begynder at føle sig konstant ubehag i halsen. Også tonsillitic kork fremme forekomsten af dårlig ånde.

Utvivlsomt, kirurgisk fjernelse af mandler ret hurtigt løse dette problem. Dog skal det bemærkes, at for kirurgi læger tyet ekstremt sjældne. Dette skyldes det faktum, at en person efter operationen kan forstyrre den naturlige mekanisme halsen drift. Det er derfor, i den nærmeste fremtid, er patienten står med et nyt problem, nemlig kronisk halsbetændelse. Repræsenteret ved sygdommen er vanskelig at behandle og i høj grad komplicerer livet for en person. Da det ikke anbefales på grund af dette kapløb på sagen. Derudover er der mange andre måder i dag, at hjælpe med at fjerne sygdommen konservativt.

Gurgling - den mest enkle og effektive metode

Hvis du ikke kan påvise tilstedeværelsen af abnormiteter i denne artikel, kan du finde et billede af ham. Tonzilitnye stik er i udsparingerne i mandlerne, hvilket betyder, at de kan fjernes ved anvendelse af en standard gurgle. Regelmæssige behandlinger vil hjælpe dig med at reducere inflammation og reducere væksten af bakterier avl.

Gurgle anbefales hver 2-3 timer. For at gøre dette, perfekt egnet følgende lægemidler og medicinsk løsninger:

 • bagepulver blandet med lunkent vand;
 • knust pulver til tabletter "furatsilina";
 • lægemiddel "Rotokan";
 • natriumchlorid;
 • ekstrakter af lægeurter (pebermynte, kamille og perikum serie);
 • lægemiddel "Joks";
 • Skyllevæske "Miramistin";
 • drug "Chlorhexidin".

Hvis tonsillitic syltetøj forekom hos små børn, der ikke kan gurgle, bør de hver time drikke en varm væske (fx mælk eller te).

antibiotika

Inden vi går videre til behandling af denne sygdom, er det vigtigt at passere den bakterielle såning fra mandlerne. Efter laboratorieanalyse, skal du anskaffe et certifikat, hvor den sande årsag til tonsillitis kaldes (stafylokokker, streptokokker, enterokokker, adenovirus, etc.). Følgelig bør den behandlende læge ordinere antibiotiske lægemidler, som virker på vira.

udskylning af mandlerne

Hvis antibiotika og regelmæssig skylning ikke hjælpe med at løse det aktuelle problem, læger ofte foretage uafhængige udskylning af mandler. Denne procedure indebærer mekanisk fjernelse af stik på lakuner. Denne fremgangsmåde udføres med antiseptiske løsninger, der reducerer hyppigheden af tilbagefald, samt fjerne det dannede ødem.

Typisk vask tonsil læger bruger furatsilina opløsninger, borsyre, hvid streptotsida og chlorhexidin. En sådan behandling er omkring 10-12 gange om året, kurser i 12-16 procedurer.

folkemusik retsmidler

Hvor ellers kan du fjerne tonzilitnye kork? folkemusik retsmidler Behandlingen er mest populære blandt befolkningen i vores land. Hvis en eller anden grund ikke ønsker at gå til hospitalet, anbefaler vi, at du bruger de følgende opskrifter:

 1. Ca. 20 g propolis bør gennemtrænge ved stuetemperatur i adskillige dage, ved tilsætning af ca. 100 ml 70% alkohol. Modtaget medicin, taget oralt 2 eller 3 gange om dagen ved at opløse det i et glas varm mælk eller vand i en mængde på 20 dråber. Også udarbejdet af infusionen kan bruges til regelmæssig skylning. For at gøre dette, hæld et glas vand, der kræves ca. 15 husråd dråber.
 2. Du skal medbringe et lille stykke af naturlige propolis, og derefter bliver at holde det for venstre, over den højre kind. Varigheden af denne behandling er præcis en dag.
 3. Store roer bør være en god vask og derefter formalet sammen med huden. Endvidere er det nødvendigt at fylde med vand og koge i en time på lav varme. Den resulterende bouillon er nødvendig for at filter og kage - squeeze. I fremtiden skal det bruges til at gurgle 3 eller 5 gange om dagen.
 4. For at fjerne de nationale tonsillitic propper anbefalede at behandle betændte mandler bruger fyrretræ olie. Til denne procedure kan anvendes en steril sprøjte, men uden nålen.
 5. Til behandling af sygdommen skal være i løbet af dagen langsomt tygge omkring 10 Havtorn bær. Men før en sådan procedure tilrådes at skylle halsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.