SkønhedNegle

Vi gør manicure derhjemme. Tip til oprettelse af smukke negle

En vigtig og nødvendig procedure for et søm sundhed er en manicure. For at beskytte dine negle mod ydre påvirkninger, og blot give dem en æstetisk udseende, skal de være belagt med et beskyttende middel eller lak. Men alle manipulationer, der udføres af en professionel mester i skønhedssalonen, og du kan gøre dig selv derhjemme. Det kræver ikke meget arbejde, især fordi mange piger foretrækker at passe deres egne negle.

For at udføre en manicure derhjemme, skal du have det nødvendige minimum af værktøj. Deres liste omfatter: en lille bakke eller en kop mellemstor havsalt, en træpind til at skubbe neglebåndene, negleklipper og neglefil. Derudover kan du købe en væske til at blødgøre og fjerne neglebånd. Før gøre bakken polish med varmt vand og salt, skal du fjerne det resterende lak speciel væske, som ikke må indeholde acetone. En liste over disse værktøjer vil gøre en manicure derhjemme med deres egne hænder.

Vi skal starte med rensevæske neglelakfjerner, hvis det tidligere har været anvendt. Så desinficere bør anvendes alle værktøjer. Så i en bakke eller kop er fyldt med varmt vand og hældes havsalt, som skal opløses. Derefter er nødvendigt omkring 15 minutter for at holde fingrene i saltvand. Dens styrkende virkning en gavnlig effekt på neglene. Også denne fremgangsmåde er med til at blødgøre neglebånd. Så vil det være let at skubbe en træpind, som ikke vil beskadige neglepladen. Særlige Nippers neglebånd fjernes meget let, og til dette formål kan du bruge en væske, men det er et spørgsmål om smag og vane. Alle disse enkle manipulationer gør manicure derhjemme er meget simpel øvelse, som vil ske med glæde.

Efter fjernelse af kutikula negle bør gives den ønskede form neglefil. For at undgå at beskadige søm plader raspen de skal være i én retning, vil det beskytte dem mod delaminering. Næste hjem manicure varer dekoration negle smukke lak. Alt arbejdet for at forberede dens anvendelse. Mange kvinder forsømmer det grundlæggende i at bruge en lak, selv om han går glat og holder længere på det. Hertil kommer, at basen beskytter neglelakken fra de negative konsekvenser i tilfælde af ikke særlig god kvalitet. Så for at begynde at dække neglelak til at være med lillefingeren. Først tilbringe en børste på midten, og derefter på siderne.

For pænheden overskud fjernes med en vatpind dyppet i neglelakfjerner. Til lak holdt i lang tid, du har brug for at dække det med fiksativ. Når det er tørt, dine hænder har brug for at være sikker på at anvende en fugtgivende eller nærende creme.

Tag smukke manicure derhjemme (fotos kan ses ovenfor), vil du blive glædeligt overrasket over sin enkelhed og elegance. Pæne lyse negle ser fint efter alle de handlinger. Pleje ikke kun af negle, men også på huden af hænderne umiddelbart synlige efter et par behandlinger. En manicure derhjemme vil ikke være svært, men du får en masse sjov!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.