LovOverholdelse om regulering

Licensing administrationsselskaber i boliger: de dokumenter og krav. Loven om udstedelse af licenser administrationsselskaber

Licensing administrationsselskaber - hvad er det, der udføres som processen er organiseret og hvad resultatet er det at lejere af boligblokke?

Licens - det er ...

Licens - et dokument udstedt af den lokale offentlige myndighed, som bekræfter overholdelse af lovgivningen og giver ret til at engagere sig i forvaltningen af boligblokke. Dette omfatter retten til at give som en komplet vifte af tjenester, og nogle af dem er relateret til ledelsen. Således er de to typer af udstedte licenser.

Med forbehold af reglerne for alle organisationer, uanset ejerforhold (stat, kommune, privat), og ejerlejligheder.

Licensing administrationsselskaber er nu forpligtet til at have deres tilladelse. Drive forretning uden tilladelse, vil resultere i en bøde på 300 tusind. Gnid. eller udelukket fra at arbejde på lignende position til en individuel (maksimum 3 år).

I loven er krav og til organisationen, og at den person, der er indehaver af stillingen som leder (direktør). I tilfælde af HOA overholdelse henviser normalt kun til formanden.

Funktion licensstyring af beboelsesejendomme - dens al evighed. Det fungerer som selskabet ikke ophører med at eksistere eller blive straffet.

juridiske spørgsmål

I dette område, vedtaget en pakke af forordninger, den indeholder de love og regler, der er vedtaget af regeringen og lokale myndigheder med ansvar for tilrettelæggelsen af godkendelsesprocessen.

 • Boliger Code - den grundlæggende lov om udstedelse af licenser administrationsselskaber.
 • Lov "om udstedelse af licenser til visse aktiviteter" anvendes i den del, der ikke modsiger LCD, at den suspendere bestemmelserne om tilbagelevering af forvaltnings- licens selskaber ikke finder anvendelse.
 • Forordninger om udstedelse af licenser til administrationsselskaber - et regeringsdekret af 2014/10/28, № 1110.

De har brug for at tilføje Love "om tekniske forskrifter sikkerhed af bygninger og konstruktioner", "On energibesparelser og energieffektivitet."

På administrationsselskaber omfattet af kontrolregler og indholdet af MCD, reglerne for levering af offentlige tjenesteydelser og et væld af andre handlinger, som direkte eller indirekte påvirker aktiviteten i boligsektoren.

Krav til virksomheden

Ansøg om en kan licens:

 • IP- og kommercielle organisationer, som ikke er under konkurs eller likvidation, og har state registrering på tidspunktet for indgivelsen.
 • HOA betjener mere end én hjem, medmindre de er på samme sted (det er ikke nødvendigt at opnå en licens), og de har ikke fælles forsyningsselskaber.
 • Betjening licenskrav.
 • Virksomheden tidligere magt frataget en licens, kan ikke få det igen.
 • Lette offentlighedens adgang til de dokumenter om finansielle og økonomiske aktiviteter i organisationen.
 • De hjælpeprogrammer informationssystem organisation udgiver løbende information i henhold til loven.

Licenser til aktivitet af administrationsselskaber giver ganske rimelige krav til ansøgere.

Yderligere krav til IP eller lederen af virksomheden

Nogle krav til lederen af virksomheden eller iværksætteren:

 • Tilstedeværelsen af et certifikat for lederen af administrationsselskabet.
 • Manglen på en straffeattest for økonomisk kriminalitet (kapitel 22 i straffeloven), for alvorlige forbrydelser og mindre alvorlig kriminalitet.

Licensing aktivitet af Governors forsyningsselskaber kræver ikke et bestemt antal medarbejdere med erfaring eller uddannelse. Dette element er med til ikke at skabe hindringer for beskæftigelse af personer uden uddannelse eller ingen erfaring.

Lovgivningen kræver, at SP ansøger om en licens, det har ikke tidligere været frataget eller gælder ikke diskvalifikation for overtrædelse af husordenen for tjeneste.

I betragtning af, at SP har ret til at ansætte et begrænset antal mennesker, er det lettere gang for at organisere selskab eller anden juridisk. ansigt, så at ikke være engageret i fornyelse af dokumentet i tilfælde af virksomhedernes ekspansion eller ændringer i lovgivningen. Licensing lov om automatisk fornyelse tillader virksomheder, i dette tilfælde ikke giver.

myndigheder licens

Licenser til administrationsselskaber leveres af de regionale kommissioner, som omfatter repræsentanter fra både offentlige institutioner og offentligheden.

Det var planlagt, at de vil præsentere medlemmerne af de selvregulerende organisationer.

Introduktion til strukturen i deres offentlige repræsentanter til formål at reducere risikoen for korruption.

Proceduren for licensering administrationsselskaber brug for at indsamle mindst 20 personer for beslutningstagning, men i praksis er det muligt at drage for ikke mere end en tredjedel af det nødvendige antal.

Certificering udføres af Kommissionen den samme eksamen i form af en test på computeren i kendskab til loven. Hun passerer en person med ansvar for vedligeholdelse af fælles ejendom derhjemme. De behøver ikke at være en manager. Sektoren boliger er ofte understøttet af byen-dannende virksomheder, og det er usandsynligt at passere certificering direktør for et stort industrivirksomhed. Derfor, for at denne ende, sendte chefen for enheden med ansvar for vedligeholdelse af huse.

Valg af en medarbejder forbliver hos det selskab, der i almindelighed ikke dårligt i betragtning af de realiteter i huset systemet.

Certificering og sin procedure

Spørgsmålet om, hvem der vil være ansvarlig for den fælles ejendom derhjemme. Han bliver nødt til at undersøge spørgsmålet om licens administrationsselskaber. Proceduren er som følger:

 • tilbudsgiver skal indgive en ansøgning;
 • Dokumenter indsendt af post, personligt eller via e-mail-tjeneste;
 • at blive testet for tilstedeværelsen af en straffeattest;
 • udfordre eksamen gives ved at sende en invitation via post eller e-mail-tjeneste;
 • inspektion udføres inden for 15 dage efter indgivelsen af ansøgningen;
 • afsendelsen af opfordringen tidligst 5 dage før testning;
 • registrering af kandidater ankom omhandler udelukkende med sekretæren, skal andre medlemmer af kommissionen ikke har ret til at være til stede på samme tid;
 • givet 2 timer til at svare på 100 spørgsmål;
 • helt forbudt at forlade lokalet, hvor undersøgelsen og tage enhver henvisning litteratur, lovgivning og så videre osv..;
 • eksamen er en succes med at opnå mindst 172 point, forudsat at det korrekte svar er værd 2 point.

Spørgsmål til licens administrationsselskab lagt ud på internettet, kan findes hver med dem.

I løbet af ugen, medlemmer af kommissionen offentliggør resultaterne i en underskrevet rapport.

Test er gratis, og kandidaterne er ikke begrænset i antallet af forsøg efter fiaskoer. Deltagerne får en meddelelse om resultatet.

Registrering og annullering af certifikat

Dens design udføres på anmodning af proekzamenoval personer knyttet til hans varsel.

Certifikat er produceret et eller andet sted i en uge eller længere, afhængig af hvor belastet tilsyn personale boliger. Tomt dokument er beskyttet og nummereret.

Tab af pas eller beskadigelse, skift af efternavn, navn og efternavn, har ret til at få et nyt dokument. Skriftlig erklæring, der bekræfter den vedlagte papir.

Det nye dokument har samme nummer som den foregående, den gamle brønd overføres til huset vejleder, medmindre han tabt.

Omstændigheder, opsige certifikatet:

 • Strafudmåling i den relevante artikel i straffeloven;
 • suspension ifølge CAO;
 • identificere den tidligere optagelse på undersøgelsen anvendte forfalskede dokumenter.

Opsigelse af certifikatet er registreret i referatet af Licensing Kommissionen.

Proceduren for at opnå en licens

Der ønsker at opnå en tilladelse er forpligtet til at bestå en pakke af dokumenter, Kommissionen anser dem inden for 30 dage. Licensing administrationsselskaber bygget i samme retning som udstedelse af tilladelser til andre aktiviteter, idet der tages hensyn funktioner.

Listen over dokumenter er begrænset ved lov, og embedsmænd er ikke tilladt at gå ud over det. Forordninger om udstedelse af licenser til administrationsselskaber nøje i denne henseende.

De indsamlede papirer betragtes og ansøgeren eller give samtykke, eller afvise det. Forkert udfyldt ansøgning eller vedhæftede dokumenter mangel forpligter at oplyse ansøgeren om det, påpege manglerne. Til korrektion er givet 30 dage. Spring frist giver ret til at erklære licensen igen.

Hvis der ikke er nogen grund til at forbyde virksomhed eller en person, der arbejder i boligsektoren, er det tilladt at indsende dokumenter, fjerne de mangler, eller at tilslutte sig den nye applikation mangler tidligere papir.

Pakken sendes til kontoret i person, gennem en repræsentant med fuldmagt eller via mail en meddelelse brev.

Det er tilladt at bruge elektroniske tjenester til arkivering papirer og få en licens.

Hvis licensen er udstedt af den beskadigede eller mistede, en dublet problem, hvor der er taget betaling.

Interaktion med andre organer

Kontrol af ansøgerens indeholder en anmodning til indenrigsministeriet, Federal Tax Service, Ministeriet for Byggeri og Bolig, Treasury service at kontrollere oplysningerne. Om der er en straffeattest, om virksomheden er registreret i henhold til Federal Tax Service optegnelser.

Ministeriet for Regional Udvikling vedligeholder et register over de personer, der havde taget væk licensen, eller som pålægger en administrativ bøde på diskvalifikation. Tilgængelighed af elektroniske tjenester gør det nemmere og gør meningsløs hype. Licenser til aktivitet af administrationsselskaber er en offentlig proces.

I nogle regioner skal Kommissionen ødelægge med oplysninger fra andre tjenester i form af samarbejde, der er andre ansøgere tilbage at foretage undersøgelser, naturligvis, at betale for deres resultat.

Dokumenter til registrering af licenser

 • erklæring, i henhold til formen af de regionale bestemmelser;
 • en attest for optagelse på den juridiske enhed eller iværksætter;
 • en kopi af chartret af organisationen;
 • kopi af passet, hvis ansøgeren - SP;
 • INN;
 • kvalifikation certifikat;
 • efter betaling af statsafgifter for udstedelse af licensen;
 • liste over dokumenter.

Disse er eksemplariske dokumenter til godkendelse af administrationsselskaber.

Omtale licenssystem

Myndighederne er nationale og regionale register over personer, der har modtaget den attest, licens til forvaltning af huset.

Det betragtes som offentlig tilgængelig i registreringsdatabasen:

 • udstedt licenser;
 • den adgangsberettigede;
 • personer, diskvalificeret for overtrædelse af licensbetingelser.

Udført regionale og generelle føderale registre.

At finde en licens, kan man finde ud af, hvad boliger administreres af selskabet.

Hvis en virksomhed tager på ekstra hjemmepleje, at foretage ændringer i licensansøgningen. Få tilladelse til at re-charge.

Det udstedes en gang, ingen fornyelse eller omregistrering er ikke nødvendig.

kontrol og udfordrende handling licenser organer systemet

Det licensordning styres af Ministeriet for Regional Udvikling. Kontrol som udføres af de licenskrav i administrationsselskaber skal foretages på grundlag af planlagte og ikke-planlagt. Den første kategori er udført i henhold til planen for ministeriet, og den anden - som er affødt af alle involverede.

De afholdes på arbejdsstedet eller på dokumenterne på ministerens ordre.

Indkaldelsen skal indeholde:

 • der kontrollerer;
 • genstand af en base;
 • Kontrolorganet;
 • tjek datoer, starter og slutter;
 • papir, der er nødvendig for at give revisionsudvalget.

Behandlingens varighed er ikke mere end 30 dage.

Testresultaterne er anført i den handling af provision med gyldigheden af konklusionerne. Ved identifikation udstedt krænkelser en ordre om at fjerne dem. Om gennemførelsen af en regional myndighed har pligt til at informere i 10 dage efter sin henrettelse.

Utilfredshed med resultaterne udelukker ikke retten til at gælde for retten i overensstemmelse med CAS. Loven forbyder ikke appel først til retten, men stadig har spørgsmål om udtalelse fra ministeriet.

Således spørgsmål om licenser administrationsselskaber løst alle niveauer af regeringen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.